Büyük Adam James Randi!..
- narayoklar
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Büyük Adam James Randi!..
Parapsikolojik(kaşık eğme,telepati telekinezi) olayları bilmsel deneyler altında inceleyen ve illüzyon gibi numaraları ortaya çıkaran adam.
Randall James Hamilton Zwinge adıyla Kanada Toronto'da dünyaya gelen James Randi (d. 7 Ağustos 1928) veya sahne adıyla "The Amazing Randi" illüzyonist ve sözdebilim alanındaki hileleri ortaya çıkarmaya çalışan ateist bir araştırmacıdır ve James Randi Educational Foundation'ın kurucusudur. Randi'nin eğitim kurumu herhangi bir paranormal, doğaüstü veya okült bir güce sahip olduğunu bilimsel testler altında kanıtlayan kişiye 1 milyon dolar ödül vereceğini açıklamıştır. İzleyeceğiniz videoda telekinezi(psikokinezi) ile cisimleri etkiliyebildiğini idda eden şahısın REZİL oluşunu goreceksiniz.
LİNK: http://www.akilli.tv/video/120566/james ... -adam.aspx
Randall James Hamilton Zwinge adıyla Kanada Toronto'da dünyaya gelen James Randi (d. 7 Ağustos 1928) veya sahne adıyla "The Amazing Randi" illüzyonist ve sözdebilim alanındaki hileleri ortaya çıkarmaya çalışan ateist bir araştırmacıdır ve James Randi Educational Foundation'ın kurucusudur. Randi'nin eğitim kurumu herhangi bir paranormal, doğaüstü veya okült bir güce sahip olduğunu bilimsel testler altında kanıtlayan kişiye 1 milyon dolar ödül vereceğini açıklamıştır. İzleyeceğiniz videoda telekinezi(psikokinezi) ile cisimleri etkiliyebildiğini idda eden şahısın REZİL oluşunu goreceksiniz.
LİNK: http://www.akilli.tv/video/120566/james ... -adam.aspx
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Büyük Adam James Randi!..
ee ben yapıyorum ve yapan onlarca insan gördümde neden bu konuyu buraya açtın ki? randi basit bi ilüzyonist sadece..
- narayoklar
Sana inanmıyorum. Ve sana inanmamam için bana bir sebep gösteremessin!.. Ayrıca Randi'ye basit bir ilüzyonist demek çok yanlış hayatını doğaüstü yetenekleri olduğunu iddia edenlerin ipliğini pazara çıkarmaya adamış bir ilüzyonisttir.SIRUZ yazdı:ee ben yapıyorum ve yapan onlarca insan gördümde neden bu konuyu buraya açtın ki? randi basit bi ilüzyonist sadece..
doğaüstü yeteneği olduğunu ıspatlayana 1 milyon dolar ödül bile vadetmiştir bu uğurda.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
yha sen madem telekineziye inanmıyosun rahat bırak da biz inanalım XD
pixies forever <3<3
- ddemmahum
Öncelikle telekinezi ve diğer dallar doğa üstü ilimler değildir..Bütün insanların içinde saklı olan bir güçtür.. Arkadaşa inanmıyorum ve inandıramazsın demişsin doğrudur..Sen öyle bir benimsemişsin ki telekinezinin olmadığı düşüncesini biri gelip senin önünde uçsa da kesin bi hilesi vardır dersin..
Aynı şekilde en başta beni ve bu sitedeki insanları da bu tür konular açarak telekinezinin olmadığına inandıramazsın..Yani kendimizi parçalamaya gerek yok bu düşünceler için..
Ama uğraşmışsın emek harcamışsın bu konu için..Buna diyeceğimde sağolasın.. ;)
Aynı şekilde en başta beni ve bu sitedeki insanları da bu tür konular açarak telekinezinin olmadığına inandıramazsın..Yani kendimizi parçalamaya gerek yok bu düşünceler için..
Ama uğraşmışsın emek harcamışsın bu konu için..Buna diyeceğimde sağolasın.. ;)
::Welcome to home Bruce::
- fenomen
- Yönetici
Randinin yanina Canadandan cok guclu telekinetik gelmisdi parayi almak icin ama randi bahane bulub parayi vermedi yani bu adam artistlik yapiyor
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- narayoklar
Benim Tk ya karşı örmüş olduğum duvar her an yıkılabilir.
