Astral Seyahat Nedir?

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Astral Seyahat Nedir?

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

İnsan vücudu birden fazla bedenin biraraya gelmesiyle oluşmuştur..Bedenlerimizden ilki gözle görünen, et ve kemikten mevcut olan, fiziki dünyada kullandığımız bedenimizdir.(Fiziki Beden). Astral ayrılmayı yaptıktan sonra kullandığımız bedenimiz ise enerjiden meydana gelen Astral Bedenimizdir..
Astral bedenimizle ayrılmayı yaşadıktan sonra duyu organlarımız fiziki bedenimizdekiler değil astral bedenimizde var olanlardır..Yani fiziki bedende olduğu gibi astral bedeninde kendine has duyu organları vardır..Bu yüzden görme, işitme, hissetme yetilerimiz eskisi gibi, hatta çok daha iyi olarak çalışacaktır.. Bunun nedeni fiziki bedendeki aksaklıkların Astral bedene taşınmaması ve astral boyutta cisimlerin değil frekans ve hislerin astral gözle görülebilir olmasıdır..
Kısaca astral seyahat, günlük bedenimizden sir bedenimizin bilinçli olarak ayrılması, cisimlerden uzakta ve düşünce gücünün hakim olduğu bir boyutta varolmaktır..
ALINTIDIR..
::Welcome to home Bruce::

Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Re: Astral Seyahat Nedir?

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Peki RUH bir enerjimdir?? :?:
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

tam olarak bilemeyiz..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

ruhum varlığı astralden başka birşey de kendini belli edermi??
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ya beyler yeni üye oldum ama ben 5 vakit namazını kılan birisiyim heroes dizisinden icapla telekinezi yi arastırdım ama günah değildir diye biiyorum ama ben meditasyon filan yapmakda istemiyorum namazımı kılarak kuranımı okuyarak ibadetimi ederek bu işi geliştiremezmiyim yanlışlıkla başka dinlerin ibadetini yapıyorsunuz sizi uyarıyorum astral seyehat çok sakıncalı eğer bir üstad gibi birisi size yardımcı olmuyorsa başınız tehlikede olabilir ben müslümanım meditasyon felan yapmam...meditasyonsuz yolu dua ederek namaz kılarak olur siz iyi düşündükten sora herşey olur ve sizin şu telekinezi çeşitleri hani yok ateş cıkar yok elektirik rüzgar oluşturma biraz hayal telekinezi doğru ama bide şu yönü var insan o kadar yetenee sahipse neden böyle bir imtihan olsun ALLAH bizi bu dünyaya yiyip icmemiz icimi gonderdi ve foton kuşağı bana biraz saçma geliyor eğer 2012 de boyle bir şey olmazsa onu söyleyeni vururum. astral seyehat cok tehlikeli size 3harfliler dadanabilir bence hic öğrenmeyin sadece psikolojinizi bozar ve o 3harfliler size istediklerini yaptırır kuklaları olursunuz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Dostum sen uly yanlış anladım tk ve din hiç bir alakası yok ayrıca insanın saklı gücü ok
criminal_1994

doğru söyleyebilirsin ama astra kullanmak şartmı hadi cisimleri havaya kaldır felan uc ama bak ben senin iyiliin icin astra kullanma ya seni sevidiimden ya ...:)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Bak ilk bende korktum dedim bu ne ama yapınca tüm korkularım gitti
criminal_1994

okay saa guveniorum ben 16 yasındaım sen kac yasındasın buarada msn kaydeddim online olursan konsurz