Daha yeniyim ve psiball
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Daha yeniyim ve psiball
Çok saol adminim.Bu yazı zihnimdeki soru işaretlerini kaldırdı.Zaten psi ball yaparken farkettim.Enerjinin yolunu imaje edene kadar ball dağılıyodu.Ama direk ellerimden enerji çıkardığım zaman büyütebiliyorum.Tekrar saol.Zaten ball bile yapıyorum.Bi psi wheel hareket ettiremiyorum.Deli olcam ya.Bi bulsam bendeki eksik ne :) NEyse konu dağılmasın tekrar saol.
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Valla benimde beynimdeki soru işaretleri kalktı :)UsTr yazdı:Çok saol adminim.Bu yazı zihnimdeki soru işaretlerini kaldırdı.Zaten psi ball yaparken farkettim.Enerjinin yolunu imaje edene kadar ball dağılıyodu.Ama direk ellerimden enerji çıkardığım zaman büyütebiliyorum.Tekrar saol.Zaten ball bile yapıyorum.Bi psi wheel hareket ettiremiyorum.Deli olcam ya.Bi bulsam bendeki eksik ne :) NEyse konu dağılmasın tekrar saol.
İMZA
- UsTr
Adminim kusura bakma aklıma bir soru daha geldi bu konuyla ilgili.Şimdi ben hergün 15 dk dünyadan enerji çekiyorum.Yani kendimi alıştırdım.Benim hergün yaptığım bu enerji çekme çalışmasının bana bir faydası olurmu ? Yani tabiki psi ball,psi whell v.s. yaparken kendi enerjimi kullanıcam ama dediğim gibi kendimi alıştırdım bikere hergün 15 dk enerji çekiyorum dünyanın çekirdeğinden.Bunun bir yararı bir faydası olurmu ? Bİr faydası bir yararı varsa ne gibi bir yararı yada avantajı var ? Ben bu çalışmayı enerji yükseltme çalışması olarak ve enerjimi yükseltmek,yoğunlaştırmak ve arttırmak için yapıyorum.Benim hergün yaptığım bu çalışma enerjimi yükseltirmi ? Yada enerji miktarını arttırırmı ? Yada dediğim gibi bi faydası olurmu ? Çünkü kendimi alıştırdım bikere.Hazır böyle güzel bir alışkanlık edinmişken varsa bir yararı devam ediyim :) Şimdiden teşekkür ettim...Sai yazdı:Dünyadan güneşten ve aydan enerji çekersin elbette en kolay örnek olarak güneşi ele alalım güneş dünyaya ısı enerjisi verir vücudumuz bu ısıyı algıladığı anda D vitamini üretmeye başlar yani bu enerji bizim vücudumuza etki ediyor ve kullanılıyor demektir aynı sekilde dünya ve ay danda bu şekilde enerji cekeriz ama benim dediğim kendi enerjimizi daha iyi kullanabilmemizdir. Yoksa tabiki güneşte en büyük enerji kaynağıdır onlardan enerji alımını inkar edemeyiz.
İnsanda hazır enerji olduğu için direk kullanabiliyorsun dünyadan çekmek istediğinde ayaklarından yukarı gelip ellerine toplanmasıni hayal edeceksin bu imaje biraz uzun sürer neden dersen beyin bunu imaje etmek için yavaş yavaş yolları aklında canlandırır enerjinin nasıl aktığını imaje eder ki bu senin konsantreni bozmaya yetercekte artacak bir süredir ellerine belli seviyede enerji toplarsın ama konsantren olmadığı için enerjinin dağılması toplanmasından daha yavaş olur bu da yapma olasığını düşürür
Ha dersinki hiç mi olmaz dünya ay vs. enerji almak diye elbette olur ama dediğim gibi enerji kaybı olmaması için ve verim alabilmen için konsanternin güçlü olması gerekiyor.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
fazla enerjinin zarar olmaz kendi enerjine dış enerji katman sana artı sağlayacaktır.
- UsTr
Eyw saol adminim.Hemen 15 dklık enerjimi alıyorum :)Sai yazdı:fazla enerjinin zarar olmaz kendi enerjine dış enerji katman sana artı sağlayacaktır.
- Msa
- İletişim:
Eskileri özledim :D Bir sohbet vardı böyle bir sıcak hava vardı forumda :D Ama şimdi nedense yok yada varda ben göremiyorum. :D
İMZA
- UsTr
Okullar açılıyor onun stresi ve gerginliği vardır :)Msa yazdı:Eskileri özledim :D Bir sohbet vardı böyle bir sıcak hava vardı forumda :D Ama şimdi nedense yok yada varda ben göremiyorum. :D
- Msa
- İletişim:
Haklısın :D /b]UsTr yazdı:Okullar açılıyor onun stresi ve gerginliği vardır :)Msa yazdı:Eskileri özledim :D Bir sohbet vardı böyle bir sıcak hava vardı forumda :D Ama şimdi nedense yok yada varda ben göremiyorum. :D
İMZA
-