KONSANTRASYON YARDIM LÜTFEN

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
kyle_xy

KONSANTRASYON YARDIM LÜTFEN

Okunmamış mesaj gönderen kyle_xy »

Slm arkadaşlar ben hem yardımınızı istiyor hem de yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.
Telekineziye başlayalı 1 seneden fazla oldu yalnız devamlı uğraşma söz konusu değil. arada bir aklıma geldikçe uğraşıyorum.özellikle askere gitmeden önce yani 6 ay önce telekinezide başarılıda oluyordum şöyleki kağıdı döndürmeyi başarıyordum hatta bir toplu iğneyi pürüzsüz bir tabana yakın olması sebebiyle el aynasının üzerine bıraktım ve onuda az da olsa oynattım yerinden.
En önemlisi telekineziye merak duyduğum zamanlarda onunla ilgili kitaplar almıştım onlardan biride Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri kitabı idi. Kitapta telekinezi, levitasyon vb.. birçok paranormal konuda bilgi veriyor çeşitli egzersizler öneriyordu. Bir defasında levitasyonu merak etmiş,yatağıma uzanmış ve kitabı elime almıştım. Kitapta levitasyonla ilgili belirtilen egzersizleri yerine getirdim tabi başlamadan önce birtakım konsantrasyon egzesizleri vardı yanılmıyorsam 7 tane onları uyguladım ve düşünce bazında havalndığımı, bulutların üzerinde olduğumu düşünmeye başlamıştım.o sırada dalmışım veya jkendimden geçmişim, birden başımı yastığa çarparak uyandım. bunu çok iyi hatırlıyorum. yani başımın yastığa çarptığını. o an artık bunları yapabileceğime tamamıyla inandım.
Askere gidip geldikten sonra büyük bir konsantrasyon sorunu yaşıyorum. yani hiçbir şekilde herhangi bir şeye konsantre olamıyrum. konsantrasyon egzersilerini uygulayamıyorum. Bana bu konuda lütfen yardımcı olun arkadaşalar.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: KONSANTRASYON YARDIM LÜTFEN

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

aynı sorunu bnde yaşıyorum
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Konsantrasyon çalışmaları yapın..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

o nası oluyo
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

İnternetten araştır çok rahat bulursun..
::Welcome to home Bruce::

Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

arkadaşım kapak çalışması yap odaaklanmak ve konsantrasyon için veya meditasyon yap,ama bence en iyisi bir psikiyatriste git ve sorununu anlat konsantrasyon hapları yazar sana,onlar çok iyi gelir,bendede dikkat eksikliği vardı psikiyatrist hap verdi 2 veya2,5 ay sonra hiç bişiyim kalmadı.
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

Önerileriniz için teşekkürler yalnız siteye yeni üye oldum kapakçalışması hakkında biraz bilgi verebilirsiniz
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

normal bir pet şişenin kapağını al masaya koy kapağın içinde çkıntı var oraya sadece bak birşey dusunmemeye gayret et ve odaklan yeter...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

cavap için teşekkürler