telekineziye yeni başlayanlar buraya baksın!C.O.K FARKI:D

Moderatör: Sai

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: telekineziye yeni başlayanlar buraya baksın!C.O.K FARKI:D

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

joying0 yazdı:ben bu konu hakkında uzun zamandır hep düşünür ve olmaması gibi bir duruma asla imkan vermezdim. yani hiç şüphesiz insanın telekinesiyi çok rahat yapabileceğine inanırdım ki hala inanıyorum. sonra uzun zamandır aklımda olup da araştırmadığım bu konuyu ararken sizin sitenizi gördüm. bugün 5-10 dk'lik bir deneme yapayım dedim. sanırım sürekli üzerinde durduğunuz inanç konusunun çok büyük etkisi var. odanın rüzgarsız olduğuna eminim ve hatta nefesimin bile etkisi olmasın diye nefes tuttum bırakmadan. ve istediğim doğrultuda hareket etmese de iğne üstündeki kağıdı etkiledim. ve yaydığım karmaşık sinyallerle ileri geri hareket etirdim.

KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN BU ÇALIŞMAYA NE ŞEKİLDE DEVAM ETMEM GEREKİR?
birçoğumuzunki ilk başlarda böyleydi.. sürekli devam ederek ve kapakla aslında konudada yazdım.. şöyle
kendine 1 hafta seç ve o haftanın hergününün 1 saatini tk ye ayır..
bu 2 saatte 10dk gevşeme ve imajinasyon meditasyon yap sora 20 dk kapak, kapaktan sora psi-wheel(15 dk), 45 dk daha kapak yapıp bırak hergün yap 1 hafta boyunca adam gibi.. sora bak bakalım ne kadar kolaylaşıo ben tk. de hep böyle seviye atladım..

Kullanıcı avatarı
DoGuKAN
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen DoGuKAN »

SIRUZ yazdı:
joying0 yazdı:ben bu konu hakkında uzun zamandır hep düşünür ve olmaması gibi bir duruma asla imkan vermezdim. yani hiç şüphesiz insanın telekinesiyi çok rahat yapabileceğine inanırdım ki hala inanıyorum. sonra uzun zamandır aklımda olup da araştırmadığım bu konuyu ararken sizin sitenizi gördüm. bugün 5-10 dk'lik bir deneme yapayım dedim. sanırım sürekli üzerinde durduğunuz inanç konusunun çok büyük etkisi var. odanın rüzgarsız olduğuna eminim ve hatta nefesimin bile etkisi olmasın diye nefes tuttum bırakmadan. ve istediğim doğrultuda hareket etmese de iğne üstündeki kağıdı etkiledim. ve yaydığım karmaşık sinyallerle ileri geri hareket etirdim.

KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN BU ÇALIŞMAYA NE ŞEKİLDE DEVAM ETMEM GEREKİR?
birçoğumuzunki ilk başlarda böyleydi.. sürekli devam ederek ve kapakla aslında konudada yazdım.. şöyle
kendine 1 hafta seç ve o haftanın hergününün 1 saatini tk ye ayır..
bu 2 saatte 10dk gevşeme ve imajinasyon meditasyon yap sora 20 dk kapak, kapaktan sora psi-wheel(15 dk), 45 dk daha kapak yapıp bırak hergün yap 1 hafta boyunca adam gibi.. sora bak bakalım ne kadar kolaylaşıo ben tk. de hep böyle seviye atladım..

Okuldan Gelince Zaten Boş Zamanım Oluyo Yani Hep Yapabilcem xD
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
SIRUZ

evet günde 1 saat cok iyi bence hele düzenlide yaparsan tam süper olur :)
Kullanıcı avatarı
DoGuKAN
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen DoGuKAN »

Yanlız 1 Saatin 15 Dk'si Tk 10 Dk Meditasyon Kalanı Kapak Mı Olucak?
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
SIRUZ

evet yeterli bence

joying0

Okunmamış mesaj gönderen joying0 »

teşekkür ederim ilgi, alaka ve verdiğiniz bilgiler için.
nimio

Okunmamış mesaj gönderen nimio »

