Psi Wheel ve Psi Ball Hakkında Herşey :)
-
Re: Psi Wheel ve Psi Ball Hakkında Herşey :)
bende bu işe başlayalı 3-4 gün oldu arkadaşlar kapak meselesini anlatayım size kapak egzersizi kapağı alıyoruz ters çeviriyoruz ( bildiğiniz şişe kapağı kola şişesi vb.) sonra bir masanın üstüne koyuyoruz işte neresi olursa ve kapağın ortasına bakıyoruz ben kapak çalışması yapmadan psi whell yaptım tabi çok çeviremedim artık kapak egzersizine başlayacağım 2 ay sonra psi whell çeviririm umarım :)
- essane
Kapak konusundaki bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.Yarın sabah kapak egzersizine başlayacağım.
- NeraGuiztizia
kapak meselesi okadarmı ya bende yeni başladım sayılır kapakla alakal bi konu açıp bana link atsanız? :) sağolun..
เ'๓ ค ђ๏ll๏ฬ ภ๏ฬ 'ςคยรє א๏ย lєŦt ค ђ๏lє ฬђєгє ๓א ђєคгt รђ๏ยl๔ ๒є...
-
2 aya ne gerek var 1 hafta kappak yap yeter çevirirsin.Tabi kapak çalışması seni daha çok geliştirir o ayrı
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
ŞU KAPAK meselesi nedir ?
Arkadaşlar ,
Kapak meselesi hiçte zor birşey değil . Sadece konsantre olmanız gerek . :)
Sadece bir kapak bulun . Su şişesinden olabilir . Süt olabilir . Belkide o Swepss denilen seylerin kapağındada vardır .
Onun ucuna bakıcaksınız . 15 Dakika . Zor olabilir ama konsantrasyonu bayağı ilerletebiliyorsunuz :)
Essane Arkadaşım Kapak Öneririm sana . Çünkü beyin gücünü ilerletir . Birde git de içinden ona . Yürekten inan . Git de . Gidicektir . Ama gözünüzü kapatın . Daha iyi olabilir yeniler için . Odaklan ve itaat ettir .
Sadece ,
Arkadaşım yanlış yapmışsın :) Sakın ilk başta kaşıktan başlama . Eğer telekineziyi istiyorsan ;
Sıralama şudur
Psi - Whell ^ Psi - Ball ^ Kaşık Bükme ^ Psi Pet ^ Psi Ball Renk Değiştirme ^ Toprak Bükme ^ Su Bükme ^ Hava
Bükme ^Ve en sonunda Ateş Bükme ^ Ama diğer şeylerede odaklan lütfen =) Hydro falan diye devam ederimde diğer kinezileri kendi kararına göre yerleştirmelisin
Arkadaşlar ,
Kapak meselesi hiçte zor birşey değil . Sadece konsantre olmanız gerek . :)
Sadece bir kapak bulun . Su şişesinden olabilir . Süt olabilir . Belkide o Swepss denilen seylerin kapağındada vardır .
Onun ucuna bakıcaksınız . 15 Dakika . Zor olabilir ama konsantrasyonu bayağı ilerletebiliyorsunuz :)
Essane Arkadaşım Kapak Öneririm sana . Çünkü beyin gücünü ilerletir . Birde git de içinden ona . Yürekten inan . Git de . Gidicektir . Ama gözünüzü kapatın . Daha iyi olabilir yeniler için . Odaklan ve itaat ettir .
Sadece ,
Arkadaşım yanlış yapmışsın :) Sakın ilk başta kaşıktan başlama . Eğer telekineziyi istiyorsan ;
Sıralama şudur
Psi - Whell ^ Psi - Ball ^ Kaşık Bükme ^ Psi Pet ^ Psi Ball Renk Değiştirme ^ Toprak Bükme ^ Su Bükme ^ Hava
Bükme ^Ve en sonunda Ateş Bükme ^ Ama diğer şeylerede odaklan lütfen =) Hydro falan diye devam ederimde diğer kinezileri kendi kararına göre yerleştirmelisin
Neuwolf`
Alphawolf-
Alphawolf-
-
Ayrıca ne 2 ayı arkadaşlar 3 üncü günümde psi whell çok rahat olduğum için 30 - 80 tur arası değişiyor :)
Neuwolf`
Alphawolf-
Alphawolf-
-
Çakra açma müzikleri gerçekten işe yarayabiliyor . Ruhunuzu , bedeninizi ve düşüncenizi daha kolay ortaya düşünce gücüyle vermenizi sağlıyor .
Neuwolf`
Alphawolf-
Alphawolf-
-
bende dün başladım psi-wheell i odaklandığımda rahatlıkla çeviriyorum ben çeviriyorum bunu hissedebiliyorum ama yönünü tutturamıyorum ben nereye dersem o tam tersi dönüyor sorun bende mi acaba?
-
diğer elinle nereye döndürüceksen uzak bir mesafeden 50 cm uzaklıktan diyelim o yone çevirttir .
Neuwolf`
Alphawolf-
Alphawolf-
-
Ya bende şöyle bi olay var ilk psi whell denemeye başladıgımda yaklaşık 1 haftadır çalışyıorum 1.ci gün uzaktan psi whell i saga dedigimde saga sola dedigimde sola dur dedigimde aniden bıçak gibi kesebiliyordum iş Yerinde yapmayı denedim Yerinden oynatamadım ardından stres yaptıgımı düşünüp bıraktım eve geldim Rahat bir kafa yapısıyla oturdum Biraz döndürüyorum ardından kaşım geriliyo döndürdügüm psi whell aynı oranla tam tersi geri dönüyo bazen yerinden hiç oynatamıyorum bazende saga dedigim halde dönen şeyi kitliyorum hafif saga hafif sola oynuyor önceden çok güzel yaptıgım Psi whellde Problem var Psi whell i Geliştirmeden Bu haldeyken Üst kademeye geçebilirmiyim Önceden dUR DEDİGİMDE DURAN DÖN DEDİGİMDE DÖNEN Bİ PSİ WHEL'im vardı :) ?
İsteyipde yapamıycagın Yok.
-