Fenomen programında PYROKİNESİSS POWER
Moderatör: Sai
-
Fenomen programında PYROKİNESİSS POWER
Fenomen adlı star tv de yayınlanan bir programda orada bir adam aşağıda anlatacağım gibi bir gösteri yapmıştı;
Pyrokinesiss Power;
Adam ilk önce programa davet edilen bir ünlüyü yanına çağırdı ve ellerini kaldırıp çekebildiği kadar enerji çekmesini istedi.Aksi halde eli yanabilirdi.Ünlünün elini bir kağıda koydu ve kağıda ünlünün elini çizdi.Sonra bir ateş yaktı ateşle kağıda çizdiği elin avuç kısmını yaktı.Ve sanatçının avucunda kül meydana geldi.Ben kendim denemedim ama bu teknik denemeye değer.Bu programın juri üyesi olan Uri GALLAR adamda bir şaman gücü olduğu yorumunu yaptı.İzleyenler bilir.Eğer fenomen adlı programı izlemeyenler internet üzerinden izlesin tavsiye ederim.
Pyrokinesiss Power;
Adam ilk önce programa davet edilen bir ünlüyü yanına çağırdı ve ellerini kaldırıp çekebildiği kadar enerji çekmesini istedi.Aksi halde eli yanabilirdi.Ünlünün elini bir kağıda koydu ve kağıda ünlünün elini çizdi.Sonra bir ateş yaktı ateşle kağıda çizdiği elin avuç kısmını yaktı.Ve sanatçının avucunda kül meydana geldi.Ben kendim denemedim ama bu teknik denemeye değer.Bu programın juri üyesi olan Uri GALLAR adamda bir şaman gücü olduğu yorumunu yaptı.İzleyenler bilir.Eğer fenomen adlı programı izlemeyenler internet üzerinden izlesin tavsiye ederim.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Re: Fenomen programında PYROKİNESİSS POWER
sen linkini koy biz izleyelim kanka
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
aynen ayrıca uri geller :D
- ddemmahum
ne fark eder adamın soyadından bize ne...
ayrıca o pis herif euro2008de türkiye isviçre maçı öncesi isviçreli taraftarları toplayıp'türkiyeyi yeneceğiz türkiyeyi yeneceğiz...bunu defalarca tekrarlayın onları yeneceğiz'şeklinde telkinler vermiş...ama ardacım son dakkada gereken cevabı vermişti :D
ayrıca o pis herif euro2008de türkiye isviçre maçı öncesi isviçreli taraftarları toplayıp'türkiyeyi yeneceğiz türkiyeyi yeneceğiz...bunu defalarca tekrarlayın onları yeneceğiz'şeklinde telkinler vermiş...ama ardacım son dakkada gereken cevabı vermişti :D
- fenomen
- Yönetici
ya siz neden her seye inaniyonuz?).size iki sey diyicem.uri bir illuzyonistdir.fenomendeki yarismacilardailluzyonistdir.1-2 kisi haric.cogu benimarkadasim o0ndan biliyorum.her bir mentalizmin bir illuzyonu vardir.onun icin hic bir seyin esasini bilmeden ve inclemeden onlara inanmayin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
Peki o zaman dünyanın dört bir yanındaki bükülen çatal kaşıklar haraket eden masalara ne diyeceksin dostum.Linke gerek yok google fenomen izle yazın ilk gelene tıklayın bulursunuz.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- fenomen
- Yönetici
evdeki kasiklar haa.iste sponsor olayi budur.ne olsun o yarismada uri kasiklar evde bukulucek dedigi zaman bende bukulmedi ama ben sonra o dedise mutlaka bukuluecek dedim ve sonra kendim bukdum oiysaki ehnuz boyle seylere baslamamisdim.inanan kiside cabuk olur.insan neye inanirsa o olur.mesela elina balonu alicaksin aklindan geciyor ki ya patlicak simdi eliune alinca balon bom ediyor.nedeni senin inanmandir.ordaki kasiklarda illuzyon kasiklardir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
Yazdığın cümlelerden hiç birşey anlamadım dostum.Herkeze ilizyonist de ama Uri Galler tam bir telekinetik üstaddır...
uri geller tam bir *** xD
Yazdığınız küfür için kınandınız ve uyarıldınız.
Burak AYDIN
Yazdığınız küfür için kınandınız ve uyarıldınız.
Burak AYDIN