birçoğumuzunki ilk başlarda böyleydi.. sürekli devam ederek ve kapakla aslında konudada yazdım.. şöylejoying0 yazdı:ben bu konu hakkında uzun zamandır hep düşünür ve olmaması gibi bir duruma asla imkan vermezdim. yani hiç şüphesiz insanın telekinesiyi çok rahat yapabileceğine inanırdım ki hala inanıyorum. sonra uzun zamandır aklımda olup da araştırmadığım bu konuyu ararken sizin sitenizi gördüm. bugün 5-10 dk'lik bir deneme yapayım dedim. sanırım sürekli üzerinde durduğunuz inanç konusunun çok büyük etkisi var. odanın rüzgarsız olduğuna eminim ve hatta nefesimin bile etkisi olmasın diye nefes tuttum bırakmadan. ve istediğim doğrultuda hareket etmese de iğne üstündeki kağıdı etkiledim. ve yaydığım karmaşık sinyallerle ileri geri hareket etirdim.
KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN BU ÇALIŞMAYA NE ŞEKİLDE DEVAM ETMEM GEREKİR?
kendine 1 hafta seç ve o haftanın hergününün 1 saatini tk ye ayır..
bu 2 saatte 10dk gevşeme ve imajinasyon meditasyon yap sora 20 dk kapak, kapaktan sora psi-wheel(15 dk), 45 dk daha kapak yapıp bırak hergün yap 1 hafta boyunca adam gibi.. sora bak bakalım ne kadar kolaylaşıo ben tk. de hep böyle seviye atladım..