Bir Tanışma ve Birkaç Soru

Moderatör: Sai

SkyLyn

Bir Tanışma ve Birkaç Soru

Okunmamış mesaj gönderen SkyLyn »

Merhaba :) .Bir anda telekineziye merak sardım ve sizi buldum.Birkaç başlığı okudum ve gerçekten öğrenmek istediğime karar verdim; ama çalışmaya başlamadan önce hem merak ettiğim şeyler, hem de foruma girişte yaşadığım sorunlar var.Bunları paylaşıp bilgi almak istedim.

Sorular:

1.Uyumadan önce yerde duran bazı nesnelerin uyandıktan sonra asıl yerlerinden 1-2 cm ileride olduklarını fark ettim.Bunun benimle alakası var mı?

2.Aynı şekilde bunu test etmek için bir ip parçasını bir plastik kaba koydum ve bu ip parçasının her gece farklı bir şekle girdiğini fark ettim.Bunun nedeni ben miyim?

3.Yakın bir zamanda ayağımla duvara dokundum ve duvara yaslanmış gitarım aşşağı düştü.Bu nasıl oldu?

4.Uyuyan bazı kişilerin yüzüne konsantrasyonumu toplayarak baktığımda onların uyandığını fark ettim.Onlara nasıl uyandıklarımı sorduğumda bana benim ona baktığımı hissettiklerini söylediler.Bunun Telepati ile alakası var mı?

Sorularım şimdilik bunlar.Cevap verirseniz sevinirim :) .Zamanla başka sorularım da olacak.

Düzenleme:Bilgisayardan da giriş yapabiliyorum artık, sadece Telekinezi Nedir? gibi ana forumlara giremiyorum, 404 Not Found hatası veriyor.

Kullanıcı avatarı
Bru-x

Re: Bir Tanışma ve Birkaç Soru

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Dün sunucudaki güncellemeler nedeniyle bazı sayfaların tekrar editlenmesi gerekti. Editleme sırasında da SEO eklentisinde yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenlemede başlıkların öncesine bulunduğu forum adıda eklendi. Düzenlemeler bitmeden sen giriş yapmak istemişsin sanırım. Şu an herhangi bir sorun yok.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules