Rüyadayken düşme hissi.. =))
- elif
Re: Rüyadayken düşme hissi.. =))
Küçükken bu durumu çok yaşardım büyüdük yok oldu. Hoşuma giderdi o his
- HİPerSPAce
Birinden şey diye duymuştum.
Rüyada beyin sana daha önceki tecrübelerini yeniden getirir.Yaşadıklarını hissettirir.Bir yerden düşerken ölmeden uyanırsın.Bunun nedenide ölümün nasıl bir his olduğunu bilmemesidir diyordu.
Rüyada beyin sana daha önceki tecrübelerini yeniden getirir.Yaşadıklarını hissettirir.Bir yerden düşerken ölmeden uyanırsın.Bunun nedenide ölümün nasıl bir his olduğunu bilmemesidir diyordu.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Ben lucid dream yaparken istemli yapıyorum o hisssi. eskiden çok sıkardı beni ama şimdi o his hoşuma gidiyo. boşluğa düşme hissi...
şöyle birşey var ben mesela lucidde okulumu telekinezi ile yıkıyorum sonra kayalar suratıma geliyo o his oluyo 1 sn sonra tekrar uyuyorum sonra kendimi merdivenden uçurmaya çalışıyorum çok uzun bi merdivenden hopluyorum ve yine o his... bu ne oluyo peki istemli istemsiz astralmı :)
şöyle birşey var ben mesela lucidde okulumu telekinezi ile yıkıyorum sonra kayalar suratıma geliyo o his oluyo 1 sn sonra tekrar uyuyorum sonra kendimi merdivenden uçurmaya çalışıyorum çok uzun bi merdivenden hopluyorum ve yine o his... bu ne oluyo peki istemli istemsiz astralmı :)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-