Gözümün önüne geliyor,korkuyorum ama yapmak istiyorum :(
Moderatör: Sai
- Ulquiorra
Re: Gözümün önüne geliyor,korkuyorum ama yapmak istiyorum :(
ya bende 1 yıllık fizik öğrencisiyim (:
Şimdi Baban 15 yıllık fizik öğretmeni oldğu için meslekten saygı duyarım bide 15 yıllık;
sen çalışmalra devam et bence gözünle döndürmeye başlayınca bakalım ne olacak babanın yorumunu merak ediorum.
Fenomen yanlış hatırlamıyorsam bi başlık açmıştı odaklanma ile ilgili kapak ters cevir falan onu yap o güzel bi çalışma.
Şimdi Baban 15 yıllık fizik öğretmeni oldğu için meslekten saygı duyarım bide 15 yıllık;
sen çalışmalra devam et bence gözünle döndürmeye başlayınca bakalım ne olacak babanın yorumunu merak ediorum.
Fenomen yanlış hatırlamıyorsam bi başlık açmıştı odaklanma ile ilgili kapak ters cevir falan onu yap o güzel bi çalışma.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-
ya arkadaşım kafanı böyle şeylere takma ellerini koy döndermeye çalış hergün dene oldukça olacak sonra inanırsın sana bi yöntem anlatmaya çalışacağım şimdi kağıdın bir köşesine bak ama diğer yanından itmeye çalış dönüncede hala aynı köşesini izle ve içinden diger tarafından itiyorumda burasıda dönüyo de ve diger taraftan itmeye devam et bende işe çok yarıyo sizede yarar sanırım ben kendimce böyle değişik yöntemler bulup denedim en çok bu işe yarıyorahmedof993 yazdı:zaten elimi kullanınca fır fır dönüyor sadece gözümle yaptığımda bazen kıpırdanma oluyor merak ettiğim benim kıpırdattığımı kesin anlamamın diğer yolları nedir (kaba koymayı denedım donmuyor,kafamın ustune naylon gecırdım oldu ama poşetten hava geldi sandım (büyük boy çöp poşetiynen)) başka kesin kendim cevirdiğimi inandıracak yöntemler bilen varsa lütfen açıklasın
-
Arkadaşlar size bir olay anlatmak istiyorum.Bu yazıya tam cevap yazarken ilginç bir olay oldu.O anlık beni ürküten bir ses duydum.Bunun bilinç altımın beni kandırmasımı yoksa gerçekten 3 harflilerin benle dalgamı geçtiğini öğrenmek istiyorum.O sesi duyarken Nas suresi okumaya başladım.Ses yavaşça kesildi.Arkamdada kedim uyuyordu.Acaba o uykusunda miyavladımı diyede düşündüm.Ne olabilir.Sesli bir şekilde Allah'tan başka hiç birşeyden korkmadığımı söylüyorum.Bu yazıyı yazarkende birtakım sesler duyar gibi oldum.Acaba kendimi fazlamı kaptırdım?2 gündür telekinezi üzerine gereğinden fazla bir ilgim oluştu.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
Düzenleme:Arkadaşlar özür dilerim yanlış konuya yazdım görmemezlikten gelebilirsiniz.
Düzenleme:Arkadaşlar özür dilerim yanlış konuya yazdım görmemezlikten gelebilirsiniz.
- ibrahimduygulu
arkadaşım anladığım kadarı ile kendine güveniyosun ve Allah'a sığındıktan sonra hiç bi korkun olmaması çok mükemmel bi duygudur kendini Allah'a teslim et süreyi okuduktan sonra....hiç tereddütün olmasın garip şeyler olması çok normal ayrıca 3 harflileride düşünme yine söylüyorum arkadaşlar namaz her işin ilacıdır...Allah rızası için kılındığı zaman...bi teknik önerebilirim telekinezi ile korku vb duyguları yenmen mümkün... beynine hükmet.. teşekkür ederim...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
O tekniği söylersen sevinirim.Bu arada senin e-posta adresin falan varsa alabilirmiyim?
- ibrahimduygulu
tabiki kardeş ne demek ibrahim-duygulu@hotmail.com
- ibrahimduygulu
neden bilmiyorum ama insanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor...
- ahmedof993
Ben de ilk başladığımda uyuyamıyordum ama yatmadan önce her seferinde felak,nas,fatiha okuduğum için artık olmuyor ve evde tek başımayken yapmaktansa evde bizimkiler varken odama çekilip yapıyorum-----şuanda ellerimle pek güzel döndürüyorum ve tek elle konsantre bozulmadıkça hiç durmuyor
bu konuyu açtığımda şüphelerim vardı şimdi kaba mada tasa bardağa ihtiyacım yok cevaplar için teşekkürler----temir.1337 önerin için teşekkürler konuyu açtığımda senin tekniğine ihtiyacım vardı ve senın yazını okudum dedıgını yaptım ve suanda tek elimin içinde çok da güzel dönüyor tekrar teşekkürler temir.

Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis 

-
bence baban buna neden olan kişi.bie kere inanmak başarmaktır ama sen babana inan dıgın için artık başaramıyorsun.
- iynx
size tüm tekniklerin en büyk anahtarını söyleyim.. kendinizde başka kimseyi fazla önemsemeyin fikir konusunda.. doğru olan içinizden geçen fikirdir...
-