Başımızdan Geçenler
-
Re: Başımızdan Geçenler
bir önceki iletimde yazdığım nesnelerin hareket etmesi olayı hemen fayanstan sonra değil ona açıklık getireyim. evde falanda başıma geliyoo. işin tadı kaçmaya başladı sürahinin yanındaki bardakta dikkatimi çeken nokta sayesinde masadan aşağı düşüp kırılıyoo. kimse söyleyemiyorumda. yoksa kafayı mı yemeye başladımm. fikri olan var mı?
- kinetik_prens
yok kafana takma aşırı şekilde sn bu işe yatkınsın gibime geldi :)hakan murat yazdı:bir önceki iletimde yazdığım nesnelerin hareket etmesi olayı hemen fayanstan sonra değil ona açıklık getireyim. evde falanda başıma geliyoo. işin tadı kaçmaya başladı sürahinin yanındaki bardakta dikkatimi çeken nokta sayesinde masadan aşağı düşüp kırılıyoo. kimse söyleyemiyorumda. yoksa kafayı mı yemeye başladımm. fikri olan var mı?
çalış bnce süper bi kinetik olursun :)
İmza Yhok.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
bende görüyorum parlak nokta gibi dimi?criminal_1994 yazdı:Yemin ediyorum aynı şeyleri bende görüyorum ama kimseye söylemedim beyaz noktalar ne tarafta görmek istersem oraya geliyorlar şekilli değişik şekillere bazen yılan şekillerine bürünüyorlar acaba neden?Cevabını bilen varsa söylesin lütfen...NaimtrFatihkul yazdı:Ben geçen cuma bi olay yaşadım. Bi kız bana baya güzel geliyodu. Okulda aynı kattaydık. Arada koridora çıkıp dikkat ediyodum.XD Bi an sınıftayken içime bi enerji geldi. Kalp diliyle dedim geliyo ve O'nu görmem lazım. Koridora çıkmalıyım diye düşündüm. Bi bahane ararken (tabi acele ediyom atrı bi heyecan var bende) arkadaşa dedim gel yemek neymiş öğrenelim. Arkadaş muhabbet ediyodu. İte kaka muhabbetini bölerek çıkarttım sınıftan ve koridorda yürürken bi kaç saniye sonra karşıdan geldi. Siyah çok yakışmıştı be. Arkadaş anladı hemen biliyodun dimi lan dedi. Güle güle gittik.
Bi de bu cumartesi dershaneydim. Deri pek takmadım. Arkadaş sıraya başını koymuş yatıyo. Ben de bunun sırtına dayanıp dışarı bakıyodum. Hava baya güzeldi. Bi an havada gezen bazı çok parlak tanecikler hissettim. Belli bi alanda görünüp kayboluyolardı. Sonra ulan gözümdeki su parçaları falandır. ' boyutludur falan dedim. Bi süre sonra sayıları arttı. Daha fazla görmeye başladım. Sonra 2 boyut değil 3 boyutlu olduklarını farkettim. Bi anda sanki olmasını istediğim yerlerdelermiş gibi bana yaklaştılar. Sonra korkup diğer tarafa döndüm gözümü falan kapadım. İlk olarak gökyüzünün açık mavi beyaz mavi renginde fark ettim. Arkadaşa dedim sana gelmişler hafiften dedi. Bence elektrokinezi çalıştığımdan dolayı havadaki yüksek enerjili tanecikleri biraz biraz farketmeye başladım galiba. Bi süre güneşten enerji alıp sonra parlayarak bunu verip sönüp görünmüyolardı.
