Simdiden helalleselim
Moderatör: Sai
- fenomen
- Yönetici
Simdiden helalleselim
Arkadaslar 1 aydan sonra calismalarimi tehlike yolunda kullanicam.Kalbimi durdurma calismalari yapicam.Bunun geri donmemeyi var simdiden hakkinizi helal edin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
Re: Simdiden helalleselim
yaw kardeşim git şifacılık çalış ne istiyosun insanlardan 

Sınanıyorsunuz...
- fenomen
- Yönetici
Ya ne istiyicem arkadaslardan.Sadece helallik.Saka bir yana hakikaten yapmayi dusunuyom.Enis Talasdan mektub bekliyorum.Yarin felan gelir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
abi ne işin var kalp durdurmayla .seni kaybetmek istemeyiz.daha güzel şeylerle uğraş bence
- iynx
kalp durdurmak kolaydır aslında.. çağlar boyunca ayinlerde ritüelin bir parçasıdır.. sadece beynindeki otonom sinirleri kontrol etmekle alakalı. ama denemeni tavsiye ederim.. çünkü insanlar cevap aramak için varlar.. ve bu cewap için risk almak gerekir.. risksiz yaşanmaz..
- k3mal_r4p
cevabı alacaksın ölürsen görürsün cevabı
ya ölürsen ozmn cevap ne işine yarayacak
abı bence yapamadıgın baska seylerı yap yaw
ugrasma bırka o bıgun durcak zaten
ya ölürsen ozmn cevap ne işine yarayacak
abı bence yapamadıgın baska seylerı yap yaw
ugrasma bırka o bıgun durcak zaten
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
- xxmustixx
Ooo... meşur iynx konuştu.iynx yazdı:kalp durdurmak kolaydır aslında.. çağlar boyunca ayinlerde ritüelin bir parçasıdır.. sadece beynindeki otonom sinirleri kontrol etmekle alakalı. ama denemeni tavsiye ederim.. çünkü insanlar cevap aramak için varlar.. ve bu cewap için risk almak gerekir.. risksiz yaşanmaz..
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
-
asdasdas sohbet çok garip bi şekilde sapmış
helal olsun fenomen bey 

- Ulquiorra
yaa hiç zeka yokmu fenomen sende mektub beklediğin insan bir illüzyonist yani enis talasın yaptığı bir illüzyon tamam mı?kendini fazla zorlamaa
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- fenomen
- Yönetici