PSİ WHEEL TEKNİĞİ

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
Sun's GirL

PSİ WHEEL TEKNİĞİ

Okunmamış mesaj gönderen Sun's GirL »

En son Admin tarafından 31 Eki, 04:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik düzenlendi. Videoları eklerken sadece id'leri giriniz.

Kullanıcı avatarı
Sun's GirL

Re: PSİ WHEEL TEKNİĞİ

Video artık youtube'de yayınlanmadığı için kaldırılmıştır.
En son Admin tarafından 31 Eki, 04:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik düzenlendi.
gnc_scrp

Okunmamış mesaj gönderen gnc_scrp »

ikinci video daha inandırıcı ve güzeldi
ÇÖL_AKREBİ

Okunmamış mesaj gönderen ÇÖL_AKREBİ »

etkilendim: )
ÇÖL_AKREBİ

Okunmamış mesaj gönderen ÇÖL_AKREBİ »

ÇÖL_AKREBİ yazdı:oldukça etkileyici.

DRaKe

Okunmamış mesaj gönderen DRaKe »

ikinci video bariz yalan!!!
Kullanıcı avatarı
Sun's GirL

silgi,iğne ve eşit kenarlı iğne ile uygun orantılı kare kağıt psi wheel için malzemelerimiz bunlar.
silgi üzerine sapladığımız iğne üzerinde şemsiye şeklinde katladığımız kağıt tamamen ortamdaki rüzgar
ve havadan etkilenmeyecek şekilde bir kapalı odada bu tekniği uygulamalıyız.

ellerimiz her zaman dediğimiz gibi kuru olmalı.çalışmaya başlamadan evvel
iki elimizi avuçlarımızı birbirine sürtüyoruz. gözlerimiz bu sırada kapalı
düşüncelerimizin akışını evrensel enerji merkezine odaklıyoruz.
en merkezde olanın alın çakramız üzerinden bize enerji girişinde bulunduğunu
ve enerjinin havadaki partiküller aracılığıyla burnumuzdan derimizden hücrelerimizden
bedenimize girişini düşünüyoruz. avuçlarımızın ısındığı anda gözlerimizi açıyoruz.

gözlerimizi önce silgi sonda iğne ve en son olarakta kağıda kaydırarak ama bu aradada
bu nesnelerin evrensel bağlar içinde enerji bağlarını imajine ederek son kertede
kağıt üzerinde yoğunlaşıyoruz.

bu aşamada, sakiniz, dinginiz, aracıyız, enerji merkeziyiz ve imajine ettiğimiz enerji bağlarının
farkındayız.

kağıdı yavaşça oynatıyoruz.aşağı yukarı sallantı halini oluşturuyoruz.
ve daha sonra yavaşça bu enerji bağlarını kendi auramızla bağlandığını imajine ediyoruz.
alın çakramızdan dışa doğru çıkan düz bir enerji çizgisinin kağıda doğru aktığını ve onu
çevreleyerek etrafında bir halka oluşturduğunu imajine ederek bu halka doğrultusunda
döndürdüğümüzü gözlemliyoruz..

kağıdın yavaş yavaş dönüşü istediğimiz hız ayarında istediğimiz yöne durdurarak ve sonra yeniden
başlatarak döndüğünü görüyoruz..

bu çalışma sırasında ve diğer çalışmalarımız sırasındada ;

bunun bir bağlantı olduğunu enerji ağları arasında bütünleşme akışma ve bağlanma olduğunu
sizin kağıdın silginin ve iğnenin aynı öz içerisinde durduğunu ve hepinizin aslında tek olduğunu
düşüncenizde bulundurmanız çok önemli...

MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

[quote="Sunyaa beyler hikaye inanmayın ben evde cok denedim komik biye yaa :o
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

arkadaslar birakin tum bu seyleri.bendn bir teknik yani kendimin yapdigim.gidin bir plastik sise kapagi alin ters koyun onun tam ortasina hic bir sey dusunmeden odaklanin sadece odaklanin eger becerirseniz gozlerinizi cok az kapayin birakin gozleriniz yorulsun.her gun bir saat yapin ben aksam geceye dogru evdekiler uyudukda yapiyorum.bir ay yapin.15 gunun tamaminda zamani artirin.zamani artirdikca o kapagin ilerlediyini dusunun ya da bir sap alin onu nisan olarak koyun dusunun ki bu kapak o sapi gecicek 1 ayin tamamin da bi bakicaksiniz ki hfif sap haraket edicek ama bu calisma odaklandikdan 20 25 dak sonra olusacakdir belkide daha cabuk.1 ay doldurdugdan sonra gidin psi wheel dniyin bakin ne olucak.bu arada bu sayede aurada gore biliceyiniz.telepatide yapa biliceksiniz.bu ilk tavsiyem ileride baska yazimda olucak.bi de kim ki dusunuyorsa bunlar sahte onlara kafanizi yormayin ben denedim hepsi dogru.simdilik musade
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
scorpia

Okunmamış mesaj gönderen scorpia »

hayatımda ilk kez 1 hafta önce psi wheel denemesi yaptım

daha ilk denememde fırıldak gibi döndü

acaba dedim ben mi yanıldım hava akımı almış olabilir mi?

sonra tekrar denedim tık yok

3.üncüde psi whell i yere koydum 30 dk sonra hafiften dönmeye başladı

4.cüde o kadar uğraştım dönmedi sonra bir anlığına kafamı çevirdim anneme cevap vermek için döndüm bir baktım yine fırıldak gibi dönüyor

(bu çalışma esnasında hava akımından(nefesim etkilemesin diye) emin olmak için ağzımı burnumu dahi bir bezle örttüm )