FOTON KUŞAĞI..

patalok
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: FOTON KUŞAĞI..

Okunmamış mesaj gönderen patalok »

Bu konu hakkında cok onceden bılgım wardı
Cok dogru bu bılgı burda yazılannlar olacak hatta tv lerde adam cıkıp soyledı tartısmalar oldu uzerıne bu olayın etkılerı zaman ıcınde yayılacak telapatık guclerımız gıttıkce gelısecek 2012 den sonra falan fılan :D
yolu olmayan ormanlarda mutluluk wardır
yanlız yürünen deniz kıyısında sevinç
topluluklar vardır.kımsenin zorla girmediği derin denizlerde
ve sisindede müzik
insanı daha az seviyorum diyemem
ama dohayı dağa fazla...

Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

ßana kaLırsada oLcak
Minilogue
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: YAa Harika OlucAK :D:D Bekliyorum 21 aralığı :D FOTON KUŞAĞI

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

archipallium yazdı:bence bu bilim kurgu romanı gibi bir şeyden alınmış tüm insanların ölümsüz olması tüm kötüklerin son bulması falan anca cennette olur bence...
ölümsüzlük degil sadece 2000 yıllık bu kuşaktan çıkana kadar ölümsüz oluyoruz intihar etsen felan ölürsün bu arada 21 aralık 2012 cuma gününe geliyor:S mayalılarda 21 aralık 2012 de dünyanın sonu gelcek dememiş insanlıgın sonu gelecek demiş yani suanda göründügümüz gibi olmayacagız beden tipimiz degisecek mayalılarında bahsettigi şey foton kuşagı benim ögrendigim bilgiler bunlar faydalı olmuştur inş
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

bence şimdiden telekinezi felan çalışın 2012de güçlerimiz çok artacak kullanmayı ögrenelim
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

evet mayalılar büyük bir manevi güce sahiptiler özellikle kahinlik çok gelişmişti ve böyle kehanetler yapmışlardı 2012 de dünyanın sonu gelecek demişler fakat bu çeviri sayesinde olan birşey yani onlara göre bu dünya o zaman olmayacak gibi birşey demek istemişlerdi bunların olacağı kesin değil fakat bir büyük değişiklik olacağı yani dünya hayatının 4. parçasının yerine oturacağı sonra döngü tekrar 1. parçaya gidene kadar bir süreç geçireceğimiz kesin gibi

Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Ilginç..Ama 5. Boyut ve ölümsüzlük biraz bozuyor..
Ilk önce..Yaşayan her varlık ölmek zorunda..
İkincisi,5. boyut zamanda yolculuk edebilmek demek ve bunun için ışık hızı aşılmak zorunda..Hadi yaptık diyelim ya hin niyetli biri geçmişe gidip o foton kuşağını bir şekilde engellerse?O zaman zaman paradoksu olur ve evren yok olur!
Yani gerisi tamam çok hoş çok güzel ama ben evreni varken seviyorum.Ama böyle güçlerimiz olacaksa tamam ne ala...
EDIT:5. Boyut derken ne demek istiyorsunuz?Ruhlar alemi?Çünkü 4. boyuttur zamanın olmadığı(Ya da değişken olduğu,her ne ise.)
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

Batux.. Her boyutta ZAman Vardır. Einsteinin İzafiyet teorisi Teori olmaktan Çıktı Nerdeyse Biliyorsun. ßlim Trafından Kanıtlanan GErçekler Üzerine KOnuşuyorum Burada. Bilimin Keşfettiği 10 dan fazla Boyut Var. Bizim Boyutumuz 3. BOyut. [ Uzunluk - yükseklik - genişlik ] ve Şimdi Eyer İzafiyet teorisi Ortadan kalkarsa ve Işık hızına Ulaşırsak 4. Boyutta olucaz. İnsan oğlu 25680 senede bir bu foton kuşağına girmekte. Ve her defasında malesef Düşüş Yaşadık. 2012 Senesi BaşLangıç. Kıyamet Değil. Sadece şu anda bulunduğumuz Zaman Kavramı sona erip Başka bir Zaman dilimine Geçicez. Ayrıca Sorular Sormuşsun. 5. boyut derken ne demek istiyorsunuz ? ßu Soru Gayet güzel. 5. boyut 6. boyut 7 8 9 10 ... gidiyor. Her boyutun Kendine Özgü Dğişimleri var. Bizim boyutumuzda gördüğümüz şeyler 3. boyutlu. Fakat 5. boyuta geçtiğimiz Zaman [ Uzunluk - yükseklik - genişlik - zaman -enerji ] İşte Enerji dediğimiz Bir boyuta geçicez. Şu anad göremediğimiz çok şey var. Kızılötesi radyoaktif dalagalar vb görmediğimiz enerji olduğunu biliyoruz demi. Ama Bunlar Var. İşte O zaman Kavramına gridiğimiz Zaman İnsan Oğlu Bu tür enerji aktivitelerini kontroL edebilicek. Gererirse Havaya GErekirse Suya Gerekirse ateş ve topraga. Yani 4. Elemente Kontrol edebilecek.. Başka bi soru .. 4. boyut zamanın olmadığı yada değişken olduğun demişsin. 1921 senesinde biz zaten 4. boyuta geçtik. Zaman Kavramıyla Yukarda açıkladığım Gibi 4. boyuta geçtik. Yani Konuyu Toparlıccak olursak 2012 çok önemli bir senedir. Ve çok ciddi bir olaydır." Buna inanmayan insanarda Saten 2012 geldiği zaman Öğrenicek..
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

