Astral Seyahate Çıkış Tekniği
- kaplangoz
Re: Astral Seyahata Çıkış Tekniği
Ya kardesim en sonunda çıktımda hiçbişey yapamadan geri girdim.. Ya bir baktım çatıdayım hareket edemiyorum sonra dşündüm ben iştersem duvarlardan geçerim bi deneyim dedim tabi çatının üzerinde olduğumu hatırlayınca ciuwwww... karanlık bi yere düştüm kaldım uyadım sonrada zor oldu yani
- ypmr
kardeş canın yandımı????kaplangoz yazdı:Ya kardesim en sonunda çıktımda hiçbişey yapamadan geri girdim.. Ya bir baktım çatıdayım hareket edemiyorum sonra dşündüm ben iştersem duvarlardan geçerim bi deneyim dedim tabi çatının üzerinde olduğumu hatırlayınca ciuwwww... karanlık bi yere düştüm kaldım uyadım sonrada zor oldu yani
- kaplangoz
Hayır ama inanılmaz korktum yani herşey gerçek herşey inanılmaz canlı..O yüzden insanı çok etkiliyor
- ypmr
ya bunlara cvp verebilirmisin??? :Dypmr yazdı:nesnelere etki edemesken dışarı nası çıkıoruss? kapıyı açabiliımuyuss?? pencereden çıkabilirmiiis ben 6. katttayımda :D ?? duvardan geçilirmi? sesim duyulur muu?? görünebilir miim ?? uçarken yere düşme olasılığım varmıı?? ne kadar havalanıoruss korkarımda :D ona göre çıkcammm :P
- ddemmahum
ruhunu bedeninden ayırıyorsun..kapıyı açamazsın içinden geçersin..pencereden çıkabilirsin uçabilirsin.. duvardan geçebilirsin.. görebilir duyabilirsin.. ama kimse seni göremez duyamaz..
::Welcome to home Bruce::
- kaplangoz
pardonxDxD ya sadece düşüneceksin ama bildiğime göre kapıları flan açamıyosun yani fiziksel bi etki yok sen ruhsun ruh:pypmr yazdı:ya bunlara cvp verebilirmisin??? :Dypmr yazdı:nesnelere etki edemesken dışarı nası çıkıoruss? kapıyı açabiliımuyuss?? pencereden çıkabilirmiiis ben 6. katttayımda :D ?? duvardan geçilirmi? sesim duyulur muu?? görünebilir miim ?? uçarken yere düşme olasılığım varmıı?? ne kadar havalanıoruss korkarımda :D ona göre çıkcammm :P
Ama duvardan flan geçiyon uçuyon zıplıyon... En güzelide komşuyu flan görüyosun yani duvardan geçiyon ya:P:D
- ypmr
hadi yaaa süper bişeymiş bu ama korkuyorum ya çıkarsam bişey olma olasılığı var mı bide bu aydınlıkta olmaz mı :D
cvplar için tşkkürler...
cvplar için tşkkürler...
- ddemmahum
aydınlıkta zor.. bişey olma olasılığı da yok.. tabi kalp hastalığı falan yoksa..
::Welcome to home Bruce::
- kaplangoz
ya aydınlıkta neden olmuyor kıı_??
- ypmr
ewt ya aydınlıkta neden olumuyor???kaplangoz yazdı:ya aydınlıkta neden olmuyor kıı_??
-