mp3 ve programlar işe yaramı?
-
mp3 ve programlar işe yaramı?
baya merak sardım bu işe ilk denememde biraz oldu gibi oldu ama ondan sonra birda o hissi yakalayamadım
dediğim gibi bu telkin mp3 leri işe yararmı
bir tanede prgram buldum adı natural saund terapy diye dinlerken fon büziği ve belli frekanslar yolluyo
mesela lucid dreamin diye modu var delta 3hz frekan yolluyo faydası olurmu bunların?
dediğim gibi bu telkin mp3 leri işe yararmı
bir tanede prgram buldum adı natural saund terapy diye dinlerken fon büziği ve belli frekanslar yolluyo
mesela lucid dreamin diye modu var delta 3hz frekan yolluyo faydası olurmu bunların?
Re: mp3 ve programlar işe yaramı?
simdilik sadece enerjini kullanmani kolaylastirir bu yuzden enerjinin dusuk olmamasi gerek tavsiyem 2 hafta falan calis enerjin cogalsin sonra tam verim icin onlari kullanabilirsin
- ddemmahum
Evet yararlı ama o delta 3hz'yi çok dinleme çünkü beyne zararlıymış..
::Welcome to home Bruce::
- KhornE
ben inanmıyorum o programlaraya,zaten uykumuda getiriyo,bence sakıncalı o programlar
- kaplangoz
Odaklanmayı ve dalgaları sabitliyor ama fazla alıştırmayın beyninize herzaman müzik bulamazsınız=)
-
ilk dinledğimde acaıp bi kusma isteği geldi gözlerim fln karardı bayılcak gibi oldum neden blmıorum gece kulaklıkla denedim sonra..kendi enerjmden farklı bşy hssetmedm..sadece evdekılern çeşmenn damlayan sesni saatn tıktaklarnı duymamamda yardımcı oldu..
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
-
bende yeni indirdim öyle bi program içinde astral seyahat ta var hipnotiz falan aynı 3 fhz falan bişeyler ve sey yazıyodu bircok kişi ilk astral seyahat deneyimlerini bu yöntemle yasamıstır denesem mi var mı sizce işe yaramı
-
bizde telkin cd leri çoğaltıyoruz kesinlikle etkisi var sadece biraz yönlendirme gerekli ilk defa kullanana.
birde bi kez değil en az 3 hafta dinlemelisin
zamanla üzerindeki etkisi artacaktır.
birde bi kez değil en az 3 hafta dinlemelisin
zamanla üzerindeki etkisi artacaktır.
-