Helal diyorum sana adam ne kadar güzel yazmış bu yorumu okuduktan sonra hala psi peti tartışcaksanız yuh.mefuya yazdı:arkadaşlar psi pet fln ismine bakınca yapılabilecek bişeymiş gibi geliyor ama yaratmak sadece Allah'a mahsustur,hiç yoktan canınızın istediği gibi bir yaratığı var edemezsiniz...ben kendim telekineziye canlı şahit olmuş bir insanım ve gerçekten doğruluğuna inanıyorum ve çabalıyorum ama kalkıp da telekinezi yüzünden dini inanışlarınızda sapmalara gitmeye gerek yok...
Psi Pet son durum
-
Re: Psi Pet son durum
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- elif
tarzın hiç hoş değil.criminal_1994 yazdı:Psi pet varmı yokmu göstercem sana sen gel eskişehire ben sana ne psi petler göstercem psi camıştan tut psi dinazoruna kadar.Töbe töbe adamı deli edersiniz ulan kaç kere psi pet yok dedik allahın alzaymırına benim size söylediğim kadar psi pet yok desem unutmaz.:/
- hellbas53
arkadaşlar belkı salakca bıse ama psı pet nedır ne yapmaya clısıolar buna ınananlar
- elif
Konuyu çok saptırmışsınız. Psi pet'e enerji top diyelim, enerjiyi bir yerde toplayıp belli bir merkeze odaklayabilme diyelim.
Bunun yaratmakla bir ilgisi yok. İlahi kanunlar vardır ve evrende herşey bu ilahi kanunlara göre hareket eder. Allah dileseydi herşeyi kanunsuz ve nedensizde yaratabilirdi ancak herşeyi bir nedene başlamış nedenlerde kanunlarla işliyor.
Bizler dünyada dengemizi kaybetmeden düşmeden eğilip bükülmeden yürüyebiliyoruz yoksa dünya düz tepsi şeklinde değil yuvarlak dönüş hızına görede hepimizin savrulması gerekir ama yerçekimi kanunu yaratılmış ve bu sayede dünya üzerinde rahat bir şekilde yaşamımızı sürdürebiliyoruz ne dünyanın dönüşünü hissediyoruz ne de savruluyoruz.
Psi pet denilen enerji olayını da bu kanunlar çerçevesinde değerlendirmek gerekir. Normal şartlarda elektriğin sadece teller aracılığı ile gitmesi gerekir fakat yıldırımın yeryüzüne düşmesi veya çıkması için elektrik tellerine ihtiyacı yok. Hatta Tesla yıllar öncesinde elektriği teller olmadan bir yerden bir yere iletmeyi başardı. Telekinezide cisimleri hareket ettirmeye yarayan enerji belli bir yerde biriktirilebilir ve istenilen yere odaklanabilir. Nazar örneğinde olduğu gibi. Bunun dine aykırı bir tarafı yok. Bir kişi bunu yoktan ben yarattım derse o kişinin yanlış görüşü ve düşüncesi olur
Bunun yaratmakla bir ilgisi yok. İlahi kanunlar vardır ve evrende herşey bu ilahi kanunlara göre hareket eder. Allah dileseydi herşeyi kanunsuz ve nedensizde yaratabilirdi ancak herşeyi bir nedene başlamış nedenlerde kanunlarla işliyor.
Bizler dünyada dengemizi kaybetmeden düşmeden eğilip bükülmeden yürüyebiliyoruz yoksa dünya düz tepsi şeklinde değil yuvarlak dönüş hızına görede hepimizin savrulması gerekir ama yerçekimi kanunu yaratılmış ve bu sayede dünya üzerinde rahat bir şekilde yaşamımızı sürdürebiliyoruz ne dünyanın dönüşünü hissediyoruz ne de savruluyoruz.
Psi pet denilen enerji olayını da bu kanunlar çerçevesinde değerlendirmek gerekir. Normal şartlarda elektriğin sadece teller aracılığı ile gitmesi gerekir fakat yıldırımın yeryüzüne düşmesi veya çıkması için elektrik tellerine ihtiyacı yok. Hatta Tesla yıllar öncesinde elektriği teller olmadan bir yerden bir yere iletmeyi başardı. Telekinezide cisimleri hareket ettirmeye yarayan enerji belli bir yerde biriktirilebilir ve istenilen yere odaklanabilir. Nazar örneğinde olduğu gibi. Bunun dine aykırı bir tarafı yok. Bir kişi bunu yoktan ben yarattım derse o kişinin yanlış görüşü ve düşüncesi olur
- unf0rgiven
bana diyosan gerçekten eskişehire gelirimcriminal_1994 yazdı:Psi pet varmı yokmu göstercem sana sen gel eskişehire ben sana ne psi petler göstercem psi camıştan tut psi dinazoruna kadar.Töbe töbe adamı deli edersiniz ulan kaç kere psi pet yok dedik allahın alzaymırına benim size söylediğim kadar psi pet yok desem unutmaz.:/
never give up...
-
ben daha dün gece denedim olesine belki yaparım diye ama yaptım bi pegasus hayal ettim ama sonradan nelerle uğraşıyorum diyip psi ballı nası yok edyosak ole yok ettim ama veya ben ole düşündüm :D ama nedense içim cızzz etti şaşırdım açıkcası :) varmı yokmu bende şaşırdım
-
Kusura bakma ama insanları boş hayalleri için ümitlendirmek güzel bir tarzsa benim tarzım sizinkinin yanında süper kalır burada bu işin olmayacağına dair sert konuşmamın sebebi meseleyi idrak etmeleri için.Kaç kere ikaz ettik, yok diyoruz valla yazık günah etkilenip deneyenler var bunların hesabını kim vericek bi çocuk bile psi pete inanıp denese onun hakkına girmiş olursunuz ve sitede hala psi petin olabileceğine inanıp deneyenler var hem vakitlerini hemde akıllarını boş bir şeyle uğraşarak geçiriyor düşünsenize...elif yazdı:tarzın hiç hoş değil.criminal_1994 yazdı:Psi pet varmı yokmu göstercem sana sen gel eskişehire ben sana ne psi petler göstercem psi camıştan tut psi dinazoruna kadar.Töbe töbe adamı deli edersiniz ulan kaç kere psi pet yok dedik allahın alzaymırına benim size söylediğim kadar psi pet yok desem unutmaz.:/
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Kusura bakma sinirden öyle yazmışım üstüne alınmanıda anlamadım konuyu sen açmamıştın sanırım ortaya attım diyelim :):Dunf0rgiven yazdı:bana diyosan gerçekten eskişehire gelirimcriminal_1994 yazdı:Psi pet varmı yokmu göstercem sana sen gel eskişehire ben sana ne psi petler göstercem psi camıştan tut psi dinazoruna kadar.Töbe töbe adamı deli edersiniz ulan kaç kere psi pet yok dedik allahın alzaymırına benim size söylediğim kadar psi pet yok desem unutmaz.:/
- unf0rgiven
- kinetik_prens