Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
criminal_1994

Re: Astral Seyahata Çıkış Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

2.kez goruyorum kanka anlam veremedim tekinde mezarlıktaydı tekinde yemekhanede aynı kişi tekinde bana sarıldı tekinde bana baktı uzun süre neyse üstad kızcak anlatmıyım.:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

anlattin birkez devam et cekirge :D
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

criminal_1994 yazdı:2.kez goruyorum kanka anlam veremedim tekinde mezarlıktaydı tekinde yemekhanede aynı kişi tekinde bana sarıldı tekinde bana baktı uzun süre neyse üstad kızcak anlatmıyım.:D
Kıza aşık olmuş olmayasın :)
::Welcome to home Bruce::
criminal_1994

Rüyadan sonra aşık olmaya başladım yoksa tanıyordum o kızı ama rüyama girince beni etkiledi bi sevgi doğdu durduk yerde...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
criminal_1994

Neyse tam olarak rüyamı anlatayım.
O kızı ilk defa rüyamda gördüğümde
Rüyamda anneme gece 3 te evden çıkıyorum dedim oda tamam dedi.Sonra üst kata cıktım okuldaki o kızı gordum içeri girdim yanında birisi vardı tanımıyorum bana ne tür müzik dinlersin dedi siyah t-shırt lulerdi 2side sonra bende dinlemediğim halde metal dedim sonra beni mezarlığa götürdüler mezarlık taşının yanında kız bana çok sıkı sarıldı.
Ve aynı kızı 2.kez rüyamda goruyorum
Okulun yemek hanesinde her zamanki gibi kuyruk var ilk defa tepsi almadan sadece pilav ve kaşık aldım başka hiç birşey almadım hep arkadaşlarımla otururken aynı masada gittim yalnız bir yere oturdum sonra o kız geldi arkadaşlarıyla yanımdaki masaya oturdular pilava kaşığı daldırdım ve kız bana bakıyordu surekli sonra pilavı yemeden rüyada olduğumu anladım ve güldüm neden bana bakıyorsun dedim oda insanlar yüzlerine bakarak konuşurlar dedi (saçma geldi bana)rüya bitti.
son 2 aydır her ay o kızı cumartesi gecesi rüyamda goruyorum.Okuldada hep merdivenlerde karşılaşıyorum.Bir kere çarpışmıştık:D.Ne manası var anlayamadım yorumlarınızı bekliyorum.Bizim okulda fenlisesi ve anadolu lisesi var özel lise o fl de ben al deyim tanımıyorum ama hep bakışırız.Sevdiğim kız değil ama rüyalarıma gire gire ona aşık oldum nedense beni etkiledi sizce nasıl bir şey bu?

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

İlginç.. güzel rüyalarmış :)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

demekki kız sana delice aşık veya o a astral yapıo XDXDXD
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Asik olmani istemem benden tavsiye belki sana uygun birisidir ama ruyanin etkisiyle birsey yapma etki gecince dimdizlak kalirsin
Kullanıcı avatarı
UmuT

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

ben rüyamda gördüğüm her kıza aşık olsaydım ohooo şimdi angelia jolie paris hilton onlarla uğraşıyo olurdum :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

:D :D