Selam. bir önce açtığım konuyu okuyan varsa biraz tanıyordur beni. Her neyse.
Bir keresinde de şey oldu. Bu ilkti.. Sabah yine yeni uyanmıştım ama hava henüz karanlıktı. Ben de hemen denemek istedim. Çünkü o kadar sessiz bir ortam yaşadığım yerde pek bulunmuyordu. Gözlerimi kapadım ve teknikleri uyguladım. Bedenimin yükseldiğini falan düşündüm. Sonra kulağıma gelen ezan sesiyle gözlerimi bir açtım, tavanla burun burunayım. O anda çok korktum ve uyandım. Uyandığımda da ezan devam ediyordu. Bu rüya mıydı değil miydi bilemiyorum..
Son zamanlarda çok sık olan bir şeyi sorucağım sizee
Sabah uyandığım sıralarda bazen üstümde bir titreşim ve baskı oluyor, eskiden de arada olurdu şu karabasan dedikleri şey sanardım..Ama sonra astral çıkışlarında bu tür aşamalar oluyormuş diye duymuştum. Ve işte çıkayım diye ruhumun bedenden ayrıldığını falan hayal etmeye çalıştım
ama çok az bir süre için bunu yaptım. Sonra sanki cidden bedenim çıkmıştı ama, ben kendimi göremiyordum. Yatakta yatan bir beden vardı ama. Kolumu kaldırdım , fakat bedenimdeki kol hala aşağıdaydı.Bu sırada da etrafta garip bir ses var. Uğultu gibi değil gibi cızırtı gibi değil gibi. Sonra korktum ve geri döndüm bedenime. Fakat bu geri dönme 5 snmi falan aldı. Ben anında geri dönerim sanıyordum.. Neden böyle geç oldu?
Ben istemediğim zamanlarda bile bazen oluyor böyle. Bunu durdurmanın bir yolu var mı??
Astral mi?
Moderatör: Sai
- NiXe!.
Re: Astral mi?
Ha bir de şeyi sorayım.
Ben küçüklüğümden beri rüya görürken, rüyada olduğumu anlıyorum. Hatta kafama göre rüyamı değiştire de biliyorum.
Herkes böyle yapabiliyor sanıyordum o yüzden fazla sallamıyordum , gayet tabii bir şey sanıyordum bunu ama sonradan öğrendim ki böyle bir şey yokmuş :S .
Ve ben rüyamda hissedebiliyorum. Atıyorum beni bir köpek falan ısırıyor, onun acısını en büyük şekliyle hissedebiliyorum.
Bu da normal sanırdım ama dayıma bir rüyamı anlattıktan sonra gülmsesiyle bunun da normal olmadığını anladım.
'' Haha, kızım sen iyi misin? Rüya da bir şey seni ısırdığında bunu hissedemezsin ki'' demişti.
Ve rüyamda bi suya düştüğümde de nefes alamıyorum..
Bazen alabiliyorum ama o kadar zorluyor ki :S
Ben küçüklüğümden beri rüya görürken, rüyada olduğumu anlıyorum. Hatta kafama göre rüyamı değiştire de biliyorum.
Herkes böyle yapabiliyor sanıyordum o yüzden fazla sallamıyordum , gayet tabii bir şey sanıyordum bunu ama sonradan öğrendim ki böyle bir şey yokmuş :S .
Ve ben rüyamda hissedebiliyorum. Atıyorum beni bir köpek falan ısırıyor, onun acısını en büyük şekliyle hissedebiliyorum.
Bu da normal sanırdım ama dayıma bir rüyamı anlattıktan sonra gülmsesiyle bunun da normal olmadığını anladım.
'' Haha, kızım sen iyi misin? Rüya da bir şey seni ısırdığında bunu hissedemezsin ki'' demişti.
Ve rüyamda bi suya düştüğümde de nefes alamıyorum..
Bazen alabiliyorum ama o kadar zorluyor ki :S
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
1. sorun tavanı net bir şekilde görüyorsan bilinçsiz astrale çekmışsındır
2.sorun insanların rüyalarında hep ilginçlikler olmuştur eminim bu dert birsürü kişide de vardır ama kimse açıa vuramıo bunu düzeltmekmi istiyorsun
2.sorun insanların rüyalarında hep ilginçlikler olmuştur eminim bu dert birsürü kişide de vardır ama kimse açıa vuramıo bunu düzeltmekmi istiyorsun
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
NiXe!. ! Yaşadığın şeylerin aynılarını bende yaşadım,rüyalarını kontrol etmeye başladıktan sonra karabasan die adlandırılan duyguya benzer tedirgin bir duyguyla uyanırmış gibi oluyor insan fakat uyanamıyor, bedeninin sıcaklığını ve kalbinin atışını hissedebliyorsun ama işte o anda odaklanıp bedeninden ayrılmayı düşününce birden yüksüz bi şekide etrafta dolaşabiliyorsun,İstersen seninle iletişime geçelim? death_stain_@hot..
- NiXe!.
Evet tavan çok netti. Ve ben tavana çıktığımda gözlerimi ezan sesini duyunca açmıştım. Kendimi tavanla burun buruna görünce korkup uyanmıştım.Uyandığımda da ezan devam ediyordu.zaza54 yazdı:1. sorun tavanı net bir şekilde görüyorsan bilinçsiz astrale çekmışsındır
Aslında hayır.Bunu düzeltmek istemiyorum..
-