Acil Yanıtlayın Lutfen?

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
EnindeSonundaOlacak

Acil Yanıtlayın Lutfen?

Okunmamış mesaj gönderen EnindeSonundaOlacak »

Selam..
Arkadaşlar Fazla rüya görmeyen biri olaraktan dün gece bir rüya gördüm deliler gibi merak ediyorum x)
Şimdi Siz de Açıklarsınız herhalde...
Dershaneden arkadaşlarla inşaat alanı gibi bir yerdeydik. Ama oraya ağaçların, evlerin arasından gittik. Gittiğimiz arkadaşın bir abisi var. Abisi böyle malzemeyi net hatırlamıyorum ama kenara dayalı kule gibi bir yerde en yukarda oturuyordu. Biraz Korkuttu beni bakışları. Sonra Kızlar Geldi ben fazla takılmıyorum hafif çocuksular ortamdan kaçar gibiyim. Sonra fazla dik olmayan bir yokuştan iniyorum yol toprak. Bir erkek arkadaş geçti yanımdan arkadan da bir kız arkadaş geliyor. İşte Kız biraz gelsene dedi. Yürümeye devam ettik. Durdu ve bana dönüp "Selçuk'a bizim için mi öyle yaptın" gibi bir şey söyledi. İşte Anlamadığımdan Cevap Vermedim. "Selçuk'a bizim için mi çok ayıp sana dedin küstün ona" dedi. Ben hala saf saf bakıyordum. Sonra yavaştan bilincim açıldı ama özellikle gözlerimi açmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum Gözlerimi açmayınca rüya devam ediyor ve nasıl gerçek gibi oluyor ayırt edemez hale geliyorum. Ve kafamdan ne yazdıysam orda görebiliyorum. Gözler Açıldığı Anda bitiyor tabi. Hadi bunu geçtik de, ben selçuk diye tek birini tanıyorum, onun da bu kızla alakası yok. Ne anlama geliyor?

(gm)scale

Re: Acil Yanıtlayın Lutfen?

Okunmamış mesaj gönderen (gm)scale »

arkadaşım senin bilinç altında aşırı bilgi yüklenmiş ve buna bakarakda sen uyanık olduğun halde bile rüya görür olmuşun
mesela ben 04.12.09 tarihinde aydın ve denizlide 4.9 büyüklüğünde deprem olmuştu değilmi ben o depremlerin olacağını her gözümü kapattığımda görmüştüm ve bunları insanlara anlattığımda bana inanmadılar ama deprem olduğunu duyunca b ana ne dediler bilemem

insanın beyninde öyle büyük bir güç warki değil kaşık eğmek kamyon bile kaldırır sen yeterki iste...
netenes

Re: Acil Yanıtlayın Lutfen?

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Doğru, banada olur hem dış dünyayla bağlantılı olurum hem rüyayla ve dış dünyadan biri mesela, abim '' kalk dedi ''rüyamda anında ona göre bir uyarlanma olur ve düşünerek o hızla üretemeyeceğim doğaçlama şekliyle rüyama etki eder :)