Kendimi Anlayamıyorum!

Moderatör: Sai

gizem12

Kendimi Anlayamıyorum!

Okunmamış mesaj gönderen gizem12 »

Arkadaşlar kendimi bildim bileli kendimde bi güç olduğuna inanmışımdır bunun sebebi de tesadüflerimin çok olmasıdır. Örneğin daha geçen gün kendisini hiç sevmememe rağmen aklıma Mariah Carey geldi. :D Hem de bi şarkısıyla beraber. TV'yi açtığımda MTV'de o şarkıyı söylüyodu. :D Neyse bu ve bunun gibi şeyler işte...

Sitenizi takip etmeye karar verdim 2 gün önce de şu kağıt döndürme olayını denedim. İlk denememde başarılı da oldum. Ancak bişey hissetmedim (halsizlik başağrısı vs.) Bu arada gribim okula gitmiyorum ben de boş vaktimde ders çalışmak yerine telekinezi çalışayım dedim :D arada kağıt dönüyor, dönmediği zamanlarda sinirleniyorum pcye dönüyorum kendi kendine dönmeye falan başlıyor... :D (not: kesinlikle rüzgarsız ortam) Dün gece astral seyahati denemiştim. Başarılı da oluyordum ama korkudan yarıda bıraktım ve korkmaya devam ediyordum olmaz inşallah falan diye... :)

Dünkü astral seyahat denemem sonrası ve bugün psi-wheel denemem sonrası (kağıda durmadan 5 tur attırdım bu arada) üstüme büyük bi halsizlik çöktü. yürürken sanki ruhum bedenimden biraz kaymış gibi falan hissediyorum :S (dengesizim işin aslı :D) Hasta olup da bunu denememden mi kaynaklanıyo yoksa artık denemeyeyim mi ne dersiniz? Çünkü baya tırstım ben pcdeyken kağıt kendi kendine dönünce... kontrol edemiyorsam zarar da çıkar sonuçta.

NOT: Halsizliğim hastalıktan değil bundan eminim...

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Kendimi Anlayamıyorum!

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Her kesde guc var sadece sen bu guclere tesaduf deyib gecmeyenlerdensin.Aramiza hos geldin umarim guzel zaman gecirirsin
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
gizem12

Hoş bulduk sağolasın... Tecrübelilerden bilgi almak istedim, sizce bırakmalı mıyım ya da nasıl çalışmalıyım resmen dengemi kaybediyorum acaba beyinle ilgili bişey mi? :S
En son gizem12 tarafından 18 Kas, 19:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Rmco35

Okunmamış mesaj gönderen Rmco35 »

Bnce kendini kaybetmen beyninin ve ruhunun yorgun düşmesinden. Ruhunun ve beyninin yorulmasınıda TK(Telekinezi)ye bağlıyorum. Çünkü kendini ruhen ve bedenen bu işe verdiğini düşünüyorum. Bence devam et çünkü vücud alışmadığı bir tepkimeyle karşılaşıyor. İleride düzeleceğine eminim (:
Aşk,duygularla oynanan basit bir oyundur. Duygularıyla hareket eden insanlar ise,düşüncesizlik çemberine hapis olan zavallı varlıklardır. ~Rmco35
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

bu işe girdiysen hayal kırıklıklarına sinir krizlerine girmeye hazırlıklı ol.
beklentilerin ne kadar yüksek olursa o oranda başarılı olmak istersin bu konuda ve çoğu kez de istediğin başarıya ulaşamazsın.o nedenle çok büyük beklentiler içine girme ve kafanda da fantastik şeyler kurgulama,bu işte başarılı olanlar sadece hayatlarından,zamanlarından fedakarlık gösterenlerdir.bu fedakarlık bi süre sonra seni de sıkacak ama yeni başladıqın için tadını çıkar diyorum sadece:))

Kullanıcı avatarı
Rmco35

optimist_21 yazdı:bu işe girdiysen hayal kırıklıklarına sinir krizlerine girmeye hazırlıklı ol.
beklentilerin ne kadar yüksek olursa o oranda başarılı olmak istersin bu konuda ve çoğu kez de istediğin başarıya ulaşamazsın.o nedenle çok büyük beklentiler içine girme ve kafanda da fantastik şeyler kurgulama,bu işte başarılı olanlar sadece hayatlarından,zamanlarından fedakarlık gösterenlerdir.bu fedakarlık bi süre sonra seni de sıkacak ama yeni başladıqın için tadını çıkar diyorum sadece:))
Bravo optimist. Katılıyorum sana. Zaman zaman bende de bu fedakarlıklar yüzünden sıkıntı bastığı oldu. Hala ara ara çalışıp ara ara bırakıyorum. O yüzden fazla ilerleme kaydedemedim (:
Aşk,duygularla oynanan basit bir oyundur. Duygularıyla hareket eden insanlar ise,düşüncesizlik çemberine hapis olan zavallı varlıklardır. ~Rmco35
gizem12

Haklısınız... Hiç bu şekilde düşünmemiştim hayalperestliğin sınırlarını zorluyordum :D en iyisi ağırdan almak, zaten denemelerimi sıklaştırdıkça başarısız olmaya başladım ;) Yavaş yavaş ilerlesin, sağlam ilerlesin...
Kullanıcı avatarı
Rmco35

Bunun farkına varmana sevindm (:
Telekopat

Okunmamış mesaj gönderen Telekopat »

Her şeyin bedeli var.Bana kalırsa devam et çalışmalara , yakında vücut alışacaktır diye tahmin ediyorum."The Secret" veya "Çekim Yasası Sırrı" bu kitapları okudum ve genel anlamda mantıklı buldum.Mariah Carey'nin şarkı söylediğine rastlaman gibi şeylerin aslında tesadüf olmadığı bunları senin çektiğini söylüyor kitap.Herkese tavsiye ederim katılmadığınız bölümler olur belki ; ama gerçekten hayatta çok işinize yarar diye düşünüyorum.Dikkatimi çeken şey kitapta Allah=Evren gibi tanımlanmış.Siz evren yerine Allah derseniz dine de aykırı olmaz.Çalışmalarında başarılar dilerim.Bence başarılı olursun.
gizem12

sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım "sır" kitabını okudum ve benim Allah'tan dilediğim dilekleri "Evren"den "isteyin" diyor. Aynı kapıya çıkar... zaten o kitap hayatımı değiştirdi. diğerini okumadım...

ve arkadaşlar şunu da ekleyeyim bu dilek, istek ne derseniz... bunları isterken çok net olmalısınız. eğer yeterince açık olursanız gerçekleşiyor kendimden biliyorum...

örn. araba istiyorum dersiniz... arabanız olur... 10 sene sonra 20 sene sonra, külüstür bi tofaş...

araba istiyorum dersiniz... 20'me girmeden... şu şu renk... şu şu marka... o araba sizin olur... 20'nize girmeden ;)

(sadece gerçekten inanmanız ve gönülden istemeniz gerekiyor... her şeyde olduğu gibi...)

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön