Lunarkinezi

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
tlok

Re: Lunarkinezi

Okunmamış mesaj gönderen tlok »

optimist_21 yazdı:önce cisimlere etki etmeyi öğren,çok gerekirse insanlara etki edersin:)
Fazla uzatmış olmayayım ama, eğer lunarkinezide uzmanlaşırsam elimi bile kıpırsatmadan adamların boğazını sıkabilir miyim xD
May the Force be with me. Sith Lord...

optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

fazla fantastik şeyler kurgulama herşeyin bi limiti var:D:D
boğaz sıkmak ne kelime adamı dondurursun bile xD ama o hipnozla olur gerçi:D
Proserpina

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

optimist_21 dediğine göre whell ble çeviremıomuşsn..lunarkinezide enerjiyi kullanmak önemli...bazıları lunarkineziye yani karanlık enerjiye yok der ama evrende herşeyin karşıtı vardır poztifin negatif oldğu gibi buda aynı mesele..önce enerjı kullanımını blmelsn kaldıkı negatıf çekmek poztfe göre hem zararlı hemde tehlikelidir..ben nerji çalmanın bağımlılık yaptğnı dşünüorm..çnkü kişi egolarndan krtulamamşsa bu çok hoşuna gıdeck kendını üstn greck ve süreklı yapmak isteyecktr bu ölmlere kdr götrblr..
bi kere öldürmek öle kolay deıl..lunarkinezi üzerine 10 sene çalış vücudun çalşma sistemini blmedıkçe öldürmek imkansz..belkı kalbine sıkıntı vermek mümkün olblr..
senin içnde iyilk varsa çevremez gerçi içinde iilik olan bi insan neden lunarkinezi dner buda ayrı bir paradoks (=
şahsım adına deneme derim ben bi hafta yüksek ateşte yattım önce teknıklerde ilerle pozitif kullan..daha sonra negatif çalış..negatif pozitif enerjiden 2 kat etklıdr..ama 2 kat zordr... (=
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
tlok

Okunmamış mesaj gönderen tlok »

Gerçekten optimist sen benim psi-wheel çeviremediğimi nereden çıkardın?
May the Force be with me. Sith Lord...
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

tlok yazdı:Gerçekten optimist sen benim psi-wheel çeviremediğimi nereden çıkardın?
hissettim.
belki çeviriyorsundur ama seni tatmin etmiyordur diye düşünüyorum ve proserpinaya katılıyorum:))

TelekinetikFit

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikFit »

Biriyle sorunun varsa ve bu işi o yüzden istiyosan özel mesaj at. Derdini anlat. Çözerim büyük ihtimal. Ben de o yollardan geçtim.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

tlok yazdı:
optimist_21 yazdı:önce cisimlere etki etmeyi öğren,çok gerekirse insanlara etki edersin:)
Fazla uzatmış olmayayım ama, eğer lunarkinezide uzmanlaşırsam elimi bile kıpırsatmadan adamların boğazını sıkabilir miyim xD
ewt olurda bunlar o kadar kolay şeyler değil:D
çok çalışmak gerekiyor telekineziylede yapabilirsin
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

nekrokinezi de böle bişi amaaa farkları enerji emme'nin şekli yapılması ya da Yapılmaması mı?
İmza Yhok.
umuthasanov

Okunmamış mesaj gönderen umuthasanov »

optimist_21 yazdı:
tlok yazdı:
optimist_21 yazdı:negatif enerji,pozitif enerjiden daha mı güçlü bilemiyorum ama pozitif enerjini kullanabilirsen zaten o enerji istediklerini yapmana yetecektir,negatifi unut pozitif ol:D negatiften hayır gelmez;)
Pozitifle adam öldürebiliyor muyuz xD xD
sanmıyorum:D
insana olumsuz yönde etkiyen negatif enerjidir,örneğin nazar etme gibi.
negatif enerji kullanmak istiyosan enerjinin kırmızı olduğunu düşün her yanına kırmızı enerji topları girsin,psişik saldırıda da aynı mantık vardır,nefret ettiğin kişiyi düşün ve düşündükçe nefret derecesi artsın ve o dediğim kırmızı enerji topunu oluştur zihninde ve gittikçe büyüsün o top,daha sonra nefret ettiğin kişiye değdiğini imaje et zihninde...
ya bak bu forumdan atılırsam sorumlusu sensin xD
Nazar etmek mi?O zaman bizim komşu kadınlar her gün dedikodu yaparken Lunarkinezi yapıyorlar var be! :D :D