Çok da normal değilim galibaXD
pixies forever <3<3
criminal_1994 yazdı:Yemin ediyorum aynı şeyleri bende görüyorum ama kimseye söylemedim beyaz noktalar ne tarafta görmek istersem oraya geliyorlar şekilli değişik şekillere bazen yılan şekillerine bürünüyorlar acaba neden?Cevabını bilen varsa söylesin lütfen...NaimtrFatihkul yazdı:Ben geçen cuma bi olay yaşadım. Bi kız bana baya güzel geliyodu. Okulda aynı kattaydık. Arada koridora çıkıp dikkat ediyodum.XD Bi an sınıftayken içime bi enerji geldi. Kalp diliyle dedim geliyo ve O'nu görmem lazım. Koridora çıkmalıyım diye düşündüm. Bi bahane ararken (tabi acele ediyom atrı bi heyecan var bende) arkadaşa dedim gel yemek neymiş öğrenelim. Arkadaş muhabbet ediyodu. İte kaka muhabbetini bölerek çıkarttım sınıftan ve koridorda yürürken bi kaç saniye sonra karşıdan geldi. Siyah çok yakışmıştı be. Arkadaş anladı hemen biliyodun dimi lan dedi. Güle güle gittik.
Bi de bu cumartesi dershaneydim. Deri pek takmadım. Arkadaş sıraya başını koymuş yatıyo. Ben de bunun sırtına dayanıp dışarı bakıyodum. Hava baya güzeldi. Bi an havada gezen bazı çok parlak tanecikler hissettim. Belli bi alanda görünüp kayboluyolardı. Sonra ulan gözümdeki su parçaları falandır. ' boyutludur falan dedim. Bi süre sonra sayıları arttı. Daha fazla görmeye başladım. Sonra 2 boyut değil 3 boyutlu olduklarını farkettim. Bi anda sanki olmasını istediğim yerlerdelermiş gibi bana yaklaştılar. Sonra korkup diğer tarafa döndüm gözümü falan kapadım. İlk olarak gökyüzünün açık mavi beyaz mavi renginde fark ettim. Arkadaşa dedim sana gelmişler hafiften dedi. Bence elektrokinezi çalıştığımdan dolayı havadaki yüksek enerjili tanecikleri biraz biraz farketmeye başladım galiba. Bi süre güneşten enerji alıp sonra parlayarak bunu verip sönüp görünmüyolardı.
Çok da normal değilim galibaXD
Kardeş ben havadaki enerji yüklenen tanezikler olarak anladım. Çünkü elektrokinezi çalışlıyodum ona bağladım. Benimkiler beyaz değil içinde gümüş ranginde kırmızı yeşile kadar var ve hangisini istersen onu farkediyon içinde. Şunu belirtmeliyim çok ama çok güzel görünüyolardı. Sanki film oynuyoda ben seyrediyom gibi oldu. Bakıyodum bunlara bi ara arkadaş duvara bakıyom sandı baya da ciddi bakıyodum sanki bi şeyler var arada da izliyom gibi sonra döndü duvarda ne var diye bakıyodu. Bendekiler daha farklı şekile girmediler yılana falan da ihtiyaç yok kuş kelebek falan olurlar inşallah. Böyle de güzeller. Bakıyom bi merkez arıyom içinde şeçemiyom bi türlü...
- konturat13
bende aynı biçim siyah şeyler görüyodum:)bikere siyahlı biri gördüm salonda. aldım elime ayakkabı çekiceğini :)ona doğru koştum bi baktım salon bom boş. kimse yok arkamdan ablam geldi ne yapıon o elindekiyle dedi. ben kala kaldım.bu olay baya küçükken olmuştu bide aile içi şiddte vardı o aralar bizde. 1 sene psikoloğa gittim.bi aralar kendi kendime yüksek sesle konuşuyodum falan filan toparlandım.işte her gün yaptığım gibi geçende psi whell çalışıdıodum.bide benim keşfettiğim bi taktik var (ıkınma)baya işe yarıo. yine öyle ıkınırken kıpkırmızı suratla masada oturuom başım ağrıdı(doğal olarak) kalktım bi tur attım geri bi geldim kağıtın bi köşesinde bi damla su vardı şaşırdım tabi fotosunu çektim koyıyım şimdi:---> http://www.resimupload.com/ds166424985_foto0168.html .işte benim ilginç hikayelerim :) .bide bi keresinde eşrefpaşalılar filmine gittik geçen arklarla dönüşte uzay gemisi gördük 3-5kişi hemen ceptelefonlarına sarıldık foto çekcektik kamerayı doğrultunca bişey fotoyu engelliyo kamerayı parazitliyodu onunda fotosunu ekliim.---> http://www.resimupload.com/ds719195511_foto0147.html
Çığlık içimde düğüm
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
- HİPerSPAce
Ben de görmüştüm bir kere ufo.Tek gören de ben değildim yanımdaki herkes.Öyle şehir kasaba gibi bir yerde değildi bir ormandı her yer kapkaranlık gece yıldızlar müthiş görünürdü.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
BENİM EN BÜYÜK HATAM ANEMLERE TKYİ GÖSTERMEMDİ rezil oldum
pixies forever <3<3
- byfreestylerap
- İletişim:
sorun etme okadar:D tkde ilerleyip kanıtlarsınozina yazdı:BENİM EN BÜYÜK HATAM ANEMLERE TKYİ GÖSTERMEMDİ rezil oldum
- gabrielgray
benimki de korkuyor artık benden :D kitaplar fln almaya başladım oğlum iyimisin delirdinmi diyor :Dbyfreestylerap yazdı:sorun etme okadar:D tkde ilerleyip kanıtlarsınozina yazdı:BENİM EN BÜYÜK HATAM ANEMLERE TKYİ GÖSTERMEMDİ rezil oldum
- gabrielgray
Bu arada bende 1-2 sene önce başımdan geçen bir olayı anlatayım..
Bizim ev sokağın en başındaydı. Sokağın sonundan sağ köşeye dönünce bir kıraathane ve bizim dükkan vardı. Bir gün okuldan geldim eve üstümü değiştirdim tam dışarı çıktım annem aklıma geldi.. Bazen eve geliyordu ben geldiğimde .(bizim dükkanı o işletiyordu) Sonra düşünmeye başladım sokağın ortasında şimdi gelir mi acaba diye. Gözümde bir görüntü belirdi . Sokağın başındaki kıraathanenin önünde biraz boşluk var masaları fln oraya koyarlardı isteyenler orada gazete okurdu. Neyse gözüme görünen görüntü annemin gelişini o boşluktan gördüğümdü. Gördüğüm şeyde annem tam köşeyi döndüğünde bir baktım gerçekten döndü ve geliyor eve :)
Daha sonra birkaç kere daha denedim ama olmadı :D
Durugörü olabilirde olmayabilirde ama yinede güzeldi ... :)
(bu arada o zamanlar telekinezi fln ne demektir bilmezdim)
Bizim ev sokağın en başındaydı. Sokağın sonundan sağ köşeye dönünce bir kıraathane ve bizim dükkan vardı. Bir gün okuldan geldim eve üstümü değiştirdim tam dışarı çıktım annem aklıma geldi.. Bazen eve geliyordu ben geldiğimde .(bizim dükkanı o işletiyordu) Sonra düşünmeye başladım sokağın ortasında şimdi gelir mi acaba diye. Gözümde bir görüntü belirdi . Sokağın başındaki kıraathanenin önünde biraz boşluk var masaları fln oraya koyarlardı isteyenler orada gazete okurdu. Neyse gözüme görünen görüntü annemin gelişini o boşluktan gördüğümdü. Gördüğüm şeyde annem tam köşeyi döndüğünde bir baktım gerçekten döndü ve geliyor eve :)
Daha sonra birkaç kere daha denedim ama olmadı :D
Durugörü olabilirde olmayabilirde ama yinede güzeldi ... :)
(bu arada o zamanlar telekinezi fln ne demektir bilmezdim)