tahmin!!!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
midnight

tahmin!!!!!

Okunmamış mesaj gönderen midnight »

arkadaşlar ben bazen insanların ne yapabiliceğini farkında olmadan 5 yada 4 saniye önceden tahmin edebiliyorum bu ne sizce sizce onu ben mi yönlendiriyorum yoksa bu başka birşey mi?

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: tahmin!!!!!

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

sen yönlendirio olabilirsin durugörü de olabilir
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
midnight

Okunmamış mesaj gönderen midnight »

durugörü derken??
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

olan yada olacak birseyi bilme bir yeri herhangi bir zamandaki haliyle gorebilme
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

bu olabilir herkezin bir yönü gelişmiştir ama insanlar bunu malesef farketmio

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Dejavu gibi şeyler insanların beyinlerinde sağ tarafının geç çalışması sol tarafının erken çalışmasıyla açıklanmıştır.Duru görüde olabilir.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

durugörü değilki adam tahmin ediyormuş ... duyuötesi algın gelişkin bende tüm duyulardışı yeteneklerin hepsi mevcut.. bu duyuötesi algısı.. durugörü de küçük hayaller geliyo klip filan gibi.. hayal kurma gibi yani..
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

duru görü demek illa görmek demek değil diye biliyorum bir şekilde anlamaktır
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

criminal_1994 yazdı:Dejavu gibi şeyler insanların beyinlerinde sağ tarafının geç çalışması sol tarafının erken çalışmasıyla açıklanmıştır.Duru görüde olabilir.
ßen Solağım Yani Sol Beynim Sağdan Daha Fazla Çalışır o Halde ßenim durugörü yeteneğim gelişmişmidir ? Ayrıca ßende çok aşırı oluyor böle şeyler. Otobüste gidiyorum bi gün kafamı yasladım aklımdan teyzem geçti karadenize geziye gitmişti aklımdan dedim acaba gelmişmidir izmire falan o anda aklımdan otobus durağında görebilirmiyim acaba die tahmin geçti ve kafamı sola bi döndürdüm teyzemin elinde bavul otobus bekliyor. Veya ki 99 depremi olmadan 2 gün önce rüyamda saatler görmeye başladım 10 15 tane duvarda duran saatler sürekli saat 3.30 da duruyordu ve 2 gün sonra 3.30 civarlarında deprem oldu. Başka bi rüyamda gördüğüm olay ise karşı komşumun cocuğu 3 yaşındaydı ve ölceğini gördüm. rüyamda hastahanede deliler gibi koşturuyorum ve hep kapıyı açtığımda Emin'i görüyordum.[Emin Karşı komşumun cocuğu.] ertesi gün hastahanede oksijen çadırında öldü. Hastalık kuş palazı. AYrıca Bende olan bi yeteneğe tanık oldum ama tesadüfmüdür bilemem. Çağdaş die bi arkadaşım grip hastası olmuştu havaleye yakın ateşi çıkmıştı ve yanına gidip ne oldu die bakıcaktım evine gittim ve arkadaşımın elinden tuttum. İçim Sanki ateşe bürünmüş gibi oldu. ertesi gün Sabah saat 10 gibi kalktım ve bademciklerim şişmiş ateşim çıkmış bir şekilde uyandım ve Çağdaş arkadaşımın hastalığının geçtiğini duydum 0 gün. ßu tür konuları kimseye anlatamıyorum çünki insanlar Atıyosun Muamelesi yapıyo ama böle tür olaylara inanan sizlerle paylaşmak hoşuma gidiyor SaygılarLa..
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön