Hock Metodu İle Kaşık Bükme - Bükemeyen Kalmıycak!
telekinezi ile kaşık bükme, kaşık nasıl bükülür, kaşık bükme tekniği, hock tekniği ile kaşık bükme, hock tekniği
- Berk
Re: Hock Metodu İle Kaşık Bükme | Bükemeyen Kalmıycak!
kaşık bükmeyi başarabilen çok kişi var..
Astralseyahat.net
- antepli_kaya
arkadaslar ben videoyu izleyemedim bende you tube açılmıyor ne yapmam gerek :(
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
aa bu çok kolay be iki dkda büktüm :D zaten benim gibi kilolu olanlar gayet iyi yaparlar bunu :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- byfreestylerap
- İletişim:
denetim masası > ağ bağlantılarılarına gir yerel ağ bağlantısına sağ tıklayarak özellikleri seç
internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmını seç özelliklere tıkla aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini işaretle sonra alttaki 2 kutucuğun birine 156.154.70.1 diğerine 156.154.71.1 yaz tamam'a tıkla çık bu dns ile google'ın yasaklanan bazı özelliklerini de kullanabilirsin
bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerekebilir youtube girmek için
internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmını seç özelliklere tıkla aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini işaretle sonra alttaki 2 kutucuğun birine 156.154.70.1 diğerine 156.154.71.1 yaz tamam'a tıkla çık bu dns ile google'ın yasaklanan bazı özelliklerini de kullanabilirsin
bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerekebilir youtube girmek için
-
harika bi yöntem en fazla üçüncü denemenizde bükersiniz konuda emeği geçen herkese çok teşekkürler..
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
-
- Yeni Kullanıcı
arkadaşlar bu nasıl oluyor ben bu tür şeylerle çok ilgileniyorum gerçekliğine de inanıyorum denedim fakat olmuyor
-
- Yeni Kullanıcı
1. denemem başarısız fakat ümidimi yitirmedim 2. denememde ise kaşığın içi çok ıslanmıştı bu sizce olucak yönde bişeymi :) 3. denemeyi uyandıktan sonra yapmak istiyorum :D
- canter55
- Yeni Kullanıcı
Yapamadım ya :) Ama üstünde duracam bi kac kez daha denicem..
Hiç bir insan dünyada BEN ÖLDÜM diyemez.
- Xerz
Matrixdeki kaşık büken çocuk "aslında bükülen kaşık değil kendinsin." diyodu bu mantıklada yapılabilir heralde
Feel the energy,Feel the heat.Dominate ! now.
-
- Yeni Kullanıcı
bu siteyi googleden buldum neden buldum yetenek sizsinizdeki çoçukdan dolayı biri yazmıs telekinezi yapıyorsun diye siteye üye oldum ve bu konuyu basından beri okudum youtubedeki videolardan bazılarını izledim bursadayım bu olayın ilizyon olmadığını ispatlıycak bir arkadaş varmı ? maden bu bi teknik ve herkes yapabilir gösterebilecek yada yapabilen biri varmı ? kaşık büken yada koparan bursa yada istanbulda ?
-