kaşık bükme
Moderatör: Sai
- fenomen
- Yönetici
Re: kaşık bükme
yok kucuk cocuklarin etkisi daha cabuk biliyorum.Kucuk bir cocuga deseniz ki buna kalk dediyin anda kalkicak en azindan hafif bir cismi ucura bilirler.Ama Kizlarin konusarak bukduyu kasigi anlamadim
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- Burak AYDIN
yok konuşarak bizde bükerizde işte ortamda ortak bir gelirim olsa bir enerji olsa daha rahat olur (: küçük çocuklar bükse bizde onladan görsek bizdekilerde bükülmeye başlar. Gellerde bunu söylüyor zaten (:
Bir ipucu: benim psişik zincir dediğim bir olay var. Bir pşisik bir gösteri yapınca tüm güçlerini çaldırdı kaptırdı demektir...... üzgünüm bunun için (: eğer benim gibi 6 aylık bir pipet çevirme emeğiniz varsa; bunu olayı bilmeyenlerin önünde sergilediğinizde hepsi yapabilmeye başlıyor. Bu aslnda güzel birşey (: Türkiyede psişiklerin sayısını bir anda onbinlere çıkabilirsiniz. zincirin her halkası birbirine hızlıca eklenir. Bu yüzden sizden daha yetenekli insanların gösterilerini izleyin. Birebir olması daha sağlıklı oluyor olabilir...
Bir ipucu: benim psişik zincir dediğim bir olay var. Bir pşisik bir gösteri yapınca tüm güçlerini çaldırdı kaptırdı demektir...... üzgünüm bunun için (: eğer benim gibi 6 aylık bir pipet çevirme emeğiniz varsa; bunu olayı bilmeyenlerin önünde sergilediğinizde hepsi yapabilmeye başlıyor. Bu aslnda güzel birşey (: Türkiyede psişiklerin sayısını bir anda onbinlere çıkabilirsiniz. zincirin her halkası birbirine hızlıca eklenir. Bu yüzden sizden daha yetenekli insanların gösterilerini izleyin. Birebir olması daha sağlıklı oluyor olabilir...
- fenomen
- Yönetici
bak abi simdi bir sey duymusdum ki insan ne kadar ck olursa basarmakda kolay olur.ben bunu yapdim ve inan bir arkadasimla tam 5 defalik olmakla bos yarim litrelik kola sisesine bakmaya basladik 5 seferde tam birakacakken sise oynamaya basladi o kada oynadi ki bizim konsantre gitti gulmekden cok sasdik.ama ben inandigim micin boyle seyler artik beni sasirtmiyor.tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- Burak AYDIN
Güzel. ama o ayrı biliyorsun. o da bir çeşit zincir. 1 kişinin 1 kişilik enerjisi varsa 5 kişi olunca orda 10 kişilik enerji oluşur. ve siz tam bırakacakken yani artık okadar kasmıyorke umursamıyorken olmuş. buda bilinen bişey. tam bırakacakken düşünceni serbest bıraktığında enerji bir anda akar
- fenomen
- Yönetici
Bana iyi bir fikir verdin sag ol

-
bende eğmek istiyorum ne yapayım yardım edimn lütfen isterseniz msn dede görüşebiliriz temir.1337@hotmail.com
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Burak AYDIN yazdı:Sahimi ben rastlamadım sadece öğrendiğim duyduğum şeyler..
Küçük kızlar
küçük erkekler
büyük kızlar
büyük erkekler
şeklinde olması lazım başarı sıralamasının
Bunu Uri Geller'in söylemiş olduğunu sanıyorum. En azından kısmen.
Bir topluluk kuruyorsunuz herkesten bu yazdıklarımı istiyorsunuz(ipucu olan) onlarda yapmaya başlıyorlar. ilk başta küçük kızların kaşığı bükülüyor)
Sırrını isterseniz kendimce açayım. daha saflar. daha günahsızlar. daha bağlılar. birşeye inanıp bağlanabiliyorlar. daha yargısızlar. Daha çok sevgi enerjileri var. sevebiliyorlar... pozitif düşünebiliyorlar. Bütün bunlar enerjinin yollarını açar..
Ayrıca Dünya ülkeleri içinde en iyi Türkler var. Bu bir kitaptan. İleride bu ortaya çıkacaktır...
mu adası kızılderililer falan mı burak abi??
- Burak AYDIN
o kadarını bilemiyorum (: Eski zamanlara ait teorilere ister istemez pek önem veremiyorum :(
- kaplangoz
Esasında eski zamanlardaki teorilerle günümüz teorileri arasında pek fazla fark varmı ki??
Nereden öğrenecez bu teorileri yaf bi arastırıyım bakalaım
Nereden öğrenecez bu teorileri yaf bi arastırıyım bakalaım
-