Yeni başladım denemez konuyu yıllardır araştırıyordum ama bir türlü ilerleme kaydedemediğim için hatta neredeyse başlayamadığım için sürekli bırakıyordum bugünlerde yeniden araştırmaya ve bu sefer uygulamalı olmaya karar verdim. Bir tane kitap okumuştum yaklaşık bir buçuk sene oluyor içinde psi ball geçiyordu frekansalar astral seyahat rüya kontrolü vs. onlardan bi kaç tanesini denedim ama 0 sonuç psi ball yaparken elimden geldiği kadar konsatre oluyorum ama yalnızxa ellerimin ısındığını hissediyorum hatta hissetmekten öte kızarıyor ama nedense bu sonuç beni tatmin etmediği için bırakmıştım tamamen. Şimdi ise telekineziye odaklandım. Beynimi tam anlamı ile boşaltamıyorum ve sonuç elde edemeyince hırs yapıyorum. Meditasyonla bunu gidermeye çalışıyorum ama yinede 3 gündür ne bi kağıt parçasını oynatabildim nede psi whell yapabildim. Acaba bunları hiç yapamayabilrimiyim? Hırs kötü birşey mi ? Bunları yaparken çok fazla yapmak istemek negatif mi etkiler ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
SIRUZ

nimio yazdı:Yeni başladım denemez konuyu yıllardır araştırıyordum ama bir türlü ilerleme kaydedemediğim için hatta neredeyse başlayamadığım için sürekli bırakıyordum bugünlerde yeniden araştırmaya ve bu sefer uygulamalı olmaya karar verdim. Bir tane kitap okumuştum yaklaşık bir buçuk sene oluyor içinde psi ball geçiyordu frekansalar astral seyahat rüya kontrolü vs. onlardan bi kaç tanesini denedim ama 0 sonuç psi ball yaparken elimden geldiği kadar konsatre oluyorum ama yalnızxa ellerimin ısındığını hissediyorum hatta hissetmekten öte kızarıyor ama nedense bu sonuç beni tatmin etmediği için bırakmıştım tamamen. Şimdi ise telekineziye odaklandım. Beynimi tam anlamı ile boşaltamıyorum ve sonuç elde edemeyince hırs yapıyorum. Meditasyonla bunu gidermeye çalışıyorum ama yinede 3 gündür ne bi kağıt parçasını oynatabildim nede psi whell yapabildim. Acaba bunları hiç yapamayabilrimiyim? Hırs kötü birşey mi ? Bunları yaparken çok fazla yapmak istemek negatif mi etkiler ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
evet BENCE hırs kötü etkileyebilir ama negatif hırs kötü etkiler ; pozitif hırs olumlu etkiler.. sen telekineziyi neden yapacaksın diye sormalısın kendine.. eğer bir başkasından üstün olmak için veya kendini farklı göstermek uçmak herşeyi yakıp yoketmek içinse hırsın bu yönde ise üzgünüm ama telekineziyi belkide asla yapamayabilirsin.. öncelikle iç huzurunu sağlamalısın.. unutma iç değişmeden dış değişmez, başkalarının enerjisini(nesnelerin) kontrol etmeden önce kendi enerjini kontrol etmelisin.. :) umarım faydalı olmuştur yazım parmaklar uyuştu hızlı yazdım cünkü :D:D
Kullanıcı avatarı
Ates

Okunmamış mesaj gönderen Ates »

sa öncelikle.bende çok merak sardım bu işte.dünden beri sitenizi takip ediyrum ve yazılanları uygulamaya çalışıyorum.dün gece odamdaydım karanlıkta.psi ball yapmaya çalışıyordum. ve gerçekmiydi bilmiyorum ama elimden buhar çıktığını gördüm ve çok sıcaktı ellerim.nekadar doğru bilmiyorum ama.
nimio

Okunmamış mesaj gönderen nimio »

İlgilendiğin için teşekkürler sirus. Daha az hırs yapıcam ama çalışmayıda bırakmıcam. Henüz olayın tam felsefesini anlamasamda kavrayınca olduğunu görürüm sanırım. Meditasyona ve konsantre olarak psi wheel çalışmasına devam ediyorum hergün 30 dk kadar meditasyon 15-20 dk kadar psi wheel yapmaya çalışıyorum ama henüz sonuç yok. Meditasyonda olabildiğince rahatlamaya pozitif etki yapabilecek şeyleri silik silik düşünmeye çalışıyorum ( deniz vs ) psi whell yaparken de hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum bir süre, sonra tek düşüncem kağıdı bi şekilde enerji ile döndürmek oluyor. Gözlerimi kapatıp çakralar ile enerjiyi ellerime toplayıp kağıda yönlendirdiğimi hayal ediyorum. ( bir hata yapıyorsam lütfen düzeltin )