KAĞIT PARA BÜKME

TheBull

Re: KAĞIT PARA BÜKME

Okunmamış mesaj gönderen TheBull »

Merhaba
Bu siteye yeni üye oldum (3 saniye önce :D)

Bu tür şeylerle çok ilgileniyorum..daha doğrusu ilgimi çekiyor..Telekineziye başlamak için İLK bunu mu yapmalıyım?..Yani ilk aşama bumu??..

Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Kağıt katlama ve uç döndürme denemeleri yap.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Kağıt döndürme de var tabi unutmadan yaziyim, sabit başlık var telekinezi tekniklerinde.
Geri döndüm
acemielektrocu

Okunmamış mesaj gönderen acemielektrocu »

arkadaşlar uzun süredir ilgim vardı telekinezi ye ve kısmet bu güneymiş foruma üye oldum ve 1 saattir çalışıyorum para üsründe nerdeyse u şeklini alıyor para çok mutlu oldum daha ilerki aşamalar için ne yapsak iyi olur ?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

ya arkadaslar lutfen kendinizi aldatmayin.Ellerinize bir iyice bakin.Asasinda mesame denilen kicik bosluklar var burdan enerji cikiyor.elde tutulan kagit parcalarina tesir eder.kime isterseniz verin bunu 10 dakikada da olsa buker.kagit para katlama denilen bir baslik yokdur.gidin psi wheel calisi .birakin bunlari yaw
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
dejil

Okunmamış mesaj gönderen dejil »

arkadaşlar hilesizini deneyin bizaman sonra taşıbile havalandıra bilirsiniz
Kullanıcı avatarı
dejil

Okunmamış mesaj gönderen dejil »

ben kaşığı istediğimzman bükebiliyom arkadaşlar çok korkuyolar :lol:
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

bi soum olacak ben kağıdın yanına ellerimi koyunca hızlı hızlı dönüyor uzaktan ise bi milim oynamıyor bio enerjiyle dönüyor diolar bio enerji neki
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

kendine güvensizlik ve ş,üphenin yükselmesiyle oluyor. sen uzaktan elini uzat sadece bekle. değişik düşüncelerle uğraşma. neden kendine bu işkenceyi yaoıyorsun ki. sonuçra bu şekilde zaten olmayacak ;)
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

Burak AYDIN yazdı:kendine güvensizlik ve ş,üphenin yükselmesiyle oluyor. sen uzaktan elini uzat sadece bekle. değişik düşüncelerle uğraşma. neden kendine bu işkenceyi yaoıyorsun ki. sonuçra bu şekilde zaten olmayacak ;)
doğru söylüyorsun artık uzaktan da etki ediyorum ama ellerimi koyunca daha hızlı ve kolay dönüyo gibi geliyor psikolojiktir inşallah