Levitasyon alıştırmaları
- Askem0
Re: Levitasyon alıştırmaları
Umarım Yaparsın. Çok Yaratıcı Bi Beynin Var Burası Çok Açık. Sen 2 seneye kadar Beni Bile uçurursun Bu gidişle xD
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
- ddemmahum
Eğer gerçekten bunları yapabiliyorsan tvye çık..Meşhur olursun paraya para demezsin..Çünkü Türkiye'de bunları yapabilen çok insan yoktur ;)SIRUZ yazdı:hayır, bir keresinde telekineziyi yeni öğrettiğim bir insana psi wheel yapmasını sölemiştim o yaparken bi başkasına göstermeye calışıyordum.. arkam dönüktü vs.. sora arkamı döndüğümde şoka uğradım adam pet şişe kapağını masada oynatıyordu cok kesik hareketlerle ilerliyodu... o gün anladım ki telekinezi bilinç düzeyi ile alakalıdır.. ama tabiyki demiyorum deniyceksiniz hemen ucacaksınız, bende ucamıyorum tek başıma enerjim zaten yetmez.. ama telekineziden hiçbişe anlamayan 4 kişi rahatlıkla bir sehpayı levite edebiliyor.. eğer yeterli konsantrasyonu sağlarsa.. bunuda denemelerimde gördüm..ben kendi başıma max aluminyum folyoyu, peçeteyi vs hafif cisimleri levite ettim.. ve inanıyorum ileride kendimi de levite edeceğim.. hatta belki lise sonunda kendimi levite ediyor olurum.. :D şuan 2 ye geçtim..
::Welcome to home Bruce::
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
aslında biçok kişi davet etti ama gitmedim.. şimdi enis talas bir program yapıcak tuna armanla ona katılabilirsem katılıcam.. olağanüstü gücün varmı diye.. hatta fenomen le burak abiyi de gördüm yarışmanın facebooktaki grubunda..
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
SIRUZ bi video çekip yollarsan memnun oluruz.hemde daha ii anlarız ;) :D
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- ddemmahum
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
ne hakkında video ,ben bilgisayarı kaldırıyorum yarın söyliyim burslu okuyorum.. bursu kaybetmemek için dersler iyi olmalı..
- ddemmahum
-