Psi Ball Oluşturabiliyorum ama Psi Ball Atamıyorum
Merhabalar psi ball yapabiliyorum onu yoğunlaştırmış güçlendirebiliyorum hatta istediğim boyuta getirebiliyorum ama onu atmaya çalıştığımda bir etki olmuyor atma kısmında birşeyi eksik yapıyorum ama bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi Ball Oluşturabiliyorum ama Psi Ball Atamıyorum
Psi ball atacağın zaman atmak istediğin şeye bakmadan at.Dikkatini baska bir yere ver ve fırlat ellerinden çıkıp gittiğini göreceksin.Normalde yapmak istediğin her ne ise zihninde canlandırman gerekir.Canlandırmayı iyi yapamadığın için zihnin bir bakıma takılıyor.Serbest kalıp akması gerekir.Hayal kurmak,tasavvur, imajine bunlarda geliş bence.Çokça kitap oku tv izleme çünkü yeteneğin, gücün ne varsa tv onu senden alır telefonda öyle.Canlandırmayıda yapamazsan zihnini çok yorarsın yaptığından da sonuc alamazsın zaten.Her Telekinezi vs yaptıktan sonra meditasyonu yapmak zorundasın bu önemli bunu unutma.Yaptığın şey zihnini inanılmaz yormakta gevsetip rahatlatmalısın.Gevşemezsen yol katedemezsin ne olduğunu idrak edemezsin zihnin o haldeyken.Ellerini artı eksi olarak kullanmalısın.Solaksan sol elin pozitiftir olmayadabilir.Bunu sen bulacaksın birseyleri dokunmadan hareket ettirmek istersen avuçlarında onu yoğun bir şekilde hissedip onu artı ve eksilemen gerekir.Ya avuçlarından vakum gibi içine çekersin yada yine avuçlarından dışarı verirsin.Çok naif olmalısın eller ne kadar rahat yumusak olursa enerji o kadar rahat akar ve hissetmen kolaylaşır.
-