yaklaşamadığım insan
- ddemmahum
Re: yaklaşamadığım insan
Çok kötü bir durum aslında..Yani insan annesine çok bağlı olmalıdır..Bu dünyada ona en yakın insan annesi olmalıdır..
Tavsiyem elinizden geleni yapın annenize karşı sevgi duymaya çalışın..
Tavsiyem elinizden geleni yapın annenize karşı sevgi duymaya çalışın..
::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
sallamayın...
telekineziyle alakası olamyan bi insan negatif enerjisini kontrol edemez..hele kalkan oluşturmak onun için bi hayla bile olamz...
kendi kafanda yarattığın bişi...
sorun beyninin içinde ve bunu ancak sen çözebilirsin...
telekineziyle alakası olamyan bi insan negatif enerjisini kontrol edemez..hele kalkan oluşturmak onun için bi hayla bile olamz...
kendi kafanda yarattığın bişi...
sorun beyninin içinde ve bunu ancak sen çözebilirsin...
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Kafanda O Kalkanı Yok Diye Düşünüp Annene Sarıl Herşey Geçer Kafanda Bitiyor Bence De
Ya da Annenle Konuş Seni Üzen Bir Olay Mı Var Diye, Varsa Konuş Üzgünlüğünü Gider Geçer
Ya da Annenle Konuş Seni Üzen Bir Olay Mı Var Diye, Varsa Konuş Üzgünlüğünü Gider Geçer
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
annenden ilgi beklediğini ve onunla ilgili içinden geçenleri annenle paylaşırsan emin ol ki o da seni anlar ve sana yardımcı olmaya çalışır. unutma ki o senin annen ve senin onunla aile ve kan bağın var. bunu sakın unutma ve elinden geldiğince ona yakın olmaya çalış. eminim ki hepimiz aynı durumu zaman zaman yaşamışızdır. neyse Allah sabır versin.
- Deeper
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
ben annemden memnunum sende herşeye rağmen öyle olmalısın...O olmasa sende olmazdın en azından bunun bilincinde olarak hareket etmelisin...
- A.K.U
yhaw arkadaşa üzüldüm ne diim bn anneme sarıldığımda bir güven duygusu kaplıyor içimi snki kötüler bana bşey yapamaz gibisinde :D ama herkesin annesinin uyuz olduğu bi davranışı iillaki vardır arkadaşım sna üzüldüm harbiden
in your eyes..
-
bunlar nasıl kelimeler insan annesine gıcık olur mu ? Allah korkunuz yok mu saçmalamayın
- Deeper
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
evet ya ... insan annesinden nasıl gıcık olabilir ?parazit02 yazdı:bunlar nasıl kelimeler insan annesine gıcık olur mu ? Allah korkunuz yok mu saçmalamayın
cennet onların ayaklarının altında...
- joha
ohoo daha olmamışsın sen.bunları bi zman sonra da söyleyebilcek misin bakalımcriminal_1994 yazdı:Nedense bilmiyorum ama annem olmasına rağmen kız kardeşimle annemin çene çalmasına çok uyuz oluyorum.Kadınlar kadar mikrop bir varlık yok.
- Askem0
Kardeşim ßenim Fikrime Göre, 0 negatif enerjiyi sen yaratıyorsun. Çnki Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi Ergenlikle Bağlantılı olabilir. Ergenlikte [ 4 -5 senede ] o Kadar Çok değişim Oluyor ki İnsnda , ßedensen ruhsal kişisel mantıksal ve psikolojik değşimler İnanılMaz Ortaya ÇıkıyoR. Sen Şu anda o 4 - 5 senenin içindesin sanıyorum ve Sana en yakın olan Yani annen olan Kişi Sana itici gelmeye başlıyor. Bak Aynı Menepoz atropoz gibidir ergenlik. Sıkıntı Strest sağlıklı düşünememe ve bir o kadarda problemel gelir insana. Bu olayların geçmesi için önce senin annen karşısındaki o dediğin negatif kalkanı kırman lazım. Onu kırmakta Tabiki sana kalmış. Kalkanı kırmak telekinetik veya psikokinesis gibi yetenekler istemiyor. Sadece Her olayı Pozitif Düşün BEynini Rahatlat. Annene Olan Sevgin Çoğalıcak Ve ona bakış açın değişecek. Ama Bu olaya İnanman lazım. ACaba olmassa Gibi kaygıları kafandan at. Bu tür olaylar Telekinesis gibidir. İnanırsan kendin bile levite olablirsin. Ama inanmassan kağıdı bile oynatamassın....
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..