TeLeKiNeZi Psi wHeLL YaRDıM HeLP Me :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
han_35

TeLeKiNeZi Psi wHeLL YaRDıM HeLP Me :)

Okunmamış mesaj gönderen han_35 »

NorMaLDe wHeLL i ÇeViREBiLioRuM çeVirmedigim Zamanlar wHeLL monitörün köşesinde Duruyor aNcak Monitöre Bakarken WHeLL'in Daha HıZLı DÖNDügünü Görüyorum Gözlerimi wHeLL 'e Cevirince YavasLıyor Gıcık oLDum xD

netenes

Re: TeLeKiNeZi Psi wHeLL YaRDıM HeLP Me :)

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Bu da bir tekniktir. Eğer psiwhell yazılarını okuduysanız bilmelisiniz. Uzun süre odaklanıp aklınızı boşaltırsanız daha rahat olacaktır. Normal birşey yani, 0 düşünceyi yapamadığın içindir ki henüz başlarda normaldir.
han_35

Tesekkurler :)
han_35

BaSKa YoRuMu oLaN YoKMu :) ?
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Evet Bu Bir Tekniktir.WheeL Görüş ALanında oLsun Sen Başka Bir Yere Bak Döndüğünü Görürsün.
Minilogue

Kullanıcı avatarı
konturat13

Okunmamış mesaj gönderen konturat13 »

bendede aynı şey vardı baya 1 hafta uğraştım tık yoktu dün acaip bişi oldu pc de gta vice oynuodum dedim ya son kez bi deniyim olmazsa artık kendi bilir diye.10 dk baktım baktım o bana baktı ben ona baktım hala tık yok tam aklımdam geçirdim artık kalkcam diye o sırada dönmeye başladı tabi tırstım azcuk
gittim evde bi tur attım tekrar geldim başına baya döndürebildim.neden yapamadığımıda keşfetmiş oldum.
1 hafta önce sınav berbat geçmişti.sürekli bilinç altımda o sınav vardı konsantre olamıodum dün e okuldan baktım 63 aldım.hocada sözlüyü iyi verdi rahatladım. aklımdada bişey kalmadı konsantrede olunca dön psi wheel dön:D
Çığlık içimde düğüm
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
han_35

konturat13 yazdı:bendede aynı şey vardı baya 1 hafta uğraştım tık yoktu dün acaip bişi oldu pc de gta vice oynuodum dedim ya son kez bi deniyim olmazsa artık kendi bilir diye.10 dk baktım baktım o bana baktı ben ona baktım hala tık yok tam aklımdam geçirdim artık kalkcam diye o sırada dönmeye başladı tabi tırstım azcuk
gittim evde bi tur attım tekrar geldim başına baya döndürebildim.neden yapamadığımıda keşfetmiş oldum.
1 hafta önce sınav berbat geçmişti.sürekli bilinç altımda o sınav vardı konsantre olamıodum dün e okuldan baktım 63 aldım.hocada sözlüyü iyi verdi rahatladım. aklımdada bişey kalmadı konsantrede olunca dön psi wheel dön:D
eywaLLaH aga (: