Forum

Moderatör: Sai

arvas13

Forum

Okunmamış mesaj gönderen arvas13 »

Arkadaşlar hani bizler böyle sorular soruyoruzya sayfada en fazla 5 6 tane başlık oluyor yeni başlık açıldıkça eskiler kayboluyor onları nasıl görebilirim..Bide bu tekniklerin açıklamaları falan vramış forumda nerede ben bulamadımda...Bu arada psi pet nedir

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Forum

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

bosver psi peti felan hic bulasma :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

2. sayfayi acarsan gorebilirsin
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

psi pet bir deli saçmasıdır xD
arvas13

Okunmamış mesaj gönderen arvas13 »

işte ikinci sayfaya nasıl gidecem:D:D:D

Arkadaşlar merak ettim biri yazmış psi peti suya attım klozete attım canlı bişeymi nedir anlatın bi :D

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Psi-pet'i merak ediyorsan etme..Yani uydurma bir şey..Tamamen hayal ürünü..Arkadaşsız kalan bi kaç kişi kendine enerjsiinden arkadaş yapmış al sana psi-pet :D.. ama diğer tekniklere bak..
::Welcome to home Bruce::
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Psi pet kesin degildir ama bazilari bunu saygisizliga ceviriyor psi pet enerjinin cok iyi sekil almis halidir ve enerji oldugu icin suya dusunce falan birsey olmaz enerjisi biterse olur. diger sayfalar sag alttadir
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ama öle diilmi yani saçma diilmi
Kullanıcı avatarı
buratem209

Okunmamış mesaj gönderen buratem209 »

Diger sayfalara sag tarafta asagıda sayılar yazıyor 1,2,3,... falan gibi onlardan basarak gecebilirsin

Psi pet anlatılana gore psi balla hayat vererek canlı bir varlık olusturuyor ve bunu gelistiriyorsun
Belki alakasız gelebilir ama hani bazı forumlarda imza kısmına pokemon topu falan koyuyorlar gelistiriyorlar yok kanat takıyorlar yok sivri dis falan galiba pokemaon creator du adı onun gibi bir sey ama gercek hayatta

Ama bence mantıksız
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri