Kinezi yeteneklerinin süresi ..?
Moderatör: Sai
-
Kinezi yeteneklerinin süresi ..?
öncelikle herkese merhaba
benim sorum telekinezi ya da diğer kinezi yeteneklerinin geliştirilmesi, bunların yapma süresine nasıl etki eder ?
bi sitede gördüm kinezi yetenekleriyle yapabileceklerimiz diye bi başık açılmış ve içinde telekineziyle kapıları kilitleyebilir, kilitleri ellemeden açabilir, pencereleri açıp kapatabilir, camı eritebilir, ağır-hafif cisimleri oynatabiliriz diyor. diyelim ki bunları acil bi durumda yapabilmek için durup dakikalarca konsantre mi olmak gerekiyo şimdi ? yoksa telekinezide ilerledikçe konsantre olmanın süresi azalır mı?(mesela psi-whell döndürmeye başlamak için bir kaç saniyenin yeterli olabilmesi ya da daha büyük güç gerektiren birşeyin saniyeler içinde yapılmaya başlanması gibi)
NOT: umarım anlatabilmişimdir. telekinezide ilerlemiş kişiler buna cvp verebilirlerse sevinirim..
benim sorum telekinezi ya da diğer kinezi yeteneklerinin geliştirilmesi, bunların yapma süresine nasıl etki eder ?
bi sitede gördüm kinezi yetenekleriyle yapabileceklerimiz diye bi başık açılmış ve içinde telekineziyle kapıları kilitleyebilir, kilitleri ellemeden açabilir, pencereleri açıp kapatabilir, camı eritebilir, ağır-hafif cisimleri oynatabiliriz diyor. diyelim ki bunları acil bi durumda yapabilmek için durup dakikalarca konsantre mi olmak gerekiyo şimdi ? yoksa telekinezide ilerledikçe konsantre olmanın süresi azalır mı?(mesela psi-whell döndürmeye başlamak için bir kaç saniyenin yeterli olabilmesi ya da daha büyük güç gerektiren birşeyin saniyeler içinde yapılmaya başlanması gibi)
NOT: umarım anlatabilmişimdir. telekinezide ilerlemiş kişiler buna cvp verebilirlerse sevinirim..
- sarikurt
Re: Kinezi yeteneklerinin süresi ..?
öncelikle ben sana bişey sorucam,telekinezi haricinde başka parapsikoloji dalları araştırdınmı?niye sorduumu anlicaksın birazdan.ilk başladıında psiwheeli döndürmeni kimse senden bekleyemez,ben başladığımda ilk gün bişi yapamadım,ikinci gün hareket etti fln 3. gün döndürmeye başladım,sonra 1-2 hafta devam ettim,artık elimi koyduumda dönüyodu,sonra diğer dalları araştırdım,şimdi durugörü ile uğraşıyorum,telekineziyi bıraktım,bırakalı 1 ay fln oldu tekrar denedim artık döndüremiyorum,oynatabiliyorm ama döndüremiyorum.senin sorunun cevabı gün geçtikçe daha hızlı konsantre oluyosun ve daha çabuk döndürebiliyosun,ama benim durumuma düşmemen için sana tavsiye,ilk başta diğer dallara bak sonra karar ver hangisini yapacağını.Umarım faydalı olur yazdıklarım
-
bu verdiğiniz link çalışmıyor şu anda acaba yenileyebilirmisinz?
-
hyr benim problemim hangi dal üzerinde yoğunlaşacağıma karar verememem değil .. bir dal üzerinde yoğunlaştıkça büyük veya küçük farketmez bir beyin gücü gerektiren olaylarda yapmak istediğimizi yapmakta en fazla ne kadar hızlanabiliyoruz ? yani levitasyonda gelebileceği en üst kademeye gelen bi insan kendini uçurmayı tahminen en hızlı ne kadar sürede başarabilir? gibi ..
- sarikurt
en üst kademeye gelebilenler sadece peygamberlerdir ama hindistanda levitasyon yapabilenler varmış onlarda 1 metre fln uçurabiliyolarmış.''Ve gecenin dördüncü nöbetinde, İsa denizin üzerinde yürüyerek yanlarına geldi. Fakat Şakirtler, onu denizin üzerinde yürürken görünce: Bu bir hayalettir, diye şaşırdılar ve korkudan bağırdılar. Fakat hemen İsa: Cesur olun, benim, korkmayın, diyerek onlara söyledi. Petrus ona cevap verip dedi: Ya Rab, eğer sen isen, suların üzerinde sana gelmemi emret. Ve İsa: Gel, dedi. Petrus da kayıktan inip İsa’ya gelmek için suların üzerinde yürüdü. Fakat yeli görünce korktu ve batmaya başlayarak: Ya Rab, beni kurtar! diye bağırdı. İsa hemen elini uzatıp onu tuttu ve kendisine dedi: Ey az imanlı, neden şüphe ettin?” ,yani anlayacağın herkez aslında levitasyon yapabilir ama beynini inandırman gerekiyor,en ufak tereddüt bile işi bozuyor,süre olarak nekadar çok çalışırsan beyninin inanma oranı artar,eğer yıllarını verirsen sende o inanan adam gibi suda yürüyebilirsin veya herhangi telekinezi olayını yapabilirsin
-
tamam da benim sorduğum o değil herkes yapabilir yıllarca uğraşırsa bunu biliyorum ama bunu yapabilmek için gerek en kısa süreyi merak ediyorum ben .. öğrendikten sonra normal günlük hayattayken bir anda hayati bi durumda mesela levitasyon yapma zorunluluğun oldu ve 4-5 saniye gibi bi süren var. bu gibi kısa sürelerde yapmayı başarabilmek mümkün mü diye soruyorum .. : /
enerjin arttıkça konsantre olmadan bile etki edebilirsin cisimlere..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
yha bence elle dönmesi tk değil eldeki buharla fln dönüo
pixies forever <3<3
- sarikurt
dediğin gibi buharlada dönüyor ama elin soğukkende döndürebiliyosun,eskinden yapabiliyodum ama şimdi yapamıyorum,çalıştıkça elimizden çıkan buhar artmazki enerjimi artar,böylece daha hızlı döndürürüz
-
teşekkürler .. buydu aradığım cevap ..optimist_21 yazdı:enerjin arttıkça konsantre olmadan bile etki edebilirsin cisimlere..
-