Daha yeniyim ve psiball

Moderatör: Sai

Levitasyon22
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Daha yeniyim ve psiball

Okunmamış mesaj gönderen Levitasyon22 »

Msa yazdı:
Levitasyon22 yazdı:ben yolda yürürken elimi ısıtmak için kullanıyorum psi balı :D ama yürürken odaklanamadıgımdan dolayı elim normalinden daha soguk oluyor :D bu sefer elimi cebime sokuyorum :)
Ahahaha :D odaklanabilirsen ne mutlu sana :) :D :D

:D harbi yaa deli oluyorum dahada soguk oluyo sabahın köründe :D
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

@Levitasyon22 doğru yapamadığın zaman eline soğuk hava tarzı bişeyler olur dimi.
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Msa yazdı:@Levitasyon22 doğru yapamadığın zaman eline soğuk hava tarzı bişeyler olur dimi.
Yok aslında eline serinlik gelmesi enerjinin çıktığını gösterir.Elinin serinlikten sonra ısınması ise enerjiyi toplayabildiğini gösterir.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ay güneş falan yalan oğlum psi ballu kendi enerjinle yaparsın
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr

ozina yazdı:ay güneş falan yalan oğlum psi ballu kendi enerjinle yaparsın
iyide enerjiyi nerden alcaz ? Bi kaynağı yokmu ? 3 tane kaynak var diye biliyorum.Güneş,dünya,Ay.

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

En iyi kaynak insanın kendi enerji kaynağıdır...
Kullanıcı avatarı
UsTr

Sai yazdı:En iyi kaynak insanın kendi enerji kaynağıdır...
Tamamda hangi kaynak ? Yani vücutda kendi kendine mi oluşuyo bu enerji ? Biyerden çekmemiz gerekmiyomu ? Vücut kendimi üretiyo bu enerjiyi ?
haLLowen
Yaşadığınız İl: 25 Erzurum

Okunmamış mesaj gönderen haLLowen »

UsTr yazdı:
haLLowen yazdı:Bir kere ay falan neymiş ? Boşver sen o ayı güneşi . Bak sana bir yöntem söyliyim ben öyle yapıyorum oluyorda . İlk başta kafanın içinde bir enerji hayal et . Avatar da su bükerken su gidiyor ya akar gibi . Öyle hayal et 5 - 10 sn o enerji orda dönsün öyle . Daha sonra kafanın tepesinde topla enerjiyi ve patladığını hayal et. Patlıyor ve kafanın içine tekrar girerek vücuduna yayılmaya başlıyor . Kafandan boğazına boğazından omuzlara kollar ve eller . Eğer iyice odaklanırsan yaparsın :)

Ve bu yolda giderken olcak iş değil . Avuçların bir birine bakarsa daha kolay yaparsın :D
Ay falan neymiş diyosunda senin o anlattığın enerjiyi nerden alcan ? 3 tane enerji kaynağı vardır.Güneş (sıcak enerji),Ay(soğuk enerji),Dünya(yanılmıyosam ve yanlış bilmiyosam elektriksel enerji).Eğer bu enerjiyi biryerden temin etmezsen bir süre sonra enerji filan kalmaz.Şahsen ben yaşadım bu durumu.2 haftadır hergün 15 dk düzenli olarak dünyanın çekirdeğindne enerji çekiyorum.Ve 4 ayda katettiğim ilerlemeyi 2 haftada katetmiş durumdayım.Uzun lafın kısası Ayı güneşi boşvermek olmaz.Enerjiyi bir şekilde çekmen lazım ki kullanabileceğin bir enerjin olsun.Umarım anlatabilmişimdir.
Ben öyle yapıyorum . Sizi bilemem
Kullanıcı avatarı
UsTr

haLLowen yazdı:
UsTr yazdı:
haLLowen yazdı:Bir kere ay falan neymiş ? Boşver sen o ayı güneşi . Bak sana bir yöntem söyliyim ben öyle yapıyorum oluyorda . İlk başta kafanın içinde bir enerji hayal et . Avatar da su bükerken su gidiyor ya akar gibi . Öyle hayal et 5 - 10 sn o enerji orda dönsün öyle . Daha sonra kafanın tepesinde topla enerjiyi ve patladığını hayal et. Patlıyor ve kafanın içine tekrar girerek vücuduna yayılmaya başlıyor . Kafandan boğazına boğazından omuzlara kollar ve eller . Eğer iyice odaklanırsan yaparsın :)

Ve bu yolda giderken olcak iş değil . Avuçların bir birine bakarsa daha kolay yaparsın :D
Ay falan neymiş diyosunda senin o anlattığın enerjiyi nerden alcan ? 3 tane enerji kaynağı vardır.Güneş (sıcak enerji),Ay(soğuk enerji),Dünya(yanılmıyosam ve yanlış bilmiyosam elektriksel enerji).Eğer bu enerjiyi biryerden temin etmezsen bir süre sonra enerji filan kalmaz.Şahsen ben yaşadım bu durumu.2 haftadır hergün 15 dk düzenli olarak dünyanın çekirdeğindne enerji çekiyorum.Ve 4 ayda katettiğim ilerlemeyi 2 haftada katetmiş durumdayım.Uzun lafın kısası Ayı güneşi boşvermek olmaz.Enerjiyi bir şekilde çekmen lazım ki kullanabileceğin bir enerjin olsun.Umarım anlatabilmişimdir.
Ben öyle yapıyorum . Sizi bilemem
Nasıl yapıyosun şimdi 2 tane alıntı yapınca kafam karıştı :) Ay'ı güneşi filan boş mu veriyosun yoksa benim yazdığıma mı katılıyosun.2 alıntı olunca anlayamadım hangimiz için yazdığını kusura bakma :-)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

inanma aya güneşe falan psi ball ve diğer tüm herşey insanın kendi chi enerjisiyle yapılır.
pixies forever <3<3