ölümsüzlük felan derken bununla ilgili bi haber görmüştüm tek bir gen kapatılarak %20 daha uzun ömür sağlanıyormuş ama şimdilik sadece farelerde denenmiş
http://www.chip.com.tr/konu/yaslanmanin ... 15636.html
birşey daha elektrikli cihazlarmı çalışmayacak yoksa elektrik diye bişeymi olmayacak eger elektrik olmazsa insanlar yaşayamaz
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

Uzay boşluğunden gelen Foton enerjisi dünyamız üzerinde o kadar fazla etkili olacak ki, dünyamızdaki atrosferin 7 katmanı olan [ 1-TROPOSFER

2- STRATOSFER

3- OZONOSFER

4- MEZOSFER

5- TERMOSFER

6- İYONOSFER

7- EKZOSFER

ßunların Hepsini Parçalayacak. ßu yüzden elektirik enerjisi var olsa bile kullanamıcaz. TelefonLar Ozonosfer Sayesinde İletişim kurabiliyoruz. Aynı Şekilde Uydularda bze telefon televizyon rdyo vb. yayın akışlarını yansıtıyo. Peki o zaman BU tabakalar Zarar görürse o zaman elektirikle çalışan bütün aygıtların Sonu gelicek. ayrıca elektirik olmassa insanlar yaşayamaz demişsin. elektirk Benjamin Franklin Tarafından 1733 senesinde İlk Tanıma Açılmıştır ßunu Çoğu kisi Bilir. Peki ondan Önce İnsanoğlu Yokmuydu ? Ayrıca Elektrik olmsasa Foton Enerjisinden yararlanıcz Saten.
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: YAa Harika OlucAK :D:D Bekliyorum 21 aralığı :D FOTON KUŞAĞI

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

byfreestylerap yazdı:
archipallium yazdı:bence bu bilim kurgu romanı gibi bir şeyden alınmış tüm insanların ölümsüz olması tüm kötüklerin son bulması falan anca cennette olur bence...
ölümsüzlük degil sadece 2000 yıllık bu kuşaktan çıkana kadar ölümsüz oluyoruz intihar etsen felan ölürsün bu arada 21 aralık 2012 cuma gününe geliyor:S mayalılarda 21 aralık 2012 de dünyanın sonu gelcek dememiş insanlıgın sonu gelecek demiş yani suanda göründügümüz gibi olmayacagız beden tipimiz degisecek mayalılarında bahsettigi şey foton kuşagı benim ögrendigim bilgiler bunlar faydalı olmuştur inş
byfreestylerap arkadaşım çok doğru bir noktaya el basmışsın insanlık yok olacak ama 3. boyuttaki insanlık artık 5. boyuttaki insalık başlayacak bu anda belkide ruhumuzla bedenimiz ayrılabilir işte buda bir tartışma konusu çünkü 5. boyut daha çok ruhlar alemi olarakta anılıyor astral seyahat yapanlar 5. boyutu görmüşlerdir zaten burda öteki varlıkları görme olasılığımız yüksek doğrusu ama onları engelleyebilecek güçlere zaten sahip olucaz boyut atlar atlamaz kalkanlarımızı oluşturabilicez onları bir attack yapmak için kullanabilicez eğer bize zarar vermeye kalktıklarında neokineziyi kullanabilicez ve daha bir çok şey... bunlar çok tartışma konusu olmuştur fakat bunların arasındaki en büyük ve tartışmasız gerçek tabiki foton kuşağı yüzünden elektriklerimizin olmayacağı ve 6 gün güneşin işlev göremeyeceği çünkü foton kuşağı ilk güneşi içine alıyor bize gelmesi ve güneş sistemini kaplaması ise 6 gün sürüyor ayrıca bu soru gelirse(atmosfer tabakaları zarar gördüğünde havasız kalıcaz o zaman nasıl yaşamsal faaliyetlerimizi gerçekleştiricez?)işte bu soruya cevap 5. boyut ruhlar alemidir:Sbu yüzden organlarımızla yaşamsal faaliyetlerimizi gerçekleştirmemiz gerekmiyor:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

“Uygarlıklar ve Telekinezi” sayfasına dön