Yeni başladım yardım
-
Yeni başladım yardım
Merhaba arkadaşlar ben bunu bir internet sitesinde gördüm bir araştırma yaptım birkaç günde psi wheeli çevirdim elimi kullanmadan da yapmaya başladım birde enerji topu oluşturmaya başladım ama bir süre sonra ilgim dağılıyor ve kayboluyor ve özellikle büyütemiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim
2. olarak 0 duygu durumu dedikleri bişi var bu duruma geçerken zorlanıyorum bu duruma geçme ile ilgili tavsiyeniz varsa sevinirim odaklanmakta zorluk çekiyorumda
birde psi wheel çevirirken imanije miydi neydi onu yapıyor musunuz yoksa sadece odaklanıyor musunuz
son olarak artık hangi alıştırmayı yapmamı önerirsiniz özellikle kapak yöntemi detaylı bir şekilde anlatır mısınız ve birkaç meditasyon tekniği yazarsanız sevinirim?
kusura bakmayın fazla soru sordum ama yeni başladım daha 1hafta olmamıştır cevaplarınız için şimdiden tşkrler
2. olarak 0 duygu durumu dedikleri bişi var bu duruma geçerken zorlanıyorum bu duruma geçme ile ilgili tavsiyeniz varsa sevinirim odaklanmakta zorluk çekiyorumda
birde psi wheel çevirirken imanije miydi neydi onu yapıyor musunuz yoksa sadece odaklanıyor musunuz
son olarak artık hangi alıştırmayı yapmamı önerirsiniz özellikle kapak yöntemi detaylı bir şekilde anlatır mısınız ve birkaç meditasyon tekniği yazarsanız sevinirim?
kusura bakmayın fazla soru sordum ama yeni başladım daha 1hafta olmamıştır cevaplarınız için şimdiden tşkrler
- HİPerSPAce
Re: Yeni başladım yardım
Kapak çalışması için bir kapak al ters çevir ortasındaki çıkıntıya odaklan.Böylece odaklanma süren artacak.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
tşkr ederim meditasyona gerek yok demi özel olarak bide psi wheelde imajine yapıyor musunuz bu kapak alıştırması ile 0 duygu durumuda kolaylaşır son 2sorumu cevaplarsanız sevinirim
- HİPerSPAce
Meditasyona bence gerek yok.Psi-wheeli çevirmek için aklında hiçbir düşünce olmasın.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
Meditasyon yapmadığın sürece amatör bir telekinesisliği geçemezsin.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
netenese katılıyorum.. Meditasyon yap, namaz kıl.. Accayip enerjin artıyo.. Ve de dua et tabiki.. namazı adabıyla, tüm kalbinle ve inancnla kıl..Allah bulutlardan yağdırırcasına enerjiyi bedenine akıtacaktır.. =)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- HİPerSPAce
Meditasyon bence gereksiz önemli olan çalışmak.netenes yazdı:Meditasyon yapmadığın sürece amatör bir telekinesisliği geçemezsin.
-
peki birklaç meditasyon tekniği yazar mısın zaman buldukça yaparım +kaşık bükme gibi vb... olayları ne kdr süre geçtikten sonra yapılıyor son olarak psi ballı görme olayı ile ilgili birşey dedi arkaşadım görebilir miyiz yardımlarınız için tşkrlernetenes yazdı:Meditasyon yapmadığın sürece amatör bir telekinesisliği geçemezsin.
- arcanbaris
psi ball ı ancak bi kamera varmıs adını unuttum dilimin ucundaa aura renklerını gordugun şeyle goruyomussun bende yenı başladım psi ball yapmak ıstıyorum yardım edinn.
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
- gabrielgray
Kirlian kamerası mı ?
-