Tek ihtiyacım olan şey ONLİNE KANIT.
Tek ihtiyacım olan şey ONLİNE KANIT.
-
bak ben ilk kaşık bükülmesini matrix de gördüm. ama hiç önemsemediim filmdir dedim. Yıllar sonra kanal d ye 2 tane kaşık büken adam çıktı. gördüm seyrettim inş. ve hiçbir hile yok bizzat mehmet ali birandın verdiği kaşığıda büktüler. Bunu gördüm inş. Ve dedim ki demek ki oluyormuş. Ama pek önemsemedim. Yoluma devam ettim. Ama düşünmemek elde değil. Mıktatısa bile o çekim gücünü veren ALLAH(C.C) mahlukatın en şereflisi insana neden böyle bir özellik vermesin. Evet bu mümkün bu tür olayları ALLAH(C.C) dostlarının kerametlerinden biliyoruz ki onlar nefislerini yendikleri için sadece ALLAH(C.C) rızası için çalıştıklarından bunun ALLAH(C.C) ın ikramı olduğunu bilirler bu sebebden gösteriş için sergilemezler. Neyse yine araadan yıllar geçti.:) memlekette amca çocuklarıyla televizyon seyrederken; aslında 1-2 si hariç pek seyreden olmamasına rağmen atv deki mavi şeker programını açmak istedi ve açtı. Bizde biraz baktıktan sonra Enis Talas ın o programa çıkıp kaşık falan bükeceğini alt yazıdan geçti. DEdim ki durun bu adam ne yapacak. :D Neyse çıktı gösterilerini yaptı program bitti. Amca oğluna dedim ki: hadi kalk kaşık bükücez inş. :D yarı espirili yarı gerçek. önce psi well yaaptık dönmedi. neyse istanbul a gelince bu siteyle karşılaştım elh. iyi ce inandım inş. ve psi well den falan başladım. şimdi yeniyim profesyonel olmadığım için psi wheel öle her istediğim fır fır dönmüyor . ama yinede dönüyor inş. ve dedim ki evet ALLAH(C.C) ın izniyle oldu. Bu tamamen gerçek. Bu mümkün inş. dedim. Ve gitmemeye karar vermişken bir anda memlekete gitmeeye karar vermem. Sevmediğim bir programı izlemek için atv nin açılması. sonra ora Enis Talas ın denk gelmesi. sonra benim bir anda kaşık bükücem inş. dememem :D sonra ist. da amca oğlu vesilesiyle bu siteyle tanışmam. Beni de kimse bunların tesadüf eseri olduğuna inandırımaz. Eğer sen gerçekten inanmak istiyorsan. Önce tabularını biraz esnetmen lazım. ve bununla ilgili bir sürü video var zaten fenomen arkaşımızın kaşık bükme videosu var. bence sen bir inan ve çalışmaya başla belkide 1 günde psi whell de sonuş alırsın inş. Ama bu tip konularla gelmeni anlıyorum. Bu sitedekileride sen inandıramazsın çünkü çoğumuz gözümüzle gördük. inş. Prf. doktor Ahmet Maranki ye takıl foton kuşağı videosunu renk bilimi kozmil enerji düşünce gücü videolarını seyret. Yeter ki sen inanmak iste kanıt çok ay ' a bak onun çekim gücünü incele. Bugün insanın enerji alanı ölçülebilmekte. Dinimizde nazar var bilirsin. Nedir bu nazar bir araştır. O kadar çok kanıt var ki emin ol. eğer sen inanmak istemiyorsan önünde birisi uçsa yine inanmassın. dedimklerimi yapabilirsin. Emin ol bu gerçek ve ALLAH(C.C) izniyle mümkün. doğa üstü güç falan da değil.
- fenomen
- Yönetici
onlar iluzyonistdi danger arkadasim onun icin dikkatli olun.Dikkat et videoda Birand ikinci defa kasigi bukmegi onlardan istediklerinde onlar yapamayiz dediler :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- narayoklar
Kanıt göster. Laklakla iş bitmiyor.fenomen yazdı:Randinin yanina Canadandan cok guclu telekinetik gelmisdi parayi almak icin ama randi bahane bulub parayi vermedi yani bu adam artistlik yapiyor
-