sabahlari 4-6 arasi gökyüzüne bakarsaniz ucaklarin biraktigi uzun egzos izlerini görebilirsiniz. Bu ucaklar normal yolcu ucaklarina nazaran daha alcaktan ucuyorlar ve kesinlikle yolcu ucagida degiller. Bazen bu hatlar hatta carpraz sekillerde birakiliyor. Bu egsoz atiklari kimyevi maddeler iceriyor ve hepimiz coktan bu zehirleri solumus durumdayiz. Domuz gribi asisi yapildiktan sonra "Sonbahar" zamaninda, asi ve soludugumuz kimyevi maddelerin yaratcagi zincirleme reaksiyon insanlarin sokaklarda yaprak gibi düsüp ölmesine neden olacak. Yapilan karisim farkli yollardan icimize sindigi icin, kimse WHO (Dünya saglik Org.) veya Devletleri suclayamiyacak! Amerikada "Georgia Stones" denen 1970 lerde dikilmis bir yazit var. Kimin diktirdigi bilinmiyor ancak üzerinde insanlarin nasil yasamasi gerektigine dair bilgiler veriliyor ve hepsi cesitli dillerde yazilmis! En göz alan satir ise insan nüfusunun 500 Milyona indirilmesi ve o rakamda tutulmasi gerektigi. Su anki domuz gribi ise bu tavsiyenin bir baslangici. Amerika Denver da yeni bir havaalani yaptirdi ve Bu havaalani eskisine nazaran daha ufak ve kullanissiz. Ancak binanin icerisinde konulmus 4 adet resim cok ilgi cekiyor. Resimler devasa ve dehseti anlatiyorlar, son resim ise barisin gelecegini gösteriyor, ancak gösterilen baris bizim anlayacagimiz taryda degil. Lütfen Youtube dan "Denver Airport Conspiracy" isimli videolari seyredin. Ayrica tüm havaalani yüksekten bakilinca Nazi Hacina benziyor.
2. Dünya Savasi sonunda Amerikalilar esasinda sadece Almanlari yendiler fakat Naziler "Paper Clip" adi altindaki gizli bir operasyonla Amerikaya kacirildilar. Ne yazikki esas Tarih okulda anlatilandan cok farkli.
Türkiyede Youtube un kapanmasi tamamiyle devletin kendi isi idi. Bu sisteme "Problem-Tepki-Cözüm" denir. Yani Youtube da Gaymal diye bir video yap, Halk ayaga kalkip "devlet birseyler yapmali" desin, sende cözüm olarak kapatmayi sun. Halk kizgin oldugu icin o anda verilecek her cözümü kabul edecektir! Youtube un kullanma talimatlarinda, ülke ve kisisel saldirida bulunacak, etnik ayriliga neden olacak videolarin yayinlanmasi zaten yasak!
Youtube da Hükümetlerin döndürdügü dolaplarla ilgili o kadar cok video varki, Devlet siz bunlari seyredip sesinizi cikaramayin diye kaynagi kesti ve olayi ört bas etti.
Sucuda iki tane yunan velete attilar
Ayrica alternatif ilaclar var ve bunlar yillardir kanser, AIDS, malarya, mantar gibi bircaok hastaligi yok ediyorlar ve hasta kisa zamanda sapa saglam ayaga kalkiyor. Bu tip ilaclar hatta sudan ucuz ancak Ecza indüstrisinin isine gelemyen birsey. Yani yoksa nerden para kazansinlar!
Domuz Gribi laboratuar ürünüdür ve dogal degildir.
KESINLIKLE BU ASIYI YAPTIRMAYIN! Hayatiniz söz konusu.
Bu grip insanlari öldürmüyor. Sirf 3-5 kisi öldü diye, ki öyle bisey yok, insanalri panige sokuyorlar. WHO 6. derece pandemi ilan etti, en yüksek risk yani. 6. Derece Pandemi, hastaligin dalga halinde yayilmasi ve insanlari 24 saat icinde öldürmesi demektir! 6. derece Pandemi ile dünya halkinin yaklasik bir kac ayda yok olmasi gerekirdi.
Ayrica asinin üretimi normalda 8 ay kadar sürüyor, yani antivirüsün yetismesi 8 ay kadar sürüyor. Fakat su anki üretim o kadar hizliki bunu nasil basariyorlar ben anlamiyorum!
Simdilik bu kadar bilgi vermek istiyorum. Daha fazla ögrenmek isteyen ister PM atsin isterse foruma yazzsin, nasil isterseniz. Benim hicbir kar amacim yok. benim tek istedigim halkin gözünü acmak.
Bilmek istediginiz ne olursa olsun sorun. Ben hersey hakkinda birseyler bilirim ama herseyide bilmem. ben sürekli arastiran ve gercegi arayan bir insanim.
Sevgilerle
2012 ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni NWO
-
2012 ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni NWO
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: 2012 ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni NWO
lan oğlum.. :D yine olay konu, yine 2012.. :D Saolasın.. yarısına kadar okudum.. o bulutlar bizim buralarda da kol geziyo.. hem de çarpı şeklindeleeerr!! :O meşgul olmasamhepsini okuyacaktım ama.. başka sefere..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 2012 ve Devletlerin Yeni Dünya Düzeni NWO
saol said XDXDXDXD
-