Telekinezi videom cisim iLerletme
-
Re: Telekinezi videom cisim iLerletme
bakın kimseye birşey kanıtLamak zorunda deyiLim bu yaptıklarmı neden hiLe olarak yapayım hiLe oLarak yapmamamın bana ne faydası oLacak nese susuyorum en kısa zamanda yeni videoLar aLıcam.
-
hacı kağıdı plastik kabın içinde yapman gereksiz. Onu yaparak bize bieşy kanıtlayamazsın plastik kabın içinde psi whell yap biz onu istiyoruz ve videolarına hep şarkı koyuyosun biz nerden bilicez birisinin nefesiyle yapamdığını yada mıktanısla çekilmediğini ??
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
mıktanısLa oLsaydı neremle tutuam o mıktanısı neremle çeviricem mıktanısı mantıklı oL arkdaşım biraz 3. kolum yok o mıktanısı tutmak için ve kollarımdan başka biryerim haraket etmıor mıktanısı neyle nasıL harakett ettiricem cisimleri mantıkLı oL biraz. açık kağıdı kendime çekıorum arkadan biri üfliyemez yer yok hadi o nu geç fön makinasi dahii girmez girse bile kağıd yerde duruyor dimi fön makinasi o nu çoktan üflerdi ordan kağıda odaklandıktan sonra bana dogru çekilmeye başladı o kağıt fön makinasını nasıl çalıştırıcam o anda akıl var arkdaşLar Lütfen bu tür cevapLarla geLmeyin.
-
Malesef dostum telekinezi videon tüm kalbim le inanıyorum sana ama bu yaslarda bazı yanlışlar yapabilirsin ego tatmin amacıyla onun dısında bisi diyemicem videonu daha saglam yap ki bu tür yorumlar gelmesin sevgiler...Yapabilen her zaman yapar dimi ama
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
yapabiLen her zaman yapar. nese Kardeşim yeni videoLar hazırlıyorum zaten kanıt oLucaktır emiinimki
- tequila
arkadaşım plastiğin içinde psi-wheel yapsaydın da diğer kağıdı itme işini yapmadan önce kağıdı açıp içinde mıknatıs olmadığını gösterseydin inanırdım ama ikisini ters yapmışsın
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
-
yeni videoLarı en kısa zamanda çeKicem işLerimi hallettikten sonra dediyin gibi hazırLıcam videoLarı.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
merakla bekliyorum videolarını =)unal4040 yazdı:yeni videoLarı en kısa zamanda çeKicem işLerimi hallettikten sonra dediyin gibi hazırLıcam videoLarı.
-
ben mıknatısı sen mi kullandın dedim belki bi arkadaşın , kardeşin vb. birisi var biz göremiyoruz..nerden bilicez internette sürekli fake videolar dolaşıyo ve bizde inanmakda güçlük çekiyoruz anlatabildimmi ?
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
sevhili arkadaşım, bende levite edebiliyorum cisimleri ama maalesef böyle olmuyr seninki bariz, rüzgar :)
-