İlk başarınız?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

İlk başarınız?

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

Arkadaşlar hepimizin yaptığı ilk TK olayı vardır ve ilk telekinezi yaptığımız anda sürekli TK yapan
bir insandan daha güçlü şeyler başarabiliyoruz..
Örneğin ben ilk pc'nin işletim sistemine istemsiz olarak yeni bir işlem vermiştim ve
bir kaşığı levite edebilmiştim.
Sizlerinde ilk başarılarınızı merak ederekten rica ediyorum :)

Kullanıcı avatarı
Askem0

Re: İlk başarınız?

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

ßenim Telekinetik güclerim Falan yok. Yanlız HayaL Ettiğim Kişinin Beynini Çok Rahat OkuyaBiliyorum. Zorlanıyorum Desem Yalan Olur. İlk deneyimim 17 yasımda oldu. Şu anda 19 yasındayım. 17 yasımda Hastahanede sıra beklerken yanıma bi kadın Oturdu. Yaklaşk Olarak 65 falan vardır yaşı. Kadına Temas Ettim ve dirseyim deydi ve o anda çantasında ufak gümüş süslemeli kaleminin ön cepin fermuarlı kısmında olduğunu söledim. Kadın Baktı ki Gerçektende orda. Nerden bildin Canım Evladım dedi :) suskunluğumu Bozmadan Yanından Ayrıldım :) o Günden beri genel OLarak Çok şeyi Biliyorum. fAkat tanıdığım bir kişiyi hayal ettiğim zaman ve konsante olduğum anda kafasından geçen tüm düşüncelerini ve o anki ruh Halini Biliyorum ve görüyorum. Ama Temas Ettiğim Anda Geçmişi nde neler yaşadığını ve ne gibi bi ruh hali oluğunu , neresinde ağrı olduğunu , hangi gözünün daha iyi gördüğüne kadar Her şeyi o anda hissedeBiliyorum :) ßenim yeteneğim Budur ve İlerletmeme Gerek yok Sanırsam. Çnki Doğuştan ALLAH vergisi Bİ yetenektir. Fakat BAzen Özel hayatımda Zorlu anlarımda OLuyor Malesef.. BU Telepati yöntemi Malesef sanıldığı kadar güzel Bisey değİLdir. 21 yasındaki kardeşim gibi sevdiğim Koray adlı Can Arkadaşımın Ölümünü Görene Kadar Çok SEverdim Kendimi. Artık Uzak durmaya Çalışıyorum ve kendi çapımda psiwell ve enerji topları oluşturuyoruM... ߀nim HikaYem Budur ne Kadar Güzel Yanı Olsada Hayatın Her Zaman Acı Gerçekleri Ve Yerleri Vardır ;)
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Ben ilk olarak psi wheel yapmıştım :)
::Welcome to home Bruce::
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

DeatH_StaiN yazdı:Arkadaşlar hepimizin yaptığı ilk TK olayı vardır ve ilk telekinezi yaptığımız anda sürekli TK yapan
Örneğin ben ilk pc'nin işletim sistemine istemsiz olarak yeni bir işlem vermiştim ve
kusura bakma ama biraz atıon gibime geldi :D:D
kaşığı levite ettin demek ilk seferde:D:D:D
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ilk yaptığım şey çin ejderi tekniğidir xD yapamadım ama enerjimi kullandığım ilk şey o istemli olarak yaptığım ve başardığım ilk şey ise psi whell

Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

optimist_21 yazdı:
DeatH_StaiN yazdı:Arkadaşlar hepimizin yaptığı ilk TK olayı vardır ve ilk telekinezi yaptığımız anda sürekli TK yapan
kusura bakma ama biraz atıon gibime geldi :D:D
kaşığı levite ettin demek ilk seferde:D:D:D
Hayır attığımı zannetmiyorum,levite esnasını ben göremedim çünkü gözlerim kapalı kaşığa
odaklanmış durumdaydım,parmağımın bir az üstünde kaşığı çeken mükemmel bir enerji hissettim
ve bir süre sonra parmağımın ucuna baskı uygulayan kaşık hareket etmeye sonrada yükü
kalkmaya başlamıştı,sonra tekrar yükü geldi ve dönerek yere düşmesini istedim ve aynı şekil
düştü,bu olayı ben değil kuzenim gördü ve gözlerimi açtığımda kuzenimin gözleri ve ağızı açık
kalmış durumdaydı,
o günden beri metal nesneleri parmağımın ucundan atabiliyorum,leviteyi ne kadar
denesemde olmuyor... o çekim kuvvetini o günkü kadar çok hissedemiyorum..
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

çok çalış o zaman astrali bırak leviteye yüklen dicem hayır diyeceksin biliyorum
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

İnsanın beyni güçlüdür..Bir şeyi bırakıp başka bir şeye yüklenmeye gerek yok..İkisinede gücü yetebilir..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

o zaman sen yap kolaysa
Kullanıcı avatarı
Last Hero

Okunmamış mesaj gönderen Last Hero »

Ben oda arkadasimla(Fenomen;)) pipetle calisdik ve ilk deneyimimde basarili oldum.Durmadan dondu,sanki helikopter pervanesi gibi)).Cox zevkli bir seydi.Ben tk-ya yeni basladim ve bu konudaki yeteneklerimi daha da gelistirmek isterim.

“Sizden Gelenler” sayfasına dön