Yol tekniği
Moderatör: Sai
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Yol tekniği
Arkadaşlar yeni bir teknik uygulaması keşvettim,Arabada veya otobüste herneyse yolda giderken camdan yola doğru
yaklaşık 90 derece ile
bakın,yolun hareketi önümüzden arkamıza geçer fakat odaklanarak bunu tam tersi olduğunu hayal edin,yanii
ileri değilde geri gidiyormuşçasına odaklanın,ilk önce hafif yapar gibi olursunuz sonradan yol işaretleri gözünüze çarptıkça
odağınızın bozulduğunu farkedersiniz,bu tekniği git gide yaparsanız yol işaretleride size karşı koymycaktır ve bunu uzun süreli ilerletebilince sanki bedeninizin eylemsizliği tam tersine işliyor hissine kapılacaksınız
Bu tekniğimle odaklanmam gelişti diyebilirim çünkü bunu hissedebiliyorum =)
yaklaşık 90 derece ile
bakın,yolun hareketi önümüzden arkamıza geçer fakat odaklanarak bunu tam tersi olduğunu hayal edin,yanii
ileri değilde geri gidiyormuşçasına odaklanın,ilk önce hafif yapar gibi olursunuz sonradan yol işaretleri gözünüze çarptıkça
odağınızın bozulduğunu farkedersiniz,bu tekniği git gide yaparsanız yol işaretleride size karşı koymycaktır ve bunu uzun süreli ilerletebilince sanki bedeninizin eylemsizliği tam tersine işliyor hissine kapılacaksınız
Bu tekniğimle odaklanmam gelişti diyebilirim çünkü bunu hissedebiliyorum =)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yol tekniği
ben şehirler arası otobüs yolculuklarında yığınla yolculuk tekniği geliştirdim :D hayatımız otobüste geçiyor ama tam astral yeridir yolculuklar yav çok rahat çıkılır uyku gelmez ama uyunur sessizdir otobüsün sesi size frekans ayarı yapar :D ne ararsan var astral seyehat otobüs terminali :D
- ozina
ben otobüste astral yapmak istemem daha doğrusu ben astrali sevmiyorum bana geliştirdiğin teknikleri önerebilir misin?
pixies forever <3<3
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- DeatH_StaiN
Aslında çok haklısın bencede :D fakat ben astrale çıkamıyorum artık ''banned from the astral assets''netenes yazdı:ben şehirler arası otobüs yolculuklarında yığınla yolculuk tekniği geliştirdim :D hayatımız otobüste geçiyor ama tam astral yeridir yolculuklar yav çok rahat çıkılır uyku gelmez ama uyunur sessizdir otobüsün sesi size frekans ayarı yapar :D ne ararsan var astral seyehat otobüs terminali :D
peki hiç astrale çıktın mı ?ozina yazdı:ben otobüste astral yapmak istemem daha doğrusu ben astrali sevmiyorum bana geliştirdiğin teknikleri önerebilir misin?
- ozina
çıkmadım ama tırsıyorumDeatH_StaiN yazdı:Aslında çok haklısın bencede :D fakat ben astrale çıkamıyorum artık ''banned from the astral assets''netenes yazdı:ben şehirler arası otobüs yolculuklarında yığınla yolculuk tekniği geliştirdim :D hayatımız otobüste geçiyor ama tam astral yeridir yolculuklar yav çok rahat çıkılır uyku gelmez ama uyunur sessizdir otobüsün sesi size frekans ayarı yapar :D ne ararsan var astral seyehat otobüs terminali :D
peki hiç astrale çıktın mı ?ozina yazdı:ben otobüste astral yapmak istemem daha doğrusu ben astrali sevmiyorum bana geliştirdiğin teknikleri önerebilir misin?
pixies forever <3<3
- DeatH_StaiN
Güzel bir duygu fakat güzel olduğu kadar tehlikelide
-
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
tehlike derken ne tür tehlikeler meselaa??başımıza gelcek En kötü şey nedir?
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- DeatH_StaiN
Arkadaşlar tehlikeleri bilemem fakat başıma gelen olayları astral seyehat bölümüne yazdım.
Bir ara internette astral seyehati ayrıntılı olarak araştırıyordum ve astral seyehat ile ilgili
bir sitede deneyimler bölümünde bir deneyim yazısı beni şok etmişti
''Bir gece kendimi ormanda gezerken buldum,nası olduysa rüya olduğunu farkettim ve aklıma
dergideki yazı geldi,hemen olduğum yerde sırt üstü olduğumu düşledim,tam konsantre olmuş uçmak üzereylen
birçok insanın üstüme çullandığını gördüm,bu insanları net olarak görememiştim,sadec karaltı olarak anımsıyorum,
olaın iginç yanı ise o anda o şahıslardan korkmamıştım,sadece görevleri benim astal seyehati yapmamı engellemeye
çalıştıklarını düşünmüştüm''
Bu yazı benim yaşadıklarımla paralel ! ve sanırm 2001de yaşanmış,ben ise 2008de yaşadım
Kendimce astalde farklı varlıkların böyle bir grubu var..
Neyse arkadaşlar konuyu kaydırmayalım astral ile ilgili mesajlar astral bölümüne :)
Bir ara internette astral seyehati ayrıntılı olarak araştırıyordum ve astral seyehat ile ilgili
bir sitede deneyimler bölümünde bir deneyim yazısı beni şok etmişti
''Bir gece kendimi ormanda gezerken buldum,nası olduysa rüya olduğunu farkettim ve aklıma
dergideki yazı geldi,hemen olduğum yerde sırt üstü olduğumu düşledim,tam konsantre olmuş uçmak üzereylen
birçok insanın üstüme çullandığını gördüm,bu insanları net olarak görememiştim,sadec karaltı olarak anımsıyorum,
olaın iginç yanı ise o anda o şahıslardan korkmamıştım,sadece görevleri benim astal seyehati yapmamı engellemeye
çalıştıklarını düşünmüştüm''
Bu yazı benim yaşadıklarımla paralel ! ve sanırm 2001de yaşanmış,ben ise 2008de yaşadım
Kendimce astalde farklı varlıkların böyle bir grubu var..
Neyse arkadaşlar konuyu kaydırmayalım astral ile ilgili mesajlar astral bölümüne :)
-