Nasıl bir yaşam?

Moderatör: Sai

danger5

Nasıl bir yaşam?

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

S.a
Doktor Maranki nin de açıklamalarınada dayanarak bir soru sormak istiyorum.
Bu kaşık büken psi ball yapan kağıt çeviren arkadaşlar. Maranki yanlış anlamadıysam dengeli doğru beslenmek Yaratıcı nın emir yasaklarına uymaktan bahsediyor(ki Şüphesiz Doğru). Bunun enerji ve çakralarlada alakası var. Telekinezi de biraz daha ileri noktaya gelmiş arkadaşlar ne yer ne içer spor yaparlar mı ne kadar uyurlar merak ettim. Yoksa farketmez mi diyorlar? Sağlıksız konsantre ürünlerin bazı hücreleri bloke ettiği bir gerçek.
Önerilerinizi merak ettim.
DipNot:Prf Dr. Maranki ve Mehmet Ali Bulut 'un Foton Kuşağı hakkında söylediklerini dinlemenizi tavsiye ediyorum.
Video:

http://video.google.com/videoplay?docid ... B1+maranki

Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Re: Nasıl bir yaşam?

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

Video yu herkesin izlemesini tavsiye ederim. Temel olarak çok iyi anlatılmış. Kafanızda ki bazı sorulara cevap bulabilir ve 2012 ye hazır girebilirsiniz.
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Kullanıcı avatarı
captain

Okunmamış mesaj gönderen captain »

delux_74 yazdı:Video yu herkesin izlemesini tavsiye ederim. Temel olarak çok iyi anlatılmış. Kafanızda ki bazı sorulara cevap bulabilir ve 2012 ye hazır girebilirsiniz.
dediklerinde doğru ama videoda 2012 de herkesin birbirinin düsüncelerini filan okuyacagı yani psişik güclere kavusacagı o zmn telekinezi vs. ye gonül verenlerin emekleri cope gitmis olacak bi düsünün herkeste aynı yetenek varsa bizddeki ne ise yarar
Kontrolsüz güç ,güç değildir...
danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Dikkat et orda herkes bu güçlere sahip olacak demiyor. Sadece ALLAH(C.C) ın emir ve yasaklarına uyan kozmik beden temizliği yapan yani sağlıklı yaşayan kısacası foton a hazır olanlar bunları yapabilecek inş.
Kullanıcı avatarı
delux_74

captain yazdı:
delux_74 yazdı:Video yu herkesin izlemesini tavsiye ederim. Temel olarak çok iyi anlatılmış. Kafanızda ki bazı sorulara cevap bulabilir ve 2012 ye hazır girebilirsiniz.
dediklerinde doğru ama videoda 2012 de herkesin birbirinin düsüncelerini filan okuyacagı yani psişik güclere kavusacagı o zmn telekinezi vs. ye gonül verenlerin emekleri cope gitmis olacak bi düsünün herkeste aynı yetenek varsa bizddeki ne ise yarar
CAPTAIN sence tv de insanlar cisimleri düşünceleriyle hareket ettirecek diye birşey diyebilirler mi? Bir düşün bakalım! İnsanların anlaması için en fazla düşünceleri okuyabilmek diyor. Psişik yetenek diyor. Psişik yeteneği yakalayabilen insan artık kendini neye inandırdıysa onda başarılı olacak demektir. Düşünce okumaya adapte olmuşsa düşünce okuyacak, cisimleri düşüncesiyle hareket ettirmeye adapte olmuşsa cisimleri hareket ettirebilecek. Orada yapılan açıklamanın canlı yayında yapıldığını unutma, eğer herşeyi açıklarlarsa başları derde girer. Maranki Kozmik Bilim adlı kitabında da bunu belirtti zaten. Kitabın en başından bu kitapta bildiklerimin sadece yarısı var, diğer yarısınıda can güvenliğim için açıklamıyorum! Diyor. İnanmayanlar kitabı alıp önzsöz bölümüne bakabilir.

Kullanıcı avatarı
DoGuKAN
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen DoGuKAN »

Kozmik Beden Temizliği Nedir?
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
Kullanıcı avatarı
delux_74

Tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum, ama ne işe yaradığını biliyorum.
Vücuttan toksinleri atıyorsun ve vücudun tıkanmış enerji kanalları açılıyor. Vücudunda enerji akışını düzene sokuyor. Böylece Auran güçleniyor enerjin artıyor ve dolayısıyla seninde bedensel faliyetlerin artışa geçiyor. Algıların açılıyor, dikkatin artıyor, sindirimin güçleniyor vs. gibi bensel faliyetleri iyileştirme ve güçlendirme için yapılan şeye deniyor.