İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
sarikurt

Re: İstanbul'da Metrobüs'te son fiyat

Okunmamış mesaj gönderen sarikurt »

dediğim gibi 1 kişide olsa memnun olmayan forum topluluk ortamıdır,haber paylaşmayı bıraktım :) ama haberler kaçmıyor ya,bilgili toplum olmak için bilgi sahibi olmak gerekir,benim tavsiyem haber okumayı ihmal etmeyin

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Peki sen bilirsin, ama ben haftada okuduğum haberin yarısı buradan oluyor, son zamanlarda... :D
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

haber dışında bilgi paylaşabilirsin haber geçici bir olay yani metrobüs fiyatları bundan en fazla 1 yıl sonra kimsenin umrunda olmayacak
Kullanıcı avatarı
sarikurt

Okunmamış mesaj gönderen sarikurt »

tamam arkadaşlar uyarmanız yeter
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

elif yazdı:ben takip ediyorum sen devam et sarıkurt İstanbul'un fethiyle ilgili yazıyı ilk defa gördüm mesela çok ta güzeldi. güncel olaylardan haberdar olmakta güzel olur
telekineziyle bi ilgin olmadığı için güncel olaylar daha çok ilgini çekiyo anlaşılan,güncel forum siteleri de var oraya takıl sen...

“Güncel Olaylar” sayfasına dön