Criss ANGEL TELEPORTİNG :)
- Burak AYDIN
Re: Criss ANGEL TELEPORTİNG :)
Estağfirullah.. 22 yaşındayım. Onca sahttekarlığa maruz kaldım. Asıl o bakımdan belki sizden daha büyüğüm. belki daha çok yumruk yediğim için daha güçlüyüm.....
HEpimiz enerjiyle uğraşıyoruz. Sahtekarların isimlerini şüpheli durumlarını ve numaralarını açıklıyorum.Normal ilüzyonistlerle uğraşmıyoruz. Magic necminin salata dilimini nasıl uçurduğunu anlatmıyorum. Hepimizin fikirleri aynı olsa dünya yaşanmaz olurdu. O yüzden fazla uzatmak istemiyorum... Siz olaya çok temelden bakıyorsunuz. o yüzden herşeyden korkmanız, teşvik ettiğimi falan düşünmeniz normal. Bende eskiden öyle bakardım...
Yahu bizden biri herkesin saygı gösterdiği bir psişik birgün çatlatma numarasını yaptı. videosunu çekti. Sonra biri bişey deyince hemen darıldıM dedi kaldırdı. Birgün yine bizden biri beni kandırmaya kalktı kameradan. sonra çevrimdışı oldu... Al sana madalyonun öteki yüzü. böyle teşvik mi olur? işte caydırıcılık budur. numaralar açıklanınca birdaha kimse sahtekarlk yapmaz. enerjiyle bükmeye çalışır. video çekmez vs.. James Randininde yaptığı bu.
Magic necminin salata dilimini nasıl uçurduğunu anlatmıyorum. Çünkü adam ilüzyonist. Ama serhat gümrükçünün nasıl kaşık büktüğünü anlatırım. Çünkü adam sahtekar. Seminerinde gerçek yüzünü herkese gösterdim. iki metre öteden elimdeki kaşığı bük dedim. telefonla büküyormuşsun dedim. bükemedi denemedi bile..
Artık içinizden biri onlara karşı durabiliyor. bununla övüneceğimiz yerde onları kendi haline bırakalım diyorsunuz... her neyse (: herşey gönlümüzce olsun. biz birbirimizle kardeş olalım. akıllı davranalım. bu adamlar yüzünden basit nedelnerle bozuşmayalım. zaten bozuştuğumuzda yok ama dikkat edelim (:
sevgiler arkadaşlar... hepinizi seviyorum.. sizi haketmesemde..
HEpimiz enerjiyle uğraşıyoruz. Sahtekarların isimlerini şüpheli durumlarını ve numaralarını açıklıyorum.Normal ilüzyonistlerle uğraşmıyoruz. Magic necminin salata dilimini nasıl uçurduğunu anlatmıyorum. Hepimizin fikirleri aynı olsa dünya yaşanmaz olurdu. O yüzden fazla uzatmak istemiyorum... Siz olaya çok temelden bakıyorsunuz. o yüzden herşeyden korkmanız, teşvik ettiğimi falan düşünmeniz normal. Bende eskiden öyle bakardım...
Yahu bizden biri herkesin saygı gösterdiği bir psişik birgün çatlatma numarasını yaptı. videosunu çekti. Sonra biri bişey deyince hemen darıldıM dedi kaldırdı. Birgün yine bizden biri beni kandırmaya kalktı kameradan. sonra çevrimdışı oldu... Al sana madalyonun öteki yüzü. böyle teşvik mi olur? işte caydırıcılık budur. numaralar açıklanınca birdaha kimse sahtekarlk yapmaz. enerjiyle bükmeye çalışır. video çekmez vs.. James Randininde yaptığı bu.
Magic necminin salata dilimini nasıl uçurduğunu anlatmıyorum. Çünkü adam ilüzyonist. Ama serhat gümrükçünün nasıl kaşık büktüğünü anlatırım. Çünkü adam sahtekar. Seminerinde gerçek yüzünü herkese gösterdim. iki metre öteden elimdeki kaşığı bük dedim. telefonla büküyormuşsun dedim. bükemedi denemedi bile..
Artık içinizden biri onlara karşı durabiliyor. bununla övüneceğimiz yerde onları kendi haline bırakalım diyorsunuz... her neyse (: herşey gönlümüzce olsun. biz birbirimizle kardeş olalım. akıllı davranalım. bu adamlar yüzünden basit nedelnerle bozuşmayalım. zaten bozuştuğumuzda yok ama dikkat edelim (:
sevgiler arkadaşlar... hepinizi seviyorum.. sizi haketmesemde..
- fenomen
- Yönetici
Yok abi yanlis anlama buygumsun senden az sey biirim.zaten topu topu 6-7 aydir ilgileniyorum kendime ozgun yapdiklarim olsada henuz hic bir seyim.Sim di senin dediklerini iyi anliyorum sahtekarliga karsiyiz ama sna bir kardes tavsiyesi ugrasma zaten dunya doldu tasdi sahtekarlklarla.En iyisi kendi bildiyini kendine sakla.bende oyle yapiyorum birisi neler yapiyorsun dedi.ben de dedim arkamca sahtekar yapamiyor dedi.Ben ona hic bir sey demem ama benim calisdirdigim bir kisi benim verdiyim teknikle benim yapdigimi yapdi.Neme lazim.Her kes kendine.Bu dunyani dengi bozuk abi sahtekarlar onde gidiyor.bu dunyadan bas cikarmak istiyorsan ya sahtekar olucan dediklerin gibi yada susub oturucan.Simdi sen dayak yedim dedin.Buna deydimi peki.bence deyil.En iyisi her kesi kendi alemine birakmak.zaten inanlar sahtekarliga da inananrlar dogrulugada.birak kim ceker se ceksin telefona bende telefona cekecekdim ama sonra .......dusunuyum dedim.ve sonra bunu yapmamaya karar verdim.simdi kendimi ancak isime verdim.hayat bu bence .Birak dunyayi ai sen duzelremezsin birisini aciga cikarirsin oteki kalir.cok konusdum galliba neyse. 

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- Burak AYDIN
tabi bak burda da senin güzel fikirlerin var kardeşim
ama dediğim gibi hepimizin kendi fikirlerini ortaya koyabilme hakı var.
Biraz mütevazi olmam gerekiyordu belki o yüzden pek açıklamıyorum ama Türk enerji ve beyin gücü ekibinin TEBGE kurucusuyum. beyingucu.net gibi kardeş bikaç sitenin kurucusuyum. Elimizde büyük bir güç var. bir sahtekarın ipini pazara çıkarabiliriz. ve bunu yapmayı şart olarak görüyorsak arkadaşlarımla birlikte bunu yapmak zorundayız (: ve ben halen aynı şeyleri düşünüyorum...
sevgiler
ama dediğim gibi hepimizin kendi fikirlerini ortaya koyabilme hakı var.
Biraz mütevazi olmam gerekiyordu belki o yüzden pek açıklamıyorum ama Türk enerji ve beyin gücü ekibinin TEBGE kurucusuyum. beyingucu.net gibi kardeş bikaç sitenin kurucusuyum. Elimizde büyük bir güç var. bir sahtekarın ipini pazara çıkarabiliriz. ve bunu yapmayı şart olarak görüyorsak arkadaşlarımla birlikte bunu yapmak zorundayız (: ve ben halen aynı şeyleri düşünüyorum...
sevgiler

- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
Çok acaip bişey doğruluğu tartışılır...
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
- Burak AYDIN
Asıl ben teşekkür ederim (:
-
ilüzyon filan değil beyler cinlerle baglantısı var bu yeterdir heralde anlamanıza.baska bır acıklması yok cin sadece.
HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.....!
-
Ne cini hocam? Cin nedir yav? uçtunmu sen.Bildiğin ilizyon.İkizleri kullanıyor.İzleyin bu vidyoyu
http://www.youtube.com/watch?v=ruIXHYLOCM0
http://www.youtube.com/watch?v=ruIXHYLOCM0
momentum her doğaüstü olayı -cinler bize göre doğaüstüdür diye- cinlerle bağdaştırman yanlış
-
Cinler doğaüstümüdür? Abi sen hiç hayatında cin gördünmü? Üfürükten teyyare her konu burada var.Cinler periler melekler şeytanlar ...Ortaçağı geçti avrupa