psi-whell i döndüremiyorum...
Moderatör: Sai
-
psi-whell i döndüremiyorum...
Küçük bir kağıt parçasını bile hareket ettiremiyorum... Ona bakarken ne düşünmeliyim? Hiçbişey düşünmemeliysem sadece ona bakıp öööle bekliyimiyim? oda döncekmi? ama gönmüyor? neden sizce?
-
Re: psi-whell i döndüremiyorum...
Öncelikle selam buraya hoşgeldin...Bende ilk başlarda döndüremiyordum.Biraz sabret doğru yoldasın.Ellerini kağıda ne uzak ne yakın tut ellerinle yaptığın işaretlerle beyni kandır.Ben ilk başlar böyle yapmıştım.Üç veya dört gün sonra bir iki tur sadece bakışlarınla döndüreceğinden eminim.Güç senin içinde.Onu çıkarmak sana kalmış.Ve arkadaşlarına söyleme beyin gücü filan sadece şevkini kırarlar.Çok uzmanlaştığında çık karşılarına yap.Arkadaş tavsiyesi...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- archipallium
sen kendine güven sabırlı ol ve kapak çalışmasıda yap bence 2 haftaya topaç gibi döndürürsün hergün düzenli çalışırsan...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- güney-
bende döndüremiyorum yaa.put gibi dönmüyor:) bir hareket etse bana yapma şevki gelecek yok kıpırdamıyor.dur bakalım her gün düzenli olarak yapacagım.şu 1 ay içinde kendime göre uygun bir zaman yarattım.uğraşacagım.bir de sağolun gerçekten çok yardım ediyorsunuz.bakalım bu çabalarım sonrasında ne olacak?
-
Arkadaşlar bana sanki şüphe duyuyorsunuz gibi geldi. Ben daha 1hafta önce başladım psi wheel'i de ilk günden döndürdüm. Ama sadece onun döndüğünü düşündüm ve hiç şüphe duymadım. Ne kendinden nede yeteneğimden çünkü saklı olan yeteneklerimiz ancak inançla ve çalışmayla ortaya çıkartılabilir. O yüzden öncelikle kafanızdaki şüphelerden kurtulmanızı öneririm ben bazen sadece bakarak döndürebiliyorum. Bu arada yine uzun oldu galiba:) bide buna çözüm bulabilsem...x)
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
-