Bende kulak var da..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bende kulak var da..

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Benim bir özelliğim var normal mi ve size de oluyor mu diye soruyorum size. Ben duyduğum birşeyi istediğim ve düşündüğüm zaman tekrar duyuyormuş gibi oluyorum. Yani düşünce gücü olarak anımsamak değil de, sanki tekrar söylüyor aynı şeyi.. Birde müziklerde bu özelliğin artı yönü de var. Düşünün, Tarkan'ın bir şarkısını çok beyendiniz ama ismini bilmiyorsunuz, düşünün hemen canlı canlı Tarkan konseri dinliyorum valla :D Acaba sizde de varmı yoksa benim duyma özelliğimde bir gelişmemi var? Zaten sesiminde güzel olduğunu söylüyorlar. Acaba kendimi bu yönde nasıl geliştirebilirim? Yoksa sizde de mi var? Benim çevremde yok sanırım böyle bir özellik..
Gerçkten Bndede War Yaa Bn Bi Şarkı War İsmini FLn biLmiyorum Ezberimdede DeğiL Ama o Şarkıyı bana söyLeyen CanLı canLı söyLüyorr
Minilogue

Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

'
En son Diablo11 tarafından 03 Ağu, 23:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Minilogue
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

keşke 2 kere yazmasaydın..bi kereyle de anlardık.. xD xD
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.