Lunarkinezi
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
-
Lunarkinezi
Merhaba Arkadaşlar,
Lunarkinezi ile ilgili birkaç sorum olacak. (Lunarkinezi hakkında bilgili ve tecrübeli kişiler cevaplasın lütfen önüne gelen girmesin konuya). Lunarkinezi öncelikle insanın kendisine zarar verir mi bunu bilmek istiyorum. Sonra insanlardan enerji çalmaya başladık diyelim bu bizde bağımlılık yapar mı yani enerji çalmadan yaşayıp sadece hobi olarak kullanabilir miyiz?
Diyelim ki (sadece varsayım) benim nefret ettiğim bir insan var ve ben onu lunarkinezi ile öldürmek istiyorum. Ben lunarkinezide ustalaştım (1-2 sene çalıştım) ve o adamı öldürdüm. Sonra tüm karanlık güçlerimi iyiye çevirebilir miyim veya o güçlerden arınabilir miyim?
Lunarkinezi insana zarar verecek, ruh halini ve davranışlarını kötüye çevirecek bir şey mi?
Lunarkinezi ile ilgili birkaç sorum olacak. (Lunarkinezi hakkında bilgili ve tecrübeli kişiler cevaplasın lütfen önüne gelen girmesin konuya). Lunarkinezi öncelikle insanın kendisine zarar verir mi bunu bilmek istiyorum. Sonra insanlardan enerji çalmaya başladık diyelim bu bizde bağımlılık yapar mı yani enerji çalmadan yaşayıp sadece hobi olarak kullanabilir miyiz?
Diyelim ki (sadece varsayım) benim nefret ettiğim bir insan var ve ben onu lunarkinezi ile öldürmek istiyorum. Ben lunarkinezide ustalaştım (1-2 sene çalıştım) ve o adamı öldürdüm. Sonra tüm karanlık güçlerimi iyiye çevirebilir miyim veya o güçlerden arınabilir miyim?
Lunarkinezi insana zarar verecek, ruh halini ve davranışlarını kötüye çevirecek bir şey mi?
En son tlok tarafından 15 Şub, 18:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
May the Force be with me. Sith Lord...
Re: Lunarkinezi
sen daha psi wheeli doğru düzgün çeviremezken lunarkineziyi nasıl yapacaksın:D:D:D
kafanı yorma böyle işlerle;)
-
Arkadaşım bak altını da çizmişim ki varsayım dedim. Sadece merak yani. Yapacak değilim. Eğer yardım etmek istiyorsan bana bilgi ver lütfen.optimist_21 yazdı:sen daha psi wheeli doğru düzgün çeviremezken lunarkineziyi nasıl yapacaksın:D:D:D
lunarkinezide negatif enerji kullanılır,negatif enerjiyi sürekli kullanırsan ruh halinde negatif olur,yani sürekli sıkıntı stres kalpte çarpıntı şeklinde geçirirsin günlerini...
zaten işin içine(ki sen niyeti bozmuşsun adam öldürmeği bile düşünüyosun::D) kötü niyet girdi mi telekinezide ilerleyemezsin lunarkinezi bile yapamazsın,telekinezi de ilerlemek için ahlaki yönden ilerlemek lazım,kalbin temiz olursa telekinezide de telepatide de diğer dallarda da başarılı olursun;)
zaten işin içine(ki sen niyeti bozmuşsun adam öldürmeği bile düşünüyosun::D) kötü niyet girdi mi telekinezide ilerleyemezsin lunarkinezi bile yapamazsın,telekinezi de ilerlemek için ahlaki yönden ilerlemek lazım,kalbin temiz olursa telekinezide de telepatide de diğer dallarda da başarılı olursun;)
-
Arkadaşım ben varsayımlarda bulunuyorum neden anlamak istemiyorsun ya :D Peki ben negatif enerjiyle yapılan iş pozitifle yapılandan daha etkilidir diye duydum bu doğru mudur?optimist_21 yazdı:lunarkinezide negatif enerji kullanılır,negatif enerjiyi sürekli kullanırsan ruh halinde negatif olur,yani sürekli sıkıntı stres kalpte çarpıntı şeklinde geçirirsin günlerini...
negatif enerji,pozitif enerjiden daha mı güçlü bilemiyorum ama pozitif enerjini kullanabilirsen zaten o enerji istediklerini yapmana yetecektir,negatifi unut pozitif ol:D negatiften hayır gelmez;)
-
Pozitifle adam öldürebiliyor muyuz xD xDoptimist_21 yazdı:negatif enerji,pozitif enerjiden daha mı güçlü bilemiyorum ama pozitif enerjini kullanabilirsen zaten o enerji istediklerini yapmana yetecektir,negatifi unut pozitif ol:D negatiften hayır gelmez;)
sanmıyorum:Dtlok yazdı:Pozitifle adam öldürebiliyor muyuz xD xDoptimist_21 yazdı:negatif enerji,pozitif enerjiden daha mı güçlü bilemiyorum ama pozitif enerjini kullanabilirsen zaten o enerji istediklerini yapmana yetecektir,negatifi unut pozitif ol:D negatiften hayır gelmez;)
insana olumsuz yönde etkiyen negatif enerjidir,örneğin nazar etme gibi.
negatif enerji kullanmak istiyosan enerjinin kırmızı olduğunu düşün her yanına kırmızı enerji topları girsin,psişik saldırıda da aynı mantık vardır,nefret ettiğin kişiyi düşün ve düşündükçe nefret derecesi artsın ve o dediğim kırmızı enerji topunu oluştur zihninde ve gittikçe büyüsün o top,daha sonra nefret ettiğin kişiye değdiğini imaje et zihninde...
ya bak bu forumdan atılırsam sorumlusu sensin xD
-
Bunları yaparsam adam hastanelik olur mu xDoptimist_21 yazdı:insana olumsuz yönde etkiyen negatif enerjidir,örneğin nazar etme gibi.
negatif enerji kullanmak istiyosan enerjinin kırmızı olduğunu düşün her yanına kırmızı enerji topları girsin,psişik saldırıda da aynı mantık vardır,nefret ettiğin kişiyi düşün ve düşündükçe nefret derecesi artsın ve o dediğim kırmızı enerji topunu oluştur zihninde ve gittikçe büyüsün o top,daha sonra nefret ettiğin kişiye değdiğini imaje et zihninde...
ya bak bu forumdan atılırsam sorumlusu sensin xD
önce cisimlere etki etmeyi öğren,çok gerekirse insanlara etki edersin:)
-