The Force

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
tlok

The Force

Okunmamış mesaj gönderen tlok »

Merhaba Arkadaşlar,

Dün Star Wars serisinin 5. filmini izledim. Orada Darth Vader denilen kötü lord elini bile kıpırdatmadan adamların boğazını sıkıp öldürebiliyordu. Ben de herhalde beyin gücüyle ilgili bir şey olsa gerek dedim. Acaba 5-10 sene telekinezi çalıştıktan yani uzmanlaştıktan sonra bu yapılabilir mi? Ve telekinetik güçlerin aydınlık ve karanlık tarafı var mıdır :) Merak ettim bunları. Ama yani uzmanlaştıktan sonra böyle şeyler yapılamıyorsa ben hiç girmeyeyim bu işe :)
May the Force be with me. Sith Lord...

TelekinetikFit

Re: The Force

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikFit »

Yapılabilir tabi ki.Fakat durumda esas olan farklı bir mantık var. O filmdeki lord bazı yeteneklere sahip ve bunu insan zararına kullanıyo di mi? Biz temelde yatkın olduğumuz tarafı seçeriz yani sen iyiysen ve insanlık namına bir vicdan taşıyorsan pozitif-iyi-doğru kalıplarına oturtuğun kavramlardan enerji alır ve o enerji çeşitlerinden beslenirsin. O varlığını kötüye çevirdiği için kötülükten enerji alıp bu yönde kullanıyo bilki iyilik ülkesinin(enerji anlamında) de askeri kuvvetleri var ama iyilik için kullanır. Yani onu yapmak iradene kalmış bişey ama iyi enerjiyle geliştikten sonra iyilik namına olmayan bir konuda iyiliğin askeri gücünü kullanamassın kendine zarar verirsin. Çünkü özün olan iyiliği inkar etmiş durumda olursun. Bu da enerji kaybı vb. ne dönebilir. Kötü enerjide gelişmişsen(asla tavsiye etmem insanın asıl özüne aykırı ve iyilik zayıflık değildir) kötü kuvvetleri kullanıp da zaar vermek sana pek zarar vermez ama sonuçta gene kaybedersin çünkü asıl ordu var yani İrradeyi ilahi ve karşısında durulmaz. İyilik bi anlamda bunu kullanır. Biraz karmaşa oldu ama sorun hallolmuştur inşallah yani olay senin hangi tarafta olup beyninin nelerle yoğrulduğuna bağlı...
tlok

TelekinetikFit yazdı:Yapılabilir tabi ki.Fakat durumda esas olan farklı bir mantık var. O filmdeki lord bazı yeteneklere sahip ve bunu insan zararına kullanıyo di mi? Biz temelde yatkın olduğumuz tarafı seçeriz yani sen iyiysen ve insanlık namına bir vicdan taşıyorsan pozitif-iyi-doğru kalıplarına oturtuğun kavramlardan enerji alır ve o enerji çeşitlerinden beslenirsin. O varlığını kötüye çevirdiği için kötülükten enerji alıp bu yönde kullanıyo bilki iyilik ülkesinin(enerji anlamında) de askeri kuvvetleri var ama iyilik için kullanır. Yani onu yapmak iradene kalmış bişey ama iyi enerjiyle geliştikten sonra iyilik namına olmayan bir konuda iyiliğin askeri gücünü kullanamassın kendine zarar verirsin. Çünkü özün olan iyiliği inkar etmiş durumda olursun. Bu da enerji kaybı vb. ne dönebilir. Kötü enerjide gelişmişsen(asla tavsiye etmem insanın asıl özüne aykırı ve iyilik zayıflık değildir) kötü kuvvetleri kullanıp da zaar vermek sana pek zarar vermez ama sonuçta gene kaybedersin çünkü asıl ordu var yani İrradeyi ilahi ve karşısında durulmaz. İyilik bi anlamda bunu kullanır. Biraz karmaşa oldu ama sorun hallolmuştur inşallah yani olay senin hangi tarafta olup beyninin nelerle yoğrulduğuna bağlı...
Peki, beynimizde böyle bir ayrım yapmadan güç güçtür deyip hem iyi hem kötü tarafını kullanabilir miyiz? Ya da aydınlık güçle gelişip karanlık tarafa geçebilir miyiz (Darth Vader gibi) veya tam tersini yapmak vücudumuzu ve telekinetik güçlerimizi etkiler mi?
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bildiğimiz telekinezi işte iyi güç kötü güçmü olur:) negatif-pozitif enerji var o başka telekinezi ile fazla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Negatif Pozitif elektrik yükü gibi şeyler ama Telekinezi'de de geçiyor.Hatta bazı arkadaşlar Psi-Ball falan yaparken Negatif enerji kullanınca çok daha güçlü olduğunu söylemişti(Biliyorum,sanırım Psi-Ball yok),ama ben bilmem tabii.Hem ayrıca biz Anakin Skywalker değiliz,burada arabaları oyuncak gibi fırlatmaktan ya da binaları havaya uçurmaktan bahsetmiyoruz.Zaten öyle bir kötülük potansiyeli varsa sende Allah'ın sana öyle bir şey bahşedeceğini sanmam.Tabii bunların hepsi kişisel görüşlerim,"Ahan da gerçek bu" demiyorum.
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3

Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Evet The force demişler bende yazmasam olmazdı dimi
Darth Vader : Güçün yanında Bir gezegeni yoketmek hiç bir şey ifade etmez kumandan.
Kumandan : Bize gene Jedi saçmalıklarından bahsetmeyin Lord Vader.
Darth Vader : İnancınızda eksiklik görüyorum kumandan
Ve o malum sahne George Lucas A teşekkür edip (Daha çok Star Wars la ilgili yazardım ama gereksiz fazlalık olurdu :d )
Sorunu yanıtlıyım kötülük yapmak içinde kullanabilirsin psişik güçlerini eberji kaybıda olmaz, bu senin elinde olan bişey irade senin elinde Allah İrade vermiş insan ve bu sayede ya Hayvanlardan aşağı olabilicez ya da meleklerden yukarı bir mertebeye ulaşabilicez .
Batux1995 yazdı: Zaten öyle bir kötülük potansiyeli varsa sende Allah'ın sana öyle bir şey bahşedeceğini sanmam.Tabii bunların hepsi kişisel görüşlerim,"Ahan da gerçek bu" demiyorum.
Batux1995 kardeşime çok teşşekür ediyorum çünkü kendi görüşlerini yazmış ve '' benim kişisel görüşlerim demiş '' beni yanlış anlamasını istemem.
belirtiği düşüncede Allah'ın bahşedeceğini sanmam demiş burda düzeltmek istedim Kendi görüşlerinde olsa Allah adına karar Aldığı için (Niyeti Bu olmasada ) yazdılarından böle bi anlam çıkabilir biraz ince şeyler ama sözlere dikkat etmek lazım şirk e girer. Son olarakta Allah izin vermeseydi eğer dünya üzerindeki kötülükleri nasıl acıklıcaktık. Bunlar imtahan olabilir ve Mal sahibi mülkünde istediği tasarrufu istediği şekilde yapabilir.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

ya bişi sorcam yes master diyolar ya sonra ready to bilmemne gibi sinden bisi diolar valla aklımda ama hatırlayamadım ne diolardı ya:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

cnbc-e'de bu pazar 6.bölüm var
tlok

criminal_1994 yazdı:ya bişi sorcam yes master diyolar ya sonra ready to bilmemne gibi sinden bisi diolar valla aklımda ama hatırlayamadım ne diolardı ya:D
Hangi bölümün neresinde kimin söylediğini söylersen yardım olabilirim :)
Kullanıcı avatarı
filozzof

Okunmamış mesaj gönderen filozzof »

Master, usta demektir, burada yes,master sözü, evet efendim gibi bir anlamda kullanılıyor...
En iyi olmak yürek ister... Ancak sadece en iyiler sıradanlıktan kurtulur ve tarihte yer bulur

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön