telekineziye yeni başlayanlar buraya baksın!C.O.K FARKI:D
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
telekineziye yeni başlayanlar buraya baksın!C.O.K FARKI:D
Şimdi forumda doğru dürüst konu açılmadığı için ben açmak istedim burada ne yapmanız gerekiyorsa sıraya koydum.. Umarım faydalı olur..
* İlk önce psi-whell ile başlayın
*3 gün molalarda psiwheel yapmak üzere kapak çalışın
*psi-wheel i yapabildikten sonra psi ball yapın cok da güçlü olmayacağı üçün 1 hafta kendinizi sırf bu işe verin ama eğer sinirlilik stres terleme gözlemlerseniz meditasyonu elden bırakmayın..psi ball ın güçlenmesi için aynı psi -wheel de ilerleme için kullandığımız gibi kapak çalışıp aralarda psiball yapın ,bu psi ballı daha güçlü yapacaktır...
*pipeti ampulde döndürmeye çalışın önceleri psi ball atarak sonrada elleri sabit tutarak..
*ardından psi-wheele geri dönün ama bu sefer aluminyum folyoyla calışın dönmüyor başaramıyorsanız kapak la birlikte molalarda psi wheel iyapın ..
*psi wheel i ellerinizi kullanmadan döndürün (folyonun sizin gönderdiğiniz enerjiyle titreştiğini ve titreşimleri hissetmeye çalışın böylelikle döndürmeye çalışın...)
*psi wheel i istediğiniz yöne daha hızlı döndürün...olmazsa kapakla birlikte molalarla yapın ;)
*psi wheeli gün geçtikçe daha uzaktan döndürün ilerleme katetmek için kapak çalışın
*bu aşamaları geçtikten sonra kendinize 3 gün tatil yaptırın sırf meditasyon ve gezme eğlenmeden oluşsun.. böylece enerji biriksin... 3 günün ardından 4 saat kapak çalışın kapaktan sonra pipeti uzaktan elleri kullanmadan istediğiniz yöne döndürmeye çalışın..
sonra benim psi ball güçlendirme çalışmamı yapın benim kadar telekinezi de ilerleyip poşet tuvalet kağıdı kartonu aluminyum folyo kağıt yada pipetleri masada oynatıp fırlatabilirsiniz ..;) alıntı değildir!!
G.K farkı oluyoda niye C.O.K farkı olmasın cem farkıyla telekinezi:D
* İlk önce psi-whell ile başlayın
*3 gün molalarda psiwheel yapmak üzere kapak çalışın
*psi-wheel i yapabildikten sonra psi ball yapın cok da güçlü olmayacağı üçün 1 hafta kendinizi sırf bu işe verin ama eğer sinirlilik stres terleme gözlemlerseniz meditasyonu elden bırakmayın..psi ball ın güçlenmesi için aynı psi -wheel de ilerleme için kullandığımız gibi kapak çalışıp aralarda psiball yapın ,bu psi ballı daha güçlü yapacaktır...
*pipeti ampulde döndürmeye çalışın önceleri psi ball atarak sonrada elleri sabit tutarak..
*ardından psi-wheele geri dönün ama bu sefer aluminyum folyoyla calışın dönmüyor başaramıyorsanız kapak la birlikte molalarda psi wheel iyapın ..
*psi wheel i ellerinizi kullanmadan döndürün (folyonun sizin gönderdiğiniz enerjiyle titreştiğini ve titreşimleri hissetmeye çalışın böylelikle döndürmeye çalışın...)
*psi wheel i istediğiniz yöne daha hızlı döndürün...olmazsa kapakla birlikte molalarla yapın ;)
*psi wheeli gün geçtikçe daha uzaktan döndürün ilerleme katetmek için kapak çalışın
*bu aşamaları geçtikten sonra kendinize 3 gün tatil yaptırın sırf meditasyon ve gezme eğlenmeden oluşsun.. böylece enerji biriksin... 3 günün ardından 4 saat kapak çalışın kapaktan sonra pipeti uzaktan elleri kullanmadan istediğiniz yöne döndürmeye çalışın..
sonra benim psi ball güçlendirme çalışmamı yapın benim kadar telekinezi de ilerleyip poşet tuvalet kağıdı kartonu aluminyum folyo kağıt yada pipetleri masada oynatıp fırlatabilirsiniz ..;) alıntı değildir!!
G.K farkı oluyoda niye C.O.K farkı olmasın cem farkıyla telekinezi:D
-
Re: telekineziye yeni başlayanlar buraya baksın!C.O.K FARKI:D
burdan sonra yapılması gereken psi -ball güçlendirmesi de burada.! https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/p ... -t804.html
-
sitede bu konuda doğru düzgün başlık yok çunkü yanlış bir düşünce. Öncelikle hazırladığın çalışma çok ağır. Çoğu kişi telekineziyi biraz yapıp döndüremeyince bırakıyor, birde bu tabloyu görünce sevenler bile soğumaya başlar telekineziden. ikincisi kimseye göre böyle tablo yapamazsın, tamam bazıları bu tabloyu uygularlar ama verimli sonuçlar alamazlar, çünkü herkesin öğrenme, geliştirme, kavrama süresi aynı değildir zaten forumda bir ara böyle bir konu vardı ve şimdi yazdığım düşünce yüzünden bırakıldı
BAZEN IŞIK GÖRÜNMEZ, HİSSEDİLİR BULMAK İÇİN KALPLERE GÜVENİLİR
BAZEN IŞIK ÖNÜMÜZDEDİR AMA BAZILARI ONU GÖREMEYEBİLİR
BAZEN KARANLIK İYİ GİBİ GELİR, BİR DAHA DÜŞÜNÜP BAKMAK GEREKİR
BAZEN KARANLIK UZAKTA ZANNEDİLİR AMA ASLINDA TAMDA DİBİNİZDEDİR
KAAN
KAAN
- UmuT
saol iyi oldu bu ben espiri yapıyon sandıydım :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
- elif
kaç kişi dayanabilecek peki buna
yuh 4 saatmi ben onu 1 haftada yapiyorum :D
tek birşeye odaklanın,psi wheel çalışıyorsanız(örneğin 2 hafta boyunca) sadece psi wheel çalışın,başka bi çalışmaya girmeyin yeni başlayanlar için...kapak çalışması ise(psi wheel ya da neyle uğraşıyorsanız belli bir sürede) birlikte yürütülebilir:)
-
aynen katılıyorum
BAZEN IŞIK GÖRÜNMEZ, HİSSEDİLİR BULMAK İÇİN KALPLERE GÜVENİLİR
KAAN
KAAN
-
siz öyle diyorsanız öyle olsun ama ben böyle çalıştım şimdi pipet masada oynuyor ..
-
kapak çalışması nedir? EE yeni başlayanım, böyle bi soru beklemiyorum demeyiniz ;)
-