Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Re: Astral Seyahata Çıkış Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Ya kardesim en sonunda çıktımda hiçbişey yapamadan geri girdim.. Ya bir baktım çatıdayım hareket edemiyorum sonra dşündüm ben iştersem duvarlardan geçerim bi deneyim dedim tabi çatının üzerinde olduğumu hatırlayınca ciuwwww... karanlık bi yere düştüm kaldım uyadım sonrada zor oldu yani

Kullanıcı avatarı
ypmr

Okunmamış mesaj gönderen ypmr »

kaplangoz yazdı:Ya kardesim en sonunda çıktımda hiçbişey yapamadan geri girdim.. Ya bir baktım çatıdayım hareket edemiyorum sonra dşündüm ben iştersem duvarlardan geçerim bi deneyim dedim tabi çatının üzerinde olduğumu hatırlayınca ciuwwww... karanlık bi yere düştüm kaldım uyadım sonrada zor oldu yani
kardeş canın yandımı????
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Hayır ama inanılmaz korktum yani herşey gerçek herşey inanılmaz canlı..O yüzden insanı çok etkiliyor
Kullanıcı avatarı
ypmr

ypmr yazdı:nesnelere etki edemesken dışarı nası çıkıoruss? kapıyı açabiliımuyuss?? pencereden çıkabilirmiiis ben 6. katttayımda :D ?? duvardan geçilirmi? sesim duyulur muu?? görünebilir miim ?? uçarken yere düşme olasılığım varmıı?? ne kadar havalanıoruss korkarımda :D ona göre çıkcammm :P
ya bunlara cvp verebilirmisin??? :D
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

ruhunu bedeninden ayırıyorsun..kapıyı açamazsın içinden geçersin..pencereden çıkabilirsin uçabilirsin.. duvardan geçebilirsin.. görebilir duyabilirsin.. ama kimse seni göremez duyamaz..
::Welcome to home Bruce::

Kullanıcı avatarı
kaplangoz

ypmr yazdı:
ypmr yazdı:nesnelere etki edemesken dışarı nası çıkıoruss? kapıyı açabiliımuyuss?? pencereden çıkabilirmiiis ben 6. katttayımda :D ?? duvardan geçilirmi? sesim duyulur muu?? görünebilir miim ?? uçarken yere düşme olasılığım varmıı?? ne kadar havalanıoruss korkarımda :D ona göre çıkcammm :P
ya bunlara cvp verebilirmisin??? :D
pardonxDxD ya sadece düşüneceksin ama bildiğime göre kapıları flan açamıyosun yani fiziksel bi etki yok sen ruhsun ruh:p
Ama duvardan flan geçiyon uçuyon zıplıyon... En güzelide komşuyu flan görüyosun yani duvardan geçiyon ya:P:D
Kullanıcı avatarı
ypmr

hadi yaaa süper bişeymiş bu ama korkuyorum ya çıkarsam bişey olma olasılığı var mı bide bu aydınlıkta olmaz mı :D

cvplar için tşkkürler...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

aydınlıkta zor.. bişey olma olasılığı da yok.. tabi kalp hastalığı falan yoksa..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

ya aydınlıkta neden olmuyor kıı_??
Kullanıcı avatarı
ypmr

kaplangoz yazdı:ya aydınlıkta neden olmuyor kıı_??
ewt ya aydınlıkta neden olumuyor???