Daha yeniyim ve psiball

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Daha yeniyim ve psiball

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ozina yazdı:inanma aya güneşe falan psi ball ve diğer tüm herşey insanın kendi chi enerjisiyle yapılır.
Vücut o enerjiyi kendi kendine mi üretir ? Yani biryerden almazmı ? Ve o enerji hiç azalıp bitmez mi ? Bide ben dünyadan enerji çekmeye çalıştığımda ayaklarım buz gibi oluyo o zmn bunun nedeni ne ? Cidden dünyadan aydan enerji çekme filan yalansa hergün boşuna 15 dk enerji yükseltme çalışması yapmıyım o zaman :D

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

yok aga sen beynini aydan enerji çekince ellerim üşüycek diye şartlandırdıysan olabilir :D bu arada atp den bahsetmiyoruz ki burda chi den bahsediyoruz . o da zaten her an diyafram nefesiyle vücuda yayılıyor
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr

ozina yazdı:yok aga sen beynini aydan enerji çekince ellerim üşüycek diye şartlandırdıysan olabilir :D bu arada atp den bahsetmiyoruz ki burda chi den bahsediyoruz . o da zaten her an diyafram nefesiyle vücuda yayılıyor
Tabikide kendimi öyle şartlandırdım belki o yüzdendir.Bide enerji ellerden çıkıyosa eller buz gibi olur serinlik hissedilir ya o açıdan öyle şartlandırdım kendimi.O zaman ben 15 dk enerji çalışmasını bırakıyorum.Onun yerine 15 dk psi ball geliştirirm daha iyi. :D
Bide ben bir ara telekinezi çalışırken hiçbir ilerleme kaydedemiyodum.Enerji yetmezliği diye düşündüm.Enerji çekmeye başladıktan sonra biraz gelişme oldu.O yüzden böyle bir şey düşündüm.
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Valla ben ne yapacağımı şaşırdım :) :)
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr

Msa yazdı:Valla ben ne yapacağımı şaşırdım :) :)
Şuan bende şaşırmış durumdayım kusura bakma :D Enerji çekme konusu hakkında yanlış bilgi vermiş olabilirm.Çünkü galiba bende yanlış biliyomuşum :)

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

UsTr yazdı:
Şuan bende şaşırmış durumdayım kusura bakma :D Enerji çekme konusu hakkında yanlış bilgi vermiş olabilirm.Çünkü galiba bende yanlış biliyomuşum :)
:D :D olabilirde :) bundan sonra nasıl yapıcazki :)
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr

Msa yazdı:
UsTr yazdı:
:D :D olabilirde :) bundan sonra nasıl yapıcazki :)
Valla üstadların söylediğine göre.Enerji çekmeye ihtiyaç yok.Böyle birşey olamdığıan göre sen psi ball'ı yaparken sadece beyninden kollarına enerji aktığını düşün.Vücut o enerjiyi nerden alıyosa alsın :D Sen sadece onu ellerine yönlendir :D Bir aksilik olursa yaparsın o enerji çekme çalışmasını :)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

UsTr yazdı:
Sai yazdı:En iyi kaynak insanın kendi enerji kaynağıdır...
Tamamda hangi kaynak ? Yani vücutda kendi kendine mi oluşuyo bu enerji ? Biyerden çekmemiz gerekmiyomu ? Vücut kendimi üretiyo bu enerjiyi ?
İnsan kendi vücudunda gerektiğinden fazla enerji üretir ve bu fazla enerjiyi ısıya dönüştürür veya ısı yoluyla dışarı atar örneğin terleme, bunun gibi vücuttan enerjimiz dışarı akar bu enerji surekli vardır hayatsal faliyetler sürdükçe vücutta yakılma ve yıkılma reaksiyonları oldukca bu enerji çıkışı kesintisiz devam eder işte bu insanın kendi enerjisidir ki bu enerjiyi kendi ürettiği için kullanması daha kolaydır.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Sai yazdı:
UsTr yazdı:
Sai yazdı:En iyi kaynak insanın kendi enerji kaynağıdır...
Tamamda hangi kaynak ? Yani vücutda kendi kendine mi oluşuyo bu enerji ? Biyerden çekmemiz gerekmiyomu ? Vücut kendimi üretiyo bu enerjiyi ?
İnsan kendi vücudunda gerektiğinden fazla enerji üretir ve bu fazla enerjiyi ısıya dönüştürür veya ısı yoluyla dışarı atar örneğin terleme, bunun gibi vücuttan enerjimiz dışarı akar bu enerji surekli vardır hayatsal faliyetler sürdükçe vücutta yakılma ve yıkılma reaksiyonları oldukca bu enerji çıkışı kesintisiz devam eder işte bu insanın kendi enerjisidir ki bu enerjiyi kendi ürettiği için kullanması daha kolaydır.
Peki şimdi sonuç olarak dünyanın çekirdeğinden,aydan veya güneşten enerji çekmek mümkünmü ? Yoksa tamamiyle hayal ürünü bir söylenti mi ?Gerçekten dünyada,güneşde,ayda bizim çekebileceğimiz bir enerji varmı yokmu ? Bu enerjileri çekebiliyomuyuz çekemiyomuyuz ?
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Dünyadan güneşten ve aydan enerji çekersin elbette en kolay örnek olarak güneşi ele alalım güneş dünyaya ısı enerjisi verir vücudumuz bu ısıyı algıladığı anda D vitamini üretmeye başlar yani bu enerji bizim vücudumuza etki ediyor ve kullanılıyor demektir aynı sekilde dünya ve ay danda bu şekilde enerji cekeriz ama benim dediğim kendi enerjimizi daha iyi kullanabilmemizdir. Yoksa tabiki güneşte en büyük enerji kaynağıdır onlardan enerji alımını inkar edemeyiz.

İnsanda hazır enerji olduğu için direk kullanabiliyorsun dünyadan çekmek istediğinde ayaklarından yukarı gelip ellerine toplanmasıni hayal edeceksin bu imaje biraz uzun sürer neden dersen beyin bunu imaje etmek için yavaş yavaş yolları aklında canlandırır enerjinin nasıl aktığını imaje eder ki bu senin konsantreni bozmaya yetercekte artacak bir süredir ellerine belli seviyede enerji toplarsın ama konsantren olmadığı için enerjinin dağılması toplanmasından daha yavaş olur bu da yapma olasığını düşürür

Ha dersinki hiç mi olmaz dünya ay vs. enerji almak diye elbette olur ama dediğim gibi enerji kaybı olmaması için ve verim alabilmen için konsanternin güçlü olması gerekiyor.