Yoruma açık rüyam

Moderatör: Sai

bjksaid92

Yoruma açık rüyam

Okunmamış mesaj gönderen bjksaid92 »

Ben telekineziyle ilgilendiğimden beri(1-2 aydır) rüyaLarımın sayısında artış oLdu çok fazLa rüya görüyorum ve gün içerisinde bu rüyalar çoğu kez aklıma geliyo bazen rüyalarımda geçen bazı kısa olaylar gerçekleşiyo rüyadan başka haLk diliyle tabir ettiğimiz tesadüf(ben inanmıyorum tesadüfe) oLayLarı bende çoğaLmaya başLadı meseLa en basitinden her kitap okuyuşumda bir keLime okurum ve bu keLimeyi okuduğum sırada başka biri bu keLimeyi söyLer(aynı anda) sizde de oluyomu biLemem ama bende çok fazLa oLuyo meseLa yine bir gün yağmur yağdı ve ben içimden ne güzeL bereket yağdı dedim her taraf TOPRAK kokuyo dedim bi an daLdım ve kafamı çevirdiğimde rastgeLe bir kitapta TOPRAK yazısını okudum.. bu oLayaLarn artışı beni düşündürüyoR... neyse ben şu sıraLar bi an da oLsa intihar ve öLüm ve sonrasını çok düşünmeye başLamıştım ve bi gece rüyamda sürekLi intihar ediyordum çok yüksek bi köprünün üstünde nedense aerobik hareketLer yapıyorum:D sonra kendimi aşağıya saLıyorum 3. atLayışımda artk karar veriyorum kesin öLeceğim ve öLdükten sonra ne hissedeceğim ruhum da öLecekmi, ruhum dışarımı çıkacak neyse atLıyorum aşağıya ve amcam bana bakarak güLümsüyor havada uçuyorum yere çakıLıyorum artk öLdüm diyorum nefes sesi duyuyorum ve uyanıyorum babaannemin sesiymş:D birz trajikomk oLabiLir ama çok kafa yordm ve bu rüyadan 1 gün sonra amcam bize geLiyor bana rüyamda güLümsediği gibi güLümsüyoR.. yorm sizin

Kullanıcı avatarı
hasanorg

Re: Yoruma açık rüyam

Okunmamış mesaj gönderen hasanorg »

Vaybe abi bu işlerin tek cevabı ALLAH insana çok fazla yetenek vermiş keşfetmek bize kalmiş sen galiba geleceği görme olayına girmişsin ancak kur'an'da yasak sadece ALLAH bilir.Ama bazı insanların rüyası çıkar kısacası ALLAH ne dilerse ne isterse o olur.Siz siz olun ALLAH'a iman edin sürekli tek kurtuluş yolu ALLAH'ın emir ve buyruklarını yerine getirmektir.
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

son günlerde benimde rüyalarım garipleşti kim bilir belki bi yetenektir ve benim rüyalarım gerçek oluyo...
sendekide yetenektir belkide
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
NiXe!.

Okunmamış mesaj gönderen NiXe!. »

benim rüyalarım da bir gariptir. ^^
o tür şeyler bana da çok olur. Aklıma gelen bir kelimeyi kitapta görmeyi geçeyim, aklıma gelen bir cümleyi aniden bi arkadaşım söyleyiveriyor bazen. Onun söyleyecekleri aklıma geliyor falan. Hatta kelimeyi yanlış kuracağını bile aklımdan geçirebiliyorum önce. Daha doğrusu önce benim aklıma geliyor sonra herhangi bir arkadaşım o aklıma geleni söylüyor. Garip bişey ya ama ne olursa olsun güzel bir his :mrgreen:
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

nixe senin olay telepatiye girmiyomu
eğer böyle bi yeteneğin varsa geliştir...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..

Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Beyler 23 diye bir film var sizin yorumları görünce o aklıma geldi
Aynı bjksaid23 ün dediği gibi adamın aklında hep 23 sayısı var hangi sayıya baksa taplamı, çarpımı yada bölümü 23 çıkıyodu..
Bunu neden anlattıysam:D:D
Kullanıcı avatarı
NiXe!.

Okunmamış mesaj gönderen NiXe!. »

dngsz yazdı:nixe senin olay telepatiye girmiyomu
eğer böyle bi yeteneğin varsa geliştir...
ya bende bayağı bayağı yetenekler var herhalde ama ne olduklarını ve nasıl geliştireceğimi pek bilemiyorum ^^
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Kapak kapak başka yolu yok:D:D ya tabi kapağın yanında bol bol demene yap
bjksaid92

Okunmamış mesaj gönderen bjksaid92 »

bunLarı yaşamama rağmen hiç kapak çaLışmadım tam oLarak kapak çaLışması nedir?
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

forumda araştır nerdeyse her konuda açıklaması var kapak çalışmasının...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!