Teşekkürler. Fakat Bunun Yerine Kapak Çalışması Yapsam Olur Mu ? Biraz Karışık Ve Zor Geldi ?fotino yazdı:Boş boşuna psi-ball ile uğraşma o sadece enerjini yoğunlaştırmana yarar yani onla nesne oynatmak vb. işler yapamazsın onun yerine odaklanmanı ve konsantrasyonunu geliştirecek egzersizler ve chi egzersizleri yapabilirsin. Aşağıdaki linkte çok güzel bir chi geliştirme yöntemi var.tahofb yazdı:Ben Psi-Ball yapmaya çalıştığımda ellerimde elektriklenme ve ısınma oluyor fakat kontrol edemiyorum elimde yaklaşık 5-10 dakika kadar o elektriklenme ve ısınmayı hissediyorum fakat yön veremiyorum. Bu konuda yardımcı olcak biri var mı ? O yarattığım enerjiyi nasıl nesneleri hareket ettirmede kullanabilirim misal ?
https://telekinezi.com.tr/ileti22686.html#p22686
En basit Psi-Ball yapma tekniği
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
Re: En basit Psi-Ball yapma tekniği
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
O linkteki chi geliştirme kapak sadece konsantrasyonunu ve odaklanmanı geliştirir.tahofb yazdı:Teşekkürler. Fakat Bunun Yerine Kapak Çalışması Yapsam Olur Mu ? Biraz Karışık Ve Zor Geldi ?fotino yazdı:Boş boşuna psi-ball ile uğraşma o sadece enerjini yoğunlaştırmana yarar yani onla nesne oynatmak vb. işler yapamazsın onun yerine odaklanmanı ve konsantrasyonunu geliştirecek egzersizler ve chi egzersizleri yapabilirsin. Aşağıdaki linkte çok güzel bir chi geliştirme yöntemi var.tahofb yazdı:Ben Psi-Ball yapmaya çalıştığımda ellerimde elektriklenme ve ısınma oluyor fakat kontrol edemiyorum elimde yaklaşık 5-10 dakika kadar o elektriklenme ve ısınmayı hissediyorum fakat yön veremiyorum. Bu konuda yardımcı olcak biri var mı ? O yarattığım enerjiyi nasıl nesneleri hareket ettirmede kullanabilirim misal ?
https://telekinezi.com.tr/ileti22686.html#p22686
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
Teşekkürler İkisinde Yapmaya Çalışçam Umarım Başarılı Olurum
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
İnşallah ayrıca kapak dışında konsantrasyon amaterasunun yazılarını okuyup uygularsanda onlar sana yardımcı olur.tahofb yazdı:Teşekkürler İkisinde Yapmaya Çalışçam Umarım Başarılı Olurum
https://telekinezi.com.tr/ceviri-makaleler/ ... t3384.html
https://telekinezi.com.tr/ceviri-makaleler/ ... t3386.html
https://telekinezi.com.tr/ceviri-makaleler/ ... t3964.html
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- Carita13
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Foruma gece kayıt oldum daha önceden bu tür odaklanma deneyimim olmadı. Gece biraz uğraştım ellerimde garip bir his oluştu. Bugün duştayken tekrar denedim ve ellerimde manyetik bir alan oluştuğunu hissettim bir elim digerinin biraz yukarısındaydı ve üstteki elim alttakini ittiriyordu, ellerimin yerini değiştirip tekrar odaklandıgimda yine aynı şekilde oldu. Yeni başlayan biri olarak şaşırdım biraz bana değişik fikirler ya da birkaç püf nokta gösterebilecek biri varsa özelden mesajını bekliyorum. Teşekkürler.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
By_kanser görünüyo diyosunya sen gördün mü ?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben bunu çok denedim fakat yapamadım ama üstünde yoğunlaşacağım.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ADMİN ÖNCELİKLE SİTENİZ ÇOK HOSUMA GİTTİ.DİĞER SİTELER PSİSİK YETENEKLE BÜYÜ OLAYINI KARISTIRIYORLAR VE GİRDİĞİM GİBİ ÇIKIYORUM..SİZDEN RİCAM BU TÜR KONULARDA ÜYELERİ UYARMANIZ SAĞOLUN...
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bu büyü konusu dini yol ve yöntemler bölümünde çok tartışıldı.HErkes büyüye girermi ? Büyü yapmak günahsa günaha mı giriyoruz ? işte büyü yapıyosak 3 harfliler musalalt olurç.Gibi bir sürü şey koyuldu ortaya.Ve her söyleyenede aynen şunları söyledim"Büyü bir takım malzemelrle ve birtakım sözlerle yapılan birşeydir.Yarasa kanı,yılan zehri,domuz yağı,tavuk bacağı gibi malzemeler kullanılır ve bilinmedik bir dilde belirli sözler söylenir.Biz bunların hiçbirini yapmıyosak biz büyü yapmıyoruz demektir." aynen böle yazdım.Ve için rahat olsun bu forumun adminleri özellikle bu konuda gerekli uyarıları yazıyo.Ve burda birdahan yazıyorum.Biz kesinlikle büyü yapmıyoruz.Büyüyle uğraşılmasınıda önermiyorum.turab yazdı:ADMİN ÖNCELİKLE SİTENİZ ÇOK HOSUMA GİTTİ.DİĞER SİTELER PSİSİK YETENEKLE BÜYÜ OLAYINI KARISTIRIYORLAR VE GİRDİĞİM GİBİ ÇIKIYORUM..SİZDEN RİCAM BU TÜR KONULARDA ÜYELERİ UYARMANIZ SAĞOLUN...
- telekinezimeraklisi
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
ben hep deniyorum imkanım oldukça .kalbimden enerjinin kollarımdan geçip parmaklarımdan akıp bi top oluştuğunu hayal ediyorum elim uyuşuyo gibi oluyo ama itince geri itmiyo elimi .
http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem 

-