Rüyadayken düşme hissi.. =))

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
elif

Re: Rüyadayken düşme hissi.. =))

Okunmamış mesaj gönderen elif »

Küçükken bu durumu çok yaşardım büyüdük yok oldu. Hoşuma giderdi o his

Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Birinden şey diye duymuştum.
Rüyada beyin sana daha önceki tecrübelerini yeniden getirir.Yaşadıklarını hissettirir.Bir yerden düşerken ölmeden uyanırsın.Bunun nedenide ölümün nasıl bir his olduğunu bilmemesidir diyordu.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

Ben lucid dream yaparken istemli yapıyorum o hisssi. eskiden çok sıkardı beni ama şimdi o his hoşuma gidiyo. boşluğa düşme hissi...

şöyle birşey var ben mesela lucidde okulumu telekinezi ile yıkıyorum sonra kayalar suratıma geliyo o his oluyo 1 sn sonra tekrar uyuyorum sonra kendimi merdivenden uçurmaya çalışıyorum çok uzun bi merdivenden hopluyorum ve yine o his... bu ne oluyo peki istemli istemsiz astralmı